Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell Optiplex 3280 AIO bios jelszó törlés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tiédetis #6073 üzenetére
Én csak havi 2000 km-t használom a waze-t, a havi forgalma így bőven 1 GB alatt marad. Nekem folyamatosan megy közben a netrádió is, az már el szokott vinni 5-6 GB-ot egy hónapban. Három hete vettem a magán számomra 20 GB netet a szabadság/utazás idejére, mostanra sikerült yt videókkal elfogyasztanom a maradék 15 GB-ot ami a 2500 km út után megmaradt. Szóval nem vennék navihoz havi több 10 GB netet...
-
-
vence
aktív tag
válasz
Tiédetis #5158 üzenetére
Nagyon jó lesz, ha most lassan mindenki az amúgy is gyenge Voda hálóra fog kerülni.
Azt azért szeretném tudni, h ez miért így alakult és ki tett itt keresztbe vagy csak egy irányba próbálják terel ni a bevételeket ...
Umbuldaország.@ #5153regisztráció
Ez már annyira megszokott és elkerülhetetlen, hogy meg se említi az ember. -
8
senior tag
válasz
Tiédetis #4956 üzenetére
lehet én tudom rosszul
hűség lejártával kapcsolatban 90 nap #4827
Nem röppen bírság és főleg nem automatikusan
Ha bejelented az nmhh-nál, ÉS kivizsgálják, ÉS neked adnak igazat, ÉS nem csak figyelmeztetést kapnak, akkor esetleg.
Van egy tippem, hogy hány magánelőfizető foglalkozik ezzel. -
-
csaszi75
senior tag
válasz
Tiédetis #4349 üzenetére
Jó, de az a kérdés, hogy melyik operátor hálózatán voltál?
Ki kell próbálni mindet, legalábbis a Voda kártyával (Vodás Netfone kártyával.)
https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/-/country/svajc
https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/euroamingA Telekomos kicsit érthetetlen, mind a három nagy svájci operátorra azt írja a "Beszélgetés"-re, hogy "Nem elérhető":
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-roaming/roaming/dijak?country=Svajc
Az OnAir-en elérhető a beszélgetés, de az meg emelt díjas.. -
-
Akelaus
senior tag
válasz
Tiédetis #3944 üzenetére
"Voda csinál?"
Voltam a Yettelnél, elinditottam a számhordozást, kérdezi ki a szolgáltató? Netfone.
Nem találja a számot amit hordoztatni szeretnék, nincs a Netfone-nál.Újabb kérdés, most melyik cég szolgáltat nekik?
Vodafone.
Igen, ott látom a számot.És mielőtt valaki...igen, Vodás csomagot kértem, de attól még a számom a Netfone-hoz vittem be anno.
Vagy ha Telekomos csomagot kérek, akkor a Telekomnál lenne a számom? 🤔 -
csaszi75
senior tag
-
MadMancs
veterán
válasz
Tiédetis #3575 üzenetére
Pontosan. Egy ideig 4(!) simmel mászkáltam ha azt akartam hogy jó legyen mindenhol. Most már csak három van, Yettelt lemondtam pár hónap után mert ő teljesített a legrosszabbul (amerre én járok). Jelenleg Telekom háló + Voda háló. Ezekkel többnyire oké hol ez hol az. Néha van hogy egyik se működik, de azért a kis területért nem akarok fenntartani már egy Yettel simet. Digi pedig már csak ereklyeként van meg.
-
qltsar
veterán
válasz
Tiédetis #3571 üzenetére
Nalam sajnos elhal T is ugyanugy ahol Voda, de ugyanakkor kb.
Van, hogy mobilhalozat sincs, pl. Gyulafiratot kornyeken 0.
Budapest - Zalaegerszeg vonalon katasztrofalis mindketto, de Budapest - Keszthely vonal sem jo. Ezekkel van tapasztalatom. Yetitol jottem at marciusban Netfonehoz, azzal - es akkor - nem volt ezeken a teruleteken ennyi problemam.
De ismet kiemelnem, lehet, hogy azota katasztrofalis az is, marciusban valtottam, es azota is tortentek 3G lekapcsolasok Yetinel.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Tiédetis #3564 üzenetére
Semmi különbséget nem látsz aközött, hogy van egy szolgáltató, aki 11-12 hónappal az ügyfél megszerzése után a jogszabály szellemiségével ellentétesen a hűség lejártát követően szisztematikusan elég jelentősen felnyomja az ügyfelei havidíját és aközött, hogy van egy másik szolgáltató, aki a sok évvel ezelőtt lezárt díjcsomagjait kivezeti és jóval drágább díjcsomagot ajánl fel helyette?
Mert én látok... -
-
törölt tag
válasz
Tiédetis #3348 üzenetére
Én nem korlátoznám le magam ennyire 2023-ban, ki tudja mikor mire kell a mobilnet. Amúgy meg 10 mbps a max, de ennél sokszor kevesebb havi 12.000-ért Egyébként meg a fórumtárs azt írta ilyen sebesség mellett tuti felmondaná a szerződést, én csak erre reagáltam. A vodafone egyébként is “acélos” hálózatát minek jobban lebutítani? Az meg külön vicces, hogy “Red Free 5G” Aha!
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
Tiédetis #2246 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nálam ezeket lehet látni a telefonon, reggel kipróbáltam mi történik hívás közben. Eldobja a netet, majd E-re vált 4G-ről. "kóddal kapcsolni *#*#86583#*#*. Utána a SIM kártya beállításainál be lehet kapcsolni." nem jelenik meg nálam semmi. Digis kártyánál megjelent mikor az volt a 2. SIM. "Nálad lehet készülék oldali támogatás hiány van." ez is lehet(ne), de mégis működött pár hónapja. Redmi note 5, a fórumban sem egyértelmű a leírás (nekem)
Én elvagyok VoLTE nélkül, inkább a 2 hete elkezdődött hálózati furcsaság ami elkeserít. Ugyanitt, ugyanebben az irodában simán telefonáltam, na ez most néha halott.
Hozzáteszem mióta írtam itt előszőr, hogy random keresi a hálózatot, lemegy 1-re,majd hullámzik, azóta sokszor mutat 4-es térerőt.
Csak aztán jön egy hívásom, és össze vissza kell forgolódnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest