Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
75kokoko75 #4399 üzenetére
Nincs, mert távközlési ügyekben a fogyasztóvédelem nem illetékes.
Gondolom be tudott azonosítani a hívószámod alapján, így ráérsz akkor felügyeleti hatósághoz fordulni, ha tényleg nem írták jóvá a kauciódat. -
75kokoko75
aktív tag
Na gyerekek ! Erre varjatok gombot!
Ma beszéltem a Netfone "ügyfélszolgálattal"
Visszahívott egy nő és elmondtam, hogy szeretném jóváíratni a kauciómat.Azt mondja, hogy továbbítja a kérésemet és a jövő havi számlámon jóvá lesz írva.
ÉS ENNYI!
Mivel sem ügyfélszámot sem nevet nem kérdezett, valamint nem tájékoztatott arról, hogy a beszélgetés rögzítve van gyanakszom.A nevét is akkor mondta meg, amikor rákérdeztem. A keresztnevét használja a híres Stone vezetéknevű színésznő is (Elemi ösztön,stb)
Kérdeztem, hogy hol van nyoma számomra is, hogy beszéltünk. KÖDÖSÍTETT. Kértem egy lehetőséget, hogy tudjak hivatkozni a beszélgetésünkre, vagy emailt, vagy a rögzített beszélgetést és lássatok csodát: Ilyen nincs! (először azt mondta, hogy természetesen rögzítve van)
Higgyem el, hogy ő azonnal továbbítja , állítása szerint a pénzügynek, és a számlámon majd látni fogom .Ez arra emlékeztet, amikor a volt főnököm anno 1998-ban csütörtökön telefonon megígérte , hogy hozza a pénzünket pénteken. 25 éve nem ért ide. Szerintem azóta meg is halt ...
Szerintetek van értelme jelenteni a fogyasztóvédelemnek?
-
csibor
addikt
válasz
4Grider #4397 üzenetére
Ezért is hangsúlyoztam ki, Nekem mindkettő jó. Munkelyemen "műhely"pl voda van, Yettel internet meg ingadozik. Valószínűleg messze neked van igazad, de tényleg nekem mindkettő jó. Az hogy melyik a gyorsabb..,. internet rádió, net böngészés, idáig nem lassú annyira hogy feltűnő legyen.
-
4Grider
nagyúr
Felénk nem. Itt a voda torony 70 méterre van, maximum 50-60 Mbps sajtolható ki belőle. A yettel 350 méterre, a dupláját tudja 4G-n sz 5G pedig 600 Mbps körül van. A pest megyei munkahelyemen a voda ettől jóval rosszabb (kb. 400 m távolságban van), a yettel/telekom ott is sokkal jobb formában van. Szóval itt Budapest környékén messze nem egy kutya a vodafone a másik két szolgáltatóval. Persze nyilván vannak olyan részek is, ahol a voda a csúcs, de ez a legritkább helyzet. Nagyon lemaradt az elmúlt néhány évben a voda a fejlesztésekkel.
-
csibor
addikt
Küf. Neveden marad. Teljesen korrekt, vagy legalábbis nekem nem volt gondom vele. Egy dolog miatt jöttem ide. Bumm csomagba csak szamhordozással lehet belépni. Már tag voltam amikor bevezették. Saját véleménynem szerint egykuya küf, netfon. Korlátlan+ 50gb pár száz Ft a különbség. Balatonparton ahol lakom mindegy yettel, vagy Vodafone
-
-
VGNGR
senior tag
válasz
4Grider #4392 üzenetére
Na igen ahol volt honnan csökkenteni ott megtették. Gondolkodjál már, 12-14 ezres havidíjak röpködtek korlátlanban, hűség nélkül még magasabb. Onnan volt hova "jótékonykodni". Itt hova és mit lehet lejjebb engedni? Kicsit gondolkodjál már, mielőtt írsz. Majd az lesz a vége, hogyha nem lehet különböző árat meghatározni, akkor lesz egységesen 7-8 ezer forint aztán annyi.
-
4Grider
nagyúr
Kicsit gondolkodjál már, mielőtt írsz. Az adott jogszabályi részt pont az előfizetők érdekében találták ki és vezették be. Előtte pont az volt, mint amit most a Netfone csinál. És messze nem váltak a határozott idejű szerződések horror árúvá, hanem a listaárakat vitték lentebb a szolgáltatók, mert onnantól kezdve nem volt mivel riasztgatni az előfizetőket.
-
4Grider
nagyúr
válasz
MadMancs #4386 üzenetére
A Digi-féle (azóta már más szolgáltatók által is átvett) első x hónap határozott időszakbeli kedvezmény is már elég régóta szúrja a hatóság szemét. Előbb-utóbb lesz erre is jogszabály. Én egy olyan munkaverziót láttam, amiben a határozott időszakra szóló havidíjak átlagával kell számolni határozatlanra való váltáskor. Ezt már remélhetőleg nem fogják kijátszani a szolgáltatók. Az pedig marha nehezen védhető, ha a teljes határozott idejű szerződés idejére adtok kedvezményt, majd annak automatikus megszűnésekor már nem. Nyilván itt meg a vodánál fog utoljára vizsgálódni a hatóság, de ha felnyom benneteket néhány előfizető, muszáj lesz nekik foglalkozni a netfone-val.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #4382 üzenetére
Ez nem egészen így van.
Itt 10 hónapra adnak X Ft kedvezményt. Ennyi.
Ugyanez van pl Diginél, 3 hónapig van 2500Ft kedvezmény, utána normál árát fizeted.
Nezfone esetén nem a hűség nélküli árra emelkedik hűség után (ezt ellenőrizheted is weboldalon hogy az mennyi), hanem szimplán a kedvezmény ér véget.
-
csibor
addikt
válasz
petiked04117 #4384 üzenetére
Páromnak is ezt mondták. Reggel meg hozta a postás
-
AnonymusX
őstag
Ne védjük már a törvényszegést.
A Netfone számhordozásokat sem volt képes a jogszabályok szerint végrehajtani. Emellett emlékezzünk vissza a weboldalon a csomagoknál jelzett egykori árgaranciára. Továbbá ott van a csodás ÁSZF, ami egy ideig (míg követtem a Netfone ténykedését) erősen hiányos volt. Nem olyan rég pedig a felmondási jogot tagadták le az előfizetők előtt.
Mikor aktuális volt a váltás nálam, fogtam a fejem, és a fentiek miatt úgy döntöttem, hogy abból a cégből, ami így működhet, nem kérek. Nem lettem netfone-os.
-
4Grider
nagyúr
Az adott jogszabályi helyet gondolhatod, hogy nem véletlenül hozták létre. Ha nem kellene betartani, ugyanaz lenne, mint anno a upc-nél: Vagy mindig határozott idejű lenne a szerződésed, vagy kétszeres árért lehetne csak határozatlan idejű. Természetesen minden olyan topikban megszólalok, ahol törvénytelen működést látok. Ha a többiek be tudják tartani még kedvezőbb árú flottás előfizetéssel is, akkor az lenne a fer, hogy a netfone is betartsa.
-
VGNGR
senior tag
válasz
4Grider #4379 üzenetére
Mennyi is volt hűség nélkül a csomag, amikor 4990 volt hűséggel?? Ahhoz képest tessék mérni a jelenlegi hűség nélküli árakat. Almát az almával, körtét a körtével.
Nem is értem mit keresel itt ennek a lehúzós bandának a topikjában? Gondolom nincs náluk előfizud?! Ha van, akkor tessék váltani, senki sem tart vissza.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #4376 üzenetére
Nem kell újonc lelkes üzletkötő.
Régebben is többször írtam hogy új szám esetén üzletkötő által maximum 1 héten belül él az ügyfélnél sim, mert üzletkötő mindent előkészít, elkészíti szerződést, felkeresi ügyfelet és komplett ügyfélpakkot küld Sales csoportnak, utána sales csapat már csak egyeztet és postáz.
Központi oldalon leadott rendelés esetén viszont sok sok rendelés szépen egymásutánjában kerül feldolgozásra, szerződés készítés, igazolványbekérés, egyeztetés, postázás.
Innen a difi.
-
4Grider
nagyúr
A 10 hónap után a 4990 Ft-os csomagra 7000 Ft feletti havidíjat ajánlani nem csak szerintem az erősen lehúzás kategória. De ha aláírsz újabb hűséget akkor máris "csak" 500 Ft-al emelnek. Nem mellesleg pedig a törvény tiltja a határozott idejű szerződés megszűntekor az emelést, így erősen törvénytelen, amit mindenkivel eljátszanak.
-
csibor
addikt
válasz
petiked04117 #4363 üzenetére
Páromnak rendelés után 2 nappal hívták, rá 1 vagy 2 napra megjött a SIM, és talán+2 napra élesedett. Kb 2 hete volt
-
VGNGR
senior tag
válasz
4Grider #4372 üzenetére
Pontosan 10%-ot emeltek, nem tudom milyen 40%-ról beszélsz, de abszolút hidegen hagy az 500 forintos emelés. Kezd egy kicsit kommunista hatósági áras irányba menni ez a beszélgetés. 1965-ben a gépsoron beállították a kalapácsfejre a 3 forintos árat, aztán 25 év múlva is annyiért kell adni. Remélem 2032-ben nem 5000 forintot akarsz fizetni a szolgáltatásért, mert "2022-ben annyiért írtam alá...." MInden szolgáltató emel, kérdés mennyi a bázis és hány százalék az emelés. [link] [link] [link] Ha nem tetszik, akkor kell keresni egy másik szolgáltatót/szolgáltatást.
-
8
senior tag
Azt nem kérdezted, hogy újabb hűség vállalása nélkül mennyiért ment volna tovább?
https://njt.hu/jogszabaly/2003-100-00-00.88#CI
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
Az előfizetői szerződés megszűnése
134. § (14) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lép, amely határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél. A határozott idő elteltét megelőző 90 napban a szolgáltató három alkalommal az Elnök rendeletében meghatározott tartalommal köteles az előfizetőt egyértelműen tartós adathordozó útján tájékoztatni a határozott idejű szerződés határozatlan időtartamúvá átalakulásáról. A tájékoztatásnak ki kell terjednie a szerződés megszüntetésének lehetséges módjaira, a szolgáltatás tekintetében legkedvezőbb díjszabásra.
https://nmhh.hu/media-es-hirkozlesi-biztos/kisokos/elem/65/A_hatarozott_idotartamu_szerzodes_lejartat_kovetoen_letrejovo_hatarozatlan_ideju_szerzodes_az_azt_megelozo_szolgaltatoi_tajekoztatas
NMHH KisokosKisokos > Általános tudnivalók > Speciális szabályok > Az időtartam > A határozott időtartamú szerződés lejártát követően létrejövő határozatlan idejű szerződés, az azt megelőző szolgáltatói tájékoztatás
Ha a határozott időtartamú szerződés helyébe az időtartam elteltével határozatlan időtartamú szerződés lép, az ebben meghatározott szolgáltatási feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi feltételeknél. -
válasz
StarKiller89 #4365 üzenetére
1-2 nap után keresnek, de a szerződé és a sim 4 hét után érkezik
-
StarKiller89
senior tag
válasz
engem 1-2 nap után kerestek tavasszal
-
válasz
augusztusban 4 hét volt
-
petiked04117
csendes tag
Sziasztok.
Y-nal lejárt hűségem(szerencsére..). Tegnap online rendeltem simet(új számmal.) Kb mennyi idő mire keresnek,ill kiküldik a szerződést,simet?
Köszi a választ
-
E300TD
tag
válasz
Ritter007 #4359 üzenetére
Szerintem türelem kell a roaming-hoz ...
Amerre én jártam, mindenhol problémás volt a csatlakozás az ország elhagyásakor - Szlovákia, Horvátország, Anglia - érdekes módon visszafelé nem.
Fél órás sz@rakodás, manuális hálózatválszatás, repülő üzemmód nyomkodás után sikerült felcsatlakozni, utána már ment többé-kevésbé. Hozzá kell tenni, hogy a legutolsó alkalommal automatikusan nem, de manuális hálózatválasztással rögtön csatlakozott, de ezt megelőzte 3-4 hónapnyi küzdelem az üfsz-szel. -
Ritter007
csendes tag
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár Bécs napi ingázós vagyok. Tetszenek a csomagajánlatok, a roaming mennyire működik Ausztriában? Nekem a net a fontosabb. -
smombodi
tag
Üdv! Van ennél a netfone-nál e-sim meg 5G? Illetve melyik csomag a vod illetve a telekom mert semmi sincs feltüntetve ezeknél.
-
szhunor
tag
válasz
4Grider #4238 üzenetére
Szóval a Sagecom 5670v2 Router a Magyar Telekom eszköze, ezt vettem meg valakitől, gondolom tuti fel van regisztrálva náluk az eszköz, nem idegen, de én a Netfone-al vagyok szerződve, így ők küldtek egy Raisecom HT803G-1GE-02 modemet.
Az ügyfélszolgálattal beszéltem, ott is azt mondta az Ügyintéző, hogy nem fog össze állni a PON kapcsolat.
Elengedtem az ügyet, mondom akkor marad a modem Raisecom, és a Telekom meg csak Router lesz.
150 MBit/sec nél nem hajlandó többet leadni Wifi 6-on.
Kábelen 250 MBbit/sec megy simán.Át vittem a Telekom Routert egyik ismerősömhöz, ahol 1000/1000 Mbit/sec net van, gyönyörű ment 850-900 al a Wifin, nem értem, akkor hogy nem adja le a 250 Mpbs et könnyedén otthon?
Köszi, ha van tippetek. -
csaszi75
senior tag
válasz
Tiédetis #4349 üzenetére
Jó, de az a kérdés, hogy melyik operátor hálózatán voltál?
Ki kell próbálni mindet, legalábbis a Voda kártyával (Vodás Netfone kártyával.)
https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/-/country/svajc
https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/euroamingA Telekomos kicsit érthetetlen, mind a három nagy svájci operátorra azt írja a "Beszélgetés"-re, hogy "Nem elérhető":
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-roaming/roaming/dijak?country=Svajc
Az OnAir-en elérhető a beszélgetés, de az meg emelt díjas.. -
zelikocc
senior tag
válasz
Dluinet #4342 üzenetére
Értelmezd amit írtam, az csak a bevezetés volt.
Olvasd el a második bekezdést is.Szerk.: Ja időközben átszerkesztetted. Így akkor a te esetedben nyilván nem releváns.
Mint ahogy írtam is: "csak egy feltételezés" volt.Az viszont igaz, hogy nálad is lehetett probléma, vagy bármiben másban is. Egyszeri alkalom alapján megítélni egy teljes szolgáltatót eléggé vakmerőség.
-
zelikocc
senior tag
válasz
Dluinet #4340 üzenetére
Yettel, Telekom, Digi Mobil támogatják egymás között a VoLTE EVS-WB (24.4 kbps) kodeket (Full HD hang), (vagy legalább az AMR-WB-t 23.85 kbps-el)
Míg a Vodafone csak hálózaton belül támogatja, hálón kívül csak 12.2 kbps AMR-NB ami körülbelül a 2G hang legjobb kodekének szintjén van. Egészen addig nincs gond, amíg nem akarsz hálózaton kívülre telefonálni.
Ez magyarázat lehet arra, miért hallottad rosszul a Yettelest és miért mégis a te szolgáltatód a hunyó
persze ez utóbbi csak egy feltételezés.
És ha a jövőben is főként vodás és netfoneos számokat hívnál, akkor valóban rossz ötlet a Yettel, de nem a Yettel miatt.Ha az ügyfelek számát nézzük, akkor egy átlag ember 1/3-nál is kevesebb esetben beszélhet vodással, így a nagyobb T és Y arány miatt jobban megérheti valamelyik kettőt választani (már ha nagyon fontos a beszédhang minősége).
-
laci1892
őstag
Köszönöm a válaszaitok
Aszem' túl képek a yettel borzalmon. -
whited
addikt
Netfone-nál ha "hálózaton" belül beszélünk az fizetős?
-
apuci04
tag
válasz
StarKiller89 #4331 üzenetére
Köszönöm,vártam a csodát ,hogy maguktól intézik.
-
apuci04
tag
Belépéskor kauciot fizettem 5e.mikor irják jóvá?8.számlám jött meg?
-
ianhoward
tag
válasz
laci1892 #4326 üzenetére
Március vége óta vagyok előfizető.
Dél Buda és Pest megye déli részén mozgok. Elégedett vagyok vele.
Néha 15. kerületben megfordulok. Ott is jó.
Balatonmittomén hol voltam nyáron ott is ment minden.
Külföldön nem voltam. Azt olvastam hogy a roaming azért nem tökéletes sokaknak. Aki meg nem írja hogy jó azt nem tudjuk
Nekem teljesen rendben van.
Árban legjobb.
10 hónap a hűség szerintem ez sem sok. Ha nem válik be mész tovább. -
StarKiller89
senior tag
-
-
laci1892
őstag
Sziasztok! Lassan szolgáltató váltáson gondolkodom és nekem tök új ez a netfone dolog. Azt szeretném tőletek kérdezni... Azok, akik használjátok már a szolgáltatásukat.... Mennyire vagytok megelégedve Vele?
Mennyire jó a lefedettség, van bármi problémátok velük... Vagy úgy egyáltalán tapasztalatok?Köszönöm a válaszaitokat ☺️
-
zelikocc
senior tag
válasz
MadMancs #4324 üzenetére
Én sem gondolnám, hogy a határ túloldalán erősebben tolják, viszont én is tapasztaltam a Kedden Szlovákiából jövet, hogy Esztergomtól Dobogókőig ragaszkodott a szlovák hálózathoz a telefon, hiába nyomkodtam a repülő módokat és az automata hálózat választást. Aztán Dobogókőn megállva át tettem manuálisba.
-
MadMancs
veterán
-
válasz
tjati64 #4322 üzenetére
valami nagyon furcsa álomvilágban élsz, ha elhiszed, hogy az osztrák műsorszóró az engedélyezettnél nagyobb teljesítménnyel sugároz. és te lennél a legjobban felháborodva, ha emiatt "belelógna" egy keletibb országrész magyar sugárzásába.
de persze ha jött volna az orange, akkor a határtól 50 km-re is lenne magyar mobilnet, hogyne -
tjati64
újonc
válasz
csaszi75 #4320 üzenetére
Tudom. Csak hát a szolgáltatás minőségéhez való hozzáállása a magyar viszonyokban. Kb. olyan szinten van hogy: "Jó lesz ezeknek a parasztoknak..."
Egy ismerősöm az Antenna Hungáriánál dolgozott, felvetettem neki ezt a problémát a műsor sugárzás teljesítményével kapcsolatban. Hát kiderült hogy a teljesítményt nemzetközi egyezmények rögzítik, és ha erősebb az adás a határ másik oldalán akkor büntetést kell fizetni. A kintiek inkább benyelik a büntetést, de a lehető legjobb minőség a határszéleken élő honpolgároknak is jár. Nálunk meg, ahol lehet, megspórolják a költségeket a minőség rovására, mondván : "Jó lesz ez a parasztoknak..." Ha valaki azt hiszi hogy nálunk van igazi, -piacgazdaság-, az nagyot téved. -
8
senior tag
indulhatnak a tippek, hogy hányadikán kapunk számlát
-
tjati64
újonc
válasz
csaszi75 #4318 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ezt is meg próbáljuk majd, jelenleg dolgozik, és ugye nála van a teló.
A lefedettséggel kapcsolatban annyit hogy amolyan tipikusan magyar. A határ vonaltól beljebb 1 km-re már gyakorlatilag semmit nem érő. A szomszédok tolják rendesen mint mindíg. Pl. a 80-as években az osztrák tv-t Győrben simán, néha Tatabányán is fogták. Bent a seregben, Győrben, egy darab dróttal néztük az osztrák műsort. (hivatalosan nem szabadott nézni a gaz kapitalisták csatornáit) Ugyanakkor a magyar tv sugárzás már Mosonmagyaróvár után kezdett gyengülni, úgy hogy Szigetközben gyenge volt a vétel. Kb. ugyan ez a helyzet napjainkban a mobil szolgáltatással. Ha az Orange bejöhetett volna, igen gyorsan helyre tette volna ezt a jelenlegi hármak bandáját, de hát nem engedték be. -
csaszi75
senior tag
válasz
tjati64 #4312 üzenetére
A VoLTE az 4G-n történő hang.. VoLTE kapcsolót nincs a telefonban?
"Mobilhálózatok -> VoLTE hívások"
Illetve hálózati beállítások resetelése segíthet..
Beállítások - Általános kezelés - Visszaállítás - Házatbeállítások visszaállítása..
S akkor utána kézzel csakis a Netfone APN legyen felvéve, mint alapértelmezett APN.
