Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Sziasztok! 5g még nem lett bekapcsolva senkinél? Mikor lesz?
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Szerintem azokkal semmi. Valószínűleg a yettelre gondolnak, hogy az tavaly emelt inflációval.
-
dzf007
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Nekem mióta voda hálózat van, jó otthon, kiválló a melóhelyen..Az ára viszont így már sok. Elég lenne egy előfizetés! De jó lenne már a netfone-nál is egy kicsi csomag összetétel módosítás!
Több perc... -
dzf007
senior tag
Most van 2 digi mobilom havi 5980ft, 15+30Gb net + 200 perc.
Váltani szeretnék.
100GB+100perc lenne 5710ft (márc 1-től)
50GB+100perc lenne 5140FT (márc 1-től)
Ezekbe gondolkodom...De a 100perc kevés lenne a korlátlan nem kell.. -
MadMancs
veterán
-
gabor9991
addikt
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Ezt hogy érted?Mert a netfone sem flotta és a prime max sem.És a prime max havi 25 ezres díjához képest szerintem minden jobb.
#4967 MadMancs Értem, de mikor korlátlan beszéd+50GB adat havi 25000 helyett 5800 forint akkor én biztosan félre tudnám tenni ezt az ellenérzésemet.De persze megértem azt is ha te meg nem.
-
8
senior tag
válasz
Tiédetis
üzenetére
lehet én tudom rosszul
hűség lejártával kapcsolatban 90 nap #4827
Nem röppen bírság és főleg nem automatikusan
Ha bejelented az nmhh-nál, ÉS kivizsgálják, ÉS neked adnak igazat, ÉS nem csak figyelmeztetést kapnak, akkor esetleg.
Van egy tippem, hogy hány magánelőfizető foglalkozik ezzel. -
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Március 1-ig nem fog ezügyben senki keresni.
-
-
Tiédetis
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
mondjuk nem lepődtem meg ezen
lehet én tudom rosszul. hogy 30 nappal bármilyen módosulás előtt, írásban értesíteni kell az ügyfelet, egyébként röppen a bírság nekik -
mihaczitomi
tag
nekem lejárt a Hűség 18-án ...még senki nem hívott
-
MadMancs
veterán
Pontosan nem. De Netfone 14.4%, többiek 15%+. Szóval akinek eddig is megérte Netfone, ezután is megfogja.
-
trec12
addikt
válasz
Bizsu1st
üzenetére
-Elvileg megúszós az inflációs áremelés február 29-ig 10 hónap hűségre kötött új szerződés esetén de ezt sehol nem írják a honlapon sem a face oldalon. (Ergo ez vagy így van vagy nem.)
-számhordozás van
-a honlapon voda hálózatán működő csomagokat látod de Telekomos csomagok is vannak azok drágábbak tudtommal pár kivételtől eltekintve
-yettel mobilnet általánosságban véve sokkal gyorsabb mint a voda -
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt a yettel-nél a hűségem és a március 5.-én érkező új árak már felháborítóak(korlátlan hívás és 20gb net 13200ft), így elkezdtem alternatívát keresni és rátaláltam a netfone-ra!
Teljesen szűz vagyok, ezért lenne pár kérdésem;
-Ha most átszerződök, akkor megúszom az (gondolom a netfone-nál is lesz) inflációkövető drágítást?
-Át tudom vinni a régi telszámom?
-Milyen hálózatokat használ a netfone?
Milyen az internet tényleges sebessége(a digit próbáltam nemrég, az gyalázatos)?
Köszönöm -
dzf007
senior tag
100 perces csomagoknál várható módosítás? Évek óta ugyanaz minden...Több perc jobb lenne a net az bőven elég (50-100GB).
-
válasz
MadMancs
üzenetére
20GB csomag 3990+15% = 4590Ft
50GB csomag 4490Ft, még 10 hónapig, ha most váltok.
Azt néztem, hogy inkább váltok nagyobb csomagra, akkor a legrosszabb esetben is annyit fizetek, mintha nem váltanék, de legalább 10 hónapig egy nagyobb csomagot használok. Jól fog jönni nyaraláskor az 50GB mobilnet. -
Tiédetis
senior tag
Na most akkor mi a helyzet?
2990Ft/hó csomagból mi lesz? 4990?
Mert ugye hosszabítani nem lehet? Vagy ha lejár akkor lehet, 3990-ért? -
csibor
addikt
MadMancs nem irigyellek. Nem túl kedves a céged. 03.01 jár le a hűség. Gondolom addig másik csomagra sem tudok régi áron szerződni?
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Hosszabbítani nem tudsz ennyivel előre.
Viszont tarifacsomag váltás is új szerződésnek minősül. Elvileg.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem valószínű...
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ha tudsz rá kötni február végéig, akkor pont azt írta.
-
AshaNoR
tag
Árgarancia, havidíjemelés ide vagy oda van-e olcsóbb alternatíva a Netfone-nál?
Például 100 perc beszéd, 20GB net 3.999 forintért. Van-e a konkurenciánal kedvezőbb árú csomag, ahol a lebeszélhetőség nem igazán, inkább a magasabb adatkeret a fontos.
Fővárosi vagyok, szóval az internetsebesség sem számít nekem.
-
vence
aktív tag
Akkor mire vonatkozik a garancia?!
Vagy csak a leendő ügyfél (szerződő fél) megtévesztésére?
Az ilyen körülmények között létrejött szerződés érvénytelen, tehát bármikor felmondható!Bizonyos dolgok oda-vissza hatnak/működnek a polgári jogban.
-
vence
aktív tag
Lefelé (olcsóbbra) is lehet módosítani szerződést?
-
VGNGR
senior tag
Módosítok. Ellenőriztem. Web archive-on októberi időállapotot találtam. Ott van az árgarancia. Tehát a kérdés: aki október 22-én vállalt 10 hónap hűséget árgaranciával, annak mi alapján emelik márciusban a díjat?

-
4Grider
félisten
Mert december elsejétől tart az akció? Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy aki augusztus végén kötött, annak miért nem. Talán azért, mert benne van az ÁSZF-ben, hogy évente egyszer emelhetnek. Ez alól tettek most egy kivételt, de mivel itt nem telik akciós ÁSZF mellékletre, így itt tudtuk meg.
-
VGNGR
senior tag
Nekem december 5-én volt a hosszabbítás, bár októberben lejárt a 10 hónapom, de csak decemberben hívtak. Aki november 30-án (vagy előbb) "aláírt" újabb 10 hónapot "árgaranciával", annak miért is emelnek a 10 hónapon belül???
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest