Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajapi
tag
Görögországi roaminggal van valakinek tapasztalata?
-
ioles
csendes tag
Köszi a sok segítséget, hát NetFone ÁSZF ben említést sem tesznek a VoWIFI ről csak a VoLTE-t taglalják, ezért gondolom talán csak IPhone/Samsung megy ha megy egyeltalán a Netfonal.
Nemtudom esetleg nincs valami trükk arra, hogyan tesztelhetem a VoWIFI szolgáltatást valami trükkel, hogy megy-e? PL: kikapcsolom a SIM-et a telefonon és csak Wifire megyek fel itthon, vagy valami trükk esetleg a teszteléshez? Köszi előre is! -
martonl
senior tag
Nincs Netfone hálózat. A vowifi paraméterek a vodás hálózat szerint müködnek, azaz tudtommal csak Iphone (IOS 17+) és Samsung (Android 14+) készülékeken. Egyébként úgy tudom, a volte szolgáltatással automatikusan aktív a vowifi is, tehát kb. alapból mennie kéne.
Bővebben pedig nézz be a volte-vowifi saját topikjába, hátha van a készülékeddel kapcsolatban okosság. -
ioles
csendes tag
sziasztok,
VoWIFI témában tudtok segíteni? Xiaomi Mi12 telefonon lehet direktben bekapcsolni a VoWIFI szolgáltatást de a Vodafone oldalán csak IPhone és Samsung telefonokat ír, nem tudjátok véletlenül vagy tapasztalatból VoWIFI -t lehet, érdemes-e bekapcsolni Xiaomi Mi12 telefonon a NetFone hálón? Köszi előre is? Köszi szépen -
sfefe
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Nálunk jó úgy látszik....
-
dzf007
senior tag
Plitvicei tavaknál jó a vodafone/netfone! Piknik/hajópontnál.. [kép]
-
domper2015
senior tag
Ausztriában a 3 nagy drágább, egyik a Magenta[Telekom]. Akinek olcsóbb kell és nem mindig a leggyorsabb és legjobb az mehet MVNO-khoz. Yesss!, Ety, Hot és társai. Nálunk ezek voltak a flották.
De jó a lakosságnak, hogy a romániai áraknál ötször-nyolcszor többet fizetnek kevesebbért. -
sfefe
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Lakosság részéről lenne igény a cégek meg persze, hogy nem akarnának csökkenteni mert minek....úgyis megveszi akinek kell...
Digi olcsóbban adta de a minőség is hagyott kivanni valót..
A maradék 3 meg egymás közt lebeszél mindent azt kész... ( Direkt nem írom a szót)
Tkom elég nagy cég, hogy árversenyezzen de inkább feji az is a népet.... Sőt a legdrágább.... -
törölt tag
válasz
MadMancs
üzenetére
A nagyobb cégekre is ez fog vonatkozni? MÁV, AUDI, OTP....mert ott is saját néven vannak az előfizetések, csak egy fényképes igazolvány kell hozzá. Vagy kitalálják, hogy évente be kell menni femutatