Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
bocs hogy feleslegesen beírogatunk
nem fog előfordulni többet
részemről tuti
kérdésedre a válasz: old meg magadnak
-
Tiédetis
senior tag
Engem is megkínált ma a netfone a lejárt hűség miatt.
Valaki írt már a médihatóságnak panaszt? -
Tiédetis
senior tag
Engem is megtalált ma a netfone ügyfsz.
Keddre kértem visszahívást, addig megnezem a céges telekom flottát. -
Tiédetis
senior tag
az a gáz, hogy ezzel 10 hónaponként benyomják a nagyobb emeléseket.
ja igen: telekom otthon szolg. : már olyan régen lejárt a hűség, hogy nem is tudom mikor.
Jöttek ajánlani, tudtam hogy nem tudnak jobbat, de hagytam, számoltak, csend.. Megkérdeztem: Ön váltana? Nem! Köszönöm -
Tiédetis
senior tag
válasz
kisputyin
üzenetére
Igazad van, Gázoljat a benzinesbe és fordítva is használhatod. Alanyi jogon jár hozzá a döntés szabadsága. HA tiéd az eszköz. Ha bérled, lizingeled, már jöhetnek a jogi következmények. Itt is. Abba teszed amibe akarod, legfeljebb a szolgálató, tulajdonos, jogi lépést tesz. Neki meg ahhoz van joga.
---------------------------------
Lehetne hogy ejtsétek a témát? Mindenki oda teszi, ahová akarja. Aztán ha gebasz lenne, nem kell reklamálni azért, ha esetleg nem olvasta el amit illett volna.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
telefonodban állítsd be ha lehet, mert nem lehet, és szerintem nem is lesz ilyen,
-
Tiédetis
senior tag
-
Tiédetis
senior tag
-
Tiédetis
senior tag
Bocs gyerekek, de lehetne hogy ne offoljátok szét a topicit? Van bőven hely, ahol ennek helye van, pl. milyen routert topicban.
Hálás köszönet
-
Tiédetis
senior tag
A vonalas internet mellé mikor lesz TV szolgálatás, tudható valami róla?
A honlapon akciós ár szerepel 12 hónapra, mennyi a nem akciós? -
Tiédetis
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
[link]
sztem ezt írta róla -
Tiédetis
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Miért kellene cikk??? A cég attól még nem kell megszűnjön, csak yettel, mint szolgáltató felmondta a szerződést vele. Hiába állít ki igazolás, csak egy sajtpapir számukra.
-
Tiédetis
senior tag
Azért nem kell annyira hájpolni a vodát sem.
Ez voda-voda
-
Tiédetis
senior tag
Na eddig nem foglalkoztam a szerződéssel.
Eddig volt 2990Ft/hó 100 perc és 20GB
Havidíj:3542 Ft ennyi lesz,
Hűség:2024-03-22
Akkor eddig lesz ennyi? Utána? -
Tiédetis
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
mondjuk nem lepődtem meg ezen
lehet én tudom rosszul. hogy 30 nappal bármilyen módosulás előtt, írásban értesíteni kell az ügyfelet, egyébként röppen a bírság nekik -
Tiédetis
senior tag
Na most akkor mi a helyzet?
2990Ft/hó csomagból mi lesz? 4990?
Mert ugye hosszabítani nem lehet? Vagy ha lejár akkor lehet, 3990-ért? -
Tiédetis
senior tag
a54 5G vs S23+
netfone vs voda (esim)
-99dBm vs -103 dBm
ugyanarra a toronyra csatlakozik -
Tiédetis
senior tag
Holnap lejár a 30 nap, hogy panasszal éltem kettő dologban.
Egyik dolog az adatsebesség anomália netfone vs vodafone apn között, semmitmondó válasz jött, a másik pedig az, hogy nem lehet az aktuális havi beszélgetést látni. Erre nem adtak választ.
FB-on az ottani ügyintéző elég bunkó módon válaszolt és hazudott is.
Szóval ha nem kapok választ holnap éjfélig, megy a panasz vagy bejelentés a hírközléshez.
Azért elég nagy hiánynak érzem ennek hiányát. Semmi kedvem túllépni a 100 percet, amikor van másik előfizetés is, amin van szintén keret. -
Tiédetis
senior tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Köszönjük a jelzését, örömmel veszünk minden visszajelzést, továbbítottuk a társosztály felé.
A mobilinternetnek nincs garantált le- és feltöltési sebessége, azonban kollégáink dolgoznak az esetleges hálózati túlterheltség javításán.
Az internet.vodafone.net APN címet tudja használni belföldön, amennyiben külföldre utazik, úgy át kell írni internet.netfone.hu címre a működkés érdekében.
Megértését köszönjük!
További kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!
Tisztelettel:
Netfone Telecom Kft.
Ügyfélszolgálat -
Tiédetis
senior tag
Hű lemaradtam.