A "Hozzáférési pont"-on belül: "APN típusa": default -
goop
őstag
válasz
mihaczitomi #4316 üzenetére
Mire gondolsz? Ez egy elég nagy város, de amerre én mozgok mindenhol jó, b1,b3, b20 on nyomják, legrosszabb esetben b20 van, az is tud pár 10 Megabitet.
-
tjati64
újonc
válasz
csaszi75 #4306 üzenetére
Üdv!
Az APN-re internet.netfone.hu van beírva, más APN nincs. Egyébként internet.vodafone.net volt benne, a Sim indításakor. Mivel problémák vannak a határszélen (Rajka, északi oldal) a vétellel, visszamentünk ahol vettem az előfizetést, az eladó állította be az APN-t. Kint voltunk tegnap szlovákoknál kirándulni Pozsonyban, semmit sem tudtunk neki beállítani, se telefon, se internet... De látható volt vagy 4 szolgáltató, egyikkel sem kapcsolódott össze.
A telóban találtam "Lte,2g,3, automatikus kapcsolása" vagy "3g/2g kapcsolása", "2g kapcsolása" vagy "3g kapcsolása" pontokat, feltételezem hogy az Lte kikapcsolása 2g vagy 3g pontok beállításával történik. -
E300TD
tag
válasz
tjati64 #4305 üzenetére
Welcome on board!
Nekem csak ott nem vált automatikusan, ahol próbáltam - London, Szlovákia, Horvátország. Majd jönnek az okosok és megmagyarázzák, hogy ennek így kell működnie! Egy fél évvel ezelőtt sokkal rosszabb volt, most nekem manuális hálózatváltással legalább működött.
-
csaszi75
senior tag
válasz
StarKiller89 #4307 üzenetére
Nem S, hanem A:
űhttps://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a/galaxy-a32-5g-blue-128gb-sm-a326bzbveue/ -
8
senior tag
válasz
StarKiller89 #4307 üzenetére
-
csaszi75
senior tag
válasz
tjati64 #4305 üzenetére
VoLTE-t kapcsold ki a telóban, ha elérhető.
Úgy látom a Voda weboldalán, hogy az O2-vel van minden a Vodának.. (A Netfone SIM Vodafone alapú nálad?)
Kézzel válaszd ki az O2-t, ha nem megy elsőre, akkor vagy hatszor próbáld
Milyen APN-t használtok a telefonban? A Netfone előfizetők roamingban csakis az internet.netfone.hu-t használhatják..(sokan leírták már itt.) ha lenne a telóban más APN név.. (pl internet.vodafone.net), akkor töröl ki azokat az APN-eket.. (MMS maradhat) -
tjati64
újonc
Üdv Mindekinek!
Most váltottunk szolgáltatót és jöttünk át a Netfon-hoz. A probléma az hogy pl. szlovákoknál nem jön asszonypajtás telójára semmi. Látni a szolgáltatókat, de azt is látni a telóban hogy csak 2g vagy 3g szolgáltatást enged. Ilyenkor mi van, a tel. típusa Samu Galax. 32-es. A tököm kivan hogy EU-n belül nincsenek egységesítve ilyen szempontból a rendszerek. Át megyek valahová (EUn belül) aztán nem csatlakozik automatikusan preferált szolgáltatóhoz. 2023-at írunk!! Szart sem ér az ilyen szolgáltatás! -
asuto
újonc
Sziasztok!
Láttam, hogy pont volt hasonló kérdés fentebb, viszont nem volt egyértelmű, hogy Vodás, vagy Telekomos hálózatos előfizetőről van-e szó.
Párom hamarosan menne ki Svájcba, ami a Netfone weboldala szerint az EU nemzetközi zónába tartozik, tehát én úgy értelmezem, hogy itt is azok a szabályok érvényesek, mint az EU-s országoknál. A biztonság kedvéért felhívtuk az ügyfélszolgálatot is, de sajnos leginkább hebegtek-habogtak, és igazán nem is kaptunk érdemi információt.
Páromnak Telekomos csomagja van 100 perc beszéddel és 20 GB adatcsomaggal.
A kérdésünk az lenne, hogy pl az adatcsomag mekkora részét használhatja Svájcban (már, ha van erre lehetőség)?
Előre is köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Commandos: Origins teszt
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest