Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Törölt szám mutatására rájöttem, de nem hozta fel a fizetést. Így maradt az utalásos mód.
Köszi ismét
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Nem tudom illik-e itt ilyet, de a Netfone mellett van valamilyen másik virtuális szolgáltató? Szeretnék váltani a nagyok helyett valamilyen olcsóbb szolgáltatóra. Netfonra akartam váltani. Az egyik családtagom már átváltott, de az a Vodafone hálózat borzasztó. Ahol nálam Telekomnál 200mbit/s, nála mindehol max 3-7mbit/s. És nem a Netfone a rossz, egyik ismerősöm a Vodafonnál van. És neki is valami borzalom az internet…
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Hogy nem emelkedik.
-
-
-
Tiédetis
senior tag
aki yetteles volt, hogyan tudta kifizetni az utolsó számlát, mert már nem hozza fel az online fizetési lehetőséget
-
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Most már nem foghatod rám, hogy kínai vacak telefonom van
!"Nekem mindig is választható volt. S21 ultra."
Nálam nem."Nem másik simet nézted? Mindig csak annál a simmel választható ki amelyiken az adatkapcsolat aktív. Másikkal értelem szerűen nem."
Ezt most akkor meg is cáfolom, egyrészt WiFin vagyok, másrészt a Netfone-os adatkapcsolat az alapértelmezett, de megnéztem direkt. Másik kártya Telekom, ugyanúgy ki tudom választani az 5G auto opciót, ha a Netfone SIM-en van az aktív mobilinternet.
Lehet, hogy ez amit írsz az Exynosos csodamodem hozadéka, hogy nem lehet egyszerre két 5G-Auto hálózatot kiválasztani
, vagy csak szimplán félreértettél. -
8
senior tag
válasz
bogdanypeter
üzenetére
Nemrég még arról biztosítottak a honlapon, hogy a hűségidő alatt és utána sem változik az ár:Ezt májusban megváltoztatták a jelenlegi változatára, ami azt mondja, hogy a hűségidő alatt nem változik az ár:
Sem az ÁSZF-ben, sem a szerződésben nincs szó erről az árgaranciáról. Kizárólag egy kép a honlapon.
Persze lehet, hogy a listaárat nem változtatják, csak a kedvezményed csökkentik így nő a fizetendő havidíj, stb stb. Mivel nincs világosan leírva, azt jelenti, amit ők majd a jövőben kigondolnak.Ez alapján szerintem esélyes a fizetendő havidíj emelése a hűségidő lejárta után.
De az inflációval a hűségidő alatt is emelhetnek - mint minden szolgáltató.Ez ne tartson vissza az előfizetéstől
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok! Ha váltok netfonra, mekkora az esélye annak, hogy a 10 hónap hűség után változik az előfizetési díj. Pl most ugye van 4990ért 100perc és 10GB.
-
MadMancs
veterán
Akkor esélyes hogy nálad is ez a helyzet.
De azért rákérdezek, hátha teszt. Végülis Q3 ra volt mondva. -
Sziasztok!
Van 5G már? Nálam azt jelzi.

-
Az előző akció lakossági korlátlan 50gb-os csomagban van ingyen sms is ugye? Valami rémlik, de nem vagyok benne biztos.
-
qltsar
veterán
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Nálam ott az opció a Roaming alatt, "Inaktív" állapotban alaphelyzetben.
Nemzetközi hívástiltás:
"Ha a szolgáltatás aktív, akkor a mobiltelefonról NEM lehet nemzetközi telefon hívást kezdeményezni."
-
Ulenspiegel
tag
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Köszönöm.
-
DanielKaiser
csendes tag
válasz
Ulenspiegel
üzenetére
"Mobiltelefon szolgáltatások - extra adat és egyéb beállítások - kimenő nemzetközi hívás tiltása " volt aktívra állítva. Sajnos nem tudom screenshotolni, mert este átállították és eltűnt ez az opció.
Illetve az változott, hogy a " Nemzetközi hívástiltás" inaktívvá változott. -
Ulenspiegel
tag
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Hol láttad az appban, hogy az opció inaktív?
-
MadMancs
veterán
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Ha nem felejtem el, holnap megpróbálok átroamingolni a szlovákokhoz. Egyik simen nincs aktiválva nemzetközi hívás. Megnézem mi a helyzet vele (Komárom ipari parkban dolgozom).
Digi sim állandóan Telekom SK roamingot ott, remélhetőleg ennek se lesz akadály.
-
DanielKaiser
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
30-as és 20-as számokat próbáltam hívni.
Én is abból indultam ki, hogy belföldi hivásnak minősül, ezért is álltam értetlenül a probléma előtt.
Az ügyfélszolgálat aktiválta, jovoheten kiderül, hogy ez volt e a gond, vagy valamit a telón kell pluszban beállítanom.
Köszönöm a segítségedet
. -
válasz
MadMancs
üzenetére
"Viszont minden más irány nemzetközi."
Az EU roaming rendelet szerint ha EU roamingban bármilyen EU-s számot hívsz, akkor az belföldi hálózaton kívüli iránynak számít számlázási szempontból.
Tehát ha van 100 perced belföldre, akkor belföldről telefonálva pl. Németországba az nemzetközi hívás és nem a percekből vonja, hanem ~80 ft/perc, viszont ha kimész Szlovákiába, akkor már a 100 percből fogja vonni a Németországba telefonálásodat, mert azt már nem könyvelhetik nemzetközi hívásnak.
Nem akartam elhinni, de tényleg így van minden szolgáltató esetében kötelezően.
-
MadMancs
veterán
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Elméletileg a kettőnek semmi köze hozzá.
EU-n belül magyar szám hívása belföldi hívásnak tekintendő. Viszont minden más irány nemzetközi.
Egy számmal volt csak probléma vagy mindegyikkel?
-
DanielKaiser
csendes tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Alkalmanként Szlovákiaban tartózkodom és onnan nem tudtam Magyar számot hívni. Az automata azt mondta hogy " You are not authorized to call this number". Az appban ugyan láttam, hogy ez az opció nem aktív, de balga módon úgy hittem, hogy az otthoni számokat tudom hívni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Szerintem nem, hanem itthonról nem tudsz nemzetközi számot hívni vele, ha nem aktív a szolgáltatás.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
DanielKaiser
üzenetére
ez mit jelent? külföldre kimegyek előre kell aktiváltatni valamit?
-
Foose
addikt
Na azért ez elég gyors volt. Délben voltam szerződéses netfone pont üzletben,papírmunka lement,sim kártyát megkaptam. Fél órával ezelőtt már hívtak is az új szerződés ügyében.
már csak a számhordozás dolog megy le, (elvileg néhány munkanap) és használhatom a netfone kártyám.
-
MadMancs
veterán
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Szia.
1250 vagy ugyfelszolgalat@netfone.hu mail címre küldd el neved, ügyfélszámod, és hogy mit szeretnél.
-
DanielKaiser
csendes tag
Sziasztok.
Ha szeretném aktiválni a kimenő nemzetközi hívás szolgáltatást, azt hol tudom megtenni?
Köszönöm előre is a választ.
-
apuci04
tag
Ügyfélkapu belépést többször elrontottam, A felhasználónév felfüggesztve" csak várni kell vagy új belépési kod ot kell kérjek?
-
Nagy küszködés 2G-n telefonálni... szerintem fél évet ki lehet vele bírni, annyira nem vészes a minősége (lehet annyi sem kell, míg átolvasztanak a vodába és adnak új SIM kártyát hogy ne roaming legyen - mindenki tudja hogy ez csak egy átmeneti időszak)
Azt egyébként ellenőrizted a hordozás előtt, hogy a Netfone-nál lesz VoLTE-d? Támogatja a telefonodat a szolgáltató? Nehogy aztán kellemetlen meglepetés érjen és ott is csak 2G-t kapj hívásra... Milyen készülék? Azért vannak olyanok, amiket a Digi támogatott, de a vodafone nem.