Bevallom nem értem. Ráadásul idézn pontosan kérem
"voda csinál, mi nem" kérdőjel nélkül 
-
Tiédetis
senior tag
Én most futok egy kört a nemlétező aktuális hívás összesítóvel, vagy számlálóval. 8. napos a panaszos email, eddig nem válaszoltak. A FB oldalon lévő ügyfeles azt válaszolta, senki nem csinál i lyet. Bemásoltam neki a vodás appban lévőt, mondván, hogy amit állít az nem igaz. Jó akkor a voda csinál, mi nem. Ennyi a válasza.
Én meg hírközlési hatóságnál érdeklődöm most. -
Tiédetis
senior tag
Sztem voda egyszerűen korlátozza a netfone apn-t
Nagyobb csomagok, olcsóbban, jobban terhel.én most hosszabbítottam voda egyedi flottás csomagot, ügyfélmegtartáson
3500Ft/hó
100perc /mp alapon
12GB net -
Tiédetis
senior tag
sziasztok
Ma gondoltam ránézek, hogy a 100 perc beszédből mennyi ment el, vagy mennyi van még. De nem találok erről semmit. Ez létezik? Adatforgalom detto
-
Tiédetis
senior tag
Van igazság ebben is. Tegnap Kismarosnál voltunk, vonatoztunk kicsit és hát elég gyorsan halott lett a voda hálózat (voda és netfone se), ellenben raktam netet a dominora és száguldott, szó szerint.
Szóval ha az országod járja valaki, lehet nem dual simes, hanem tree kell. Ez is gáz így. (yeti már nincs, így nem tudom ott mit csinált volna) -
-
Tiédetis
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
évente 2x keresnek meg, hogy ajánlanának nekem valami jót, már előre élvezem, mert én hagyom az ilyen ferráripótlós emberkéket szenvdeni, kombinálnak jobbra-balra, még magentát is számol és minden esetben kijön, hogy kb. 40%-al kéne többet fizetnem. A végén megkérdem tőlük: ha jobbat nem tudnak, ön elfogadná ezt? háátt, nem. köszi
-
Tiédetis
senior tag
Sajnos benne van a pakliban, én több évet viaskodtam telenorral, vodával, mára voda már jó, yettel meg szoszo
cseszegetni kell őket folyamatosan
-
Tiédetis
senior tag
válasz
üzenetére
Ezzel kellett volna kezdened. Nem idejönni és szidni a konkurenciát és megpróbálni elszipkázni az ügyfeleket, nyiss magadnak erre önálló topicot.
Van egy intézmény, ahova 5 év is kevés volt, hogy olyan eszközöket telepítsenek, amit kértünk. A wandájuk meg maga a parókatépegetőszarság. -
-
-
Tiédetis
senior tag
De rohadtul unalmas már ez...
-
Tiédetis
senior tag
válasz
üzenetére
Bocs, árulj már el valamit kérlek! Te miért vagy itt szapulni a mindenki mást is? Szerintem senki nem kíváncsi itt arra hájpolásra, amit végzel. Vagy ennyire ..... (ha befejeztem volna a mondatot, tuti kapnék érte tiltást)
--------------------
Bici: na végre van még rajtam kívül, aki még él az "alacsony" net mellett
-
Tiédetis
senior tag
Csak kérdezem: amikor GPRS volt, azzal is tudtunk netezni, aztán 3G-vel is, most nem elég FB-re, olvasgatni, videót nézni (sosem értettem a telefonon nézegetést) 10Mbit/s feletti sebesség? 2mp-el több kell betöltésre?
-
Tiédetis
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Törölt szám mutatására rájöttem, de nem hozta fel a fizetést. Így maradt az utalásos mód.
Köszi ismét
-
Tiédetis
senior tag
aki yetteles volt, hogyan tudta kifizetni az utolsó számlát, mert már nem hozza fel az online fizetési lehetőséget
-
Tiédetis
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
asztali pc-n volt valami ilyesmi, távoli eléréssel rákapcsolódtam a gépre, de azon a net nem ment, kiakadtam rendesen, nem tudtam hová tenni a dolgot. Mehettem be hétvégén a munkahelyre. Sok dolgot próbáltam, a vége az lett, hogy leszedtem hálókártya drivert, újraindítottam, feltelepítette és működött. Ez az összes gépnél így volt, ami azonos tartományban volt. Ekkor jutott eszembe, hogy mindnek kézi címkiosztás ment, nem dhcp. újra osztottam kézzel mindnek és működött rendesen.
tehát lehet mégis valami dns beállítási probléma lehet?
-
Tiédetis
senior tag
Tegnap este aktiválódott a yetteles számhordozás.
Ma ránéztem a Volte-ra. Egy domino kártya van még a telefonban, annak a beállításaian ott van az engedélyezés. Oké, gondoltam csak SIM1 helyen van volte (huawei mate 20 lite), most megcseréltem a kártyákat, de a telekomos sim vitte a sim2 helyre is a volte beállítást.
Telefonon ügyfsz azt mondta aktiválva van. -
Tiédetis
senior tag
Ez a SIM kártya regisztráció mihez kell ami a honlapon van?
-
Tiédetis
senior tag
Megjött a sim kártya hordozásra

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
részemről tuti