Azt valaki megtudja mondani, hogy a Netfone VoLTE támogatott készülékei teljesen megegyeznek a vodafone támogatott készülékeivel, vagy van eltérés?
-
Foose
addikt
Én most beszéltem ismerőssel, mobil üzlete van, közben hivatalos partner is, azt mondja pár perc a szerződés kötés, de kb három hét mire elkészül. Nagyon sok az új szerződés...
viszont így én nem online intézem a dolgot, hanem boltban. de jó, addig küszködhetek a digivel -
BaLee
addikt
Semmi köze a vodához, mert még fel sem hívtak azaz el sem indult semmiféle folyamat. Még a megadott számom sem 70-es hanem 30-as volt mivel a Vodához is úgy vittem anno szóval még azért sem pakolhattak hátrébb a sorban, mert látták volna, hogy 70-es.
Megírtam a megrendelás visszaigazoló e-mailre válaszként, hogy részemről tárgytalan, ha nem megy, ne erőltessük. Elnézést kértek, írták, hogy napi több 1000 megrendelést kell feldolgozniuk és hétfőn hívnak majd a szerződéskötés miatt.
Késő bánat részükről, már elindítottam a folyamatot máshol.
-
zoleeno1
veterán
-
BaLee
addikt
Na részemről nem lettem netfone-os...
Május 8-ai megrendelésem miatt még mindig nem hívtak.
Találtam egy szimpatikusabb Yettel-es flottát (nem publikus) szóval valahol még jól is jött ki, hogy ennyire nem kapkodtak. -
Foose
addikt
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! Digiről akarok váltani,hűség nélküli csomagot szemeltem ki. Szerződést kötök a netfone-al,(gondolom)viszont a hűség nélküli csomag azt takarja amit érteni lehet? Ergo bármikor felmondhatom,nincs szankció? Illetve ha szerződést kötök,milyen összegekkel kell számolnom? Valahol tudok ezekről tájékozódni?
-
qltsar
veterán
@MadMancs: Telefont váltottam, de nem tudtam belépni sem az alkalmazásba, sem gépen a weboldalra, majd néhány rossz próbálkozás után "a felhasználónév felfüggesztve".
Elég fura, hogy nincs egy alap elfelejtett jelszó / jelszócsere szolgáltatás. Mit lehet tenni ilyenkor?
Köszönöm
! -
zoleeno1
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Tudom, ezt olvastam itt a topikban. Csak nálam ugye az volt a fura, hogy kimenő még volt, de bejövő már nem a telekomos simmel. És persze pont most vártam egy hívást. Amikor végül kicseréltem, mobilnet+kimenő még mindig volt a régi simmel is. De szerencsére jó minden az újjal, a hívás is befutott, van volte is.

-
MadMancs
veterán
válasz
zoleeno1
üzenetére
Változó a folyamat, ugye azért van 4 órás időablak. Általában amint off az előző szolgáltatói sim, már a szám Netfone simhez tartozik. De előfordulhat némi csúszás is akár (mint a Te esetedben).
Viszont a ELG tanácsával ellentétben, míg teljesen le nem fut a hordozás teljesen (régi sim csak segélyhívás) , nem célszerű készülékbe helyezni Netfone simet. Ugyanis több készülék is (többnyire iPhone) sim azonosítóhoz kötötten megjegyzi technikai számot véglegesen. Ez később problémákhoz vezethet (volt már többször ilyen gond) és utána megy az anyázás (ilyen is volt) hogy milyen sz@r Netfone. Ilyenkor csak sim csere a megoldás. Nem véletlen mondjuk ezt el minden szamhordozásos ügyfélnek már az elején, illetve ide is írtam már többször.
-
8
senior tag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Szerintem bármikor cserélheted. A számhordozásig egy ideiglenes számhoz tartozik a sim kártya, a számhordozás napján már működik az új szolgáltatásoddal.
Lehet, hogy hordozás után az újraindítás(ok) mellett még a telefon hálózati beállításait is resetelned kell majd, hogy az ideiglenes telefonszám helyett a hordozott szám rendelődjön hozzá a telefonod memóriájában a sim kártyához - nálam szükséges volt. -
zoleeno1
veterán
Üdv,
Ma este 20-24 között él elvileg a számhordozásom (telekomról jövök). Jelenleg már nem tudnak felhívni a régi simmel, de kimenőm még simán van, én tudok hívni bárkit. Ilyenkor már cserélhetem a simet a netfone-ra, vagy várjak még? -
-
Shade45
senior tag
Otthoni internetet lehet igényelni hűségidő vállalása nélkül?
-
MadMancs
veterán
válasz
Ulenspiegel
üzenetére
Mindenesetre köszi, jeleztem Netfone felé hogy itt valami nem kerek.
-
Ulenspiegel
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Érdekes ez az üzletkötő.
1. "A flottába való belépésnek egyszeri brutto 5000Ft A befizetést intézheted utalással, vagy bankkártyával. Maximum 5db előfizetés köthető egy előfizető alatt. Az adatok megadása után felkeressünk a megadott elérhetőségek egyikén. Ha bármi kérdése lenne: hello@woxmobile.hu".
2. "A Wox Mobile a Vodafone szolgáltatásait közvetíti, az ügyfél a Vodafone-al áll szerződéses viszonyban."
3. "A Netfone által értékesített sim kártyákat futárszolgálattal mennek ki, aminek a díja 1490Ft. "
-
MadMancs
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia.
1250,
Viszont Voda nem fog tudni bekapcsolni semmit. Netfone nem flotta hanem egy szolgáltató. Voda hálózatot használ, azon kívül semmi köze hozzá.
-
Akelaus
senior tag
Igen, próbáltam más telefonnal is. Ugyanaz a helyzet.
Amúgy ma délután hivtak, hogy kérnének tőlem még pár hívásadatot amikor problémás a dolog.
Naná, hogy most alig hív bárki is. Illetve én sem telefonálok arról a helyről ahol többnyire jelentkezik a probléma. 🙄Igyekszem segíteni nekik, és remélem magamnak is, ha történik valami pozitív változás. 🙏
-
mihaczitomi
tag
WhiteWalker Szóra Sem érdemes

-
4Grider
félisten
MadMancs:
A https://woxmobile.hu/ oldalon valami üzletkötő elég jó vodás netfone csomagokat árul egyszeri 6000 Ft-os belépési díjért cserébe.
Ezek a csomagok nála hogyan lehetnek elérhetőek (nálad miért nincsenek)?
7 GB net, korlátlan belföldi hívás, sms 19 Ft, 3490 Ft/hó
illetve
korlátlan net, korlátlan belföldi hívás, sms 19 Ft, 8990 Ft/hó. -
zoleeno1
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezt nézze meg: #1861
Ha nem aktív, akkor hívja a netfone-t szerintem. -
mihaczitomi
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nekem Opp Reno 5Z-m van ,az sem írja ki ,hogy megy a Volte,csak hívás után
-
WhiteWalker
nagyúr
Ide irányítottak a másik topicbol.
"Van egy ismerősöm, a Netphone flottában van benne. A készüléke egy Samsung 9+ , a Volte engedélyezve van a készüléken , kell valamit még bekapcsoltatni a Vodánál?Mert elég lassan kapcsolódik hivásnál vagy nehézkes őt hívni.
Szóval szerintem olyan mintha nem menne a Volte." -
namenlos
tag
Sziasztok, visszahívásra várok már több mint két hete. Hordozás lenne vodától. El lehet valahogy érni, hogy hívjanak és ne kelljen két hónapot várni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
, vagy csak szimplán félreértettél.

már csak a számhordozás dolog megy le, (elvileg néhány munkanap) és használhatom a netfone kártyám.
itt most csak a roaming miatt van 2g-m, mert volte roamingot nem kezeli a teló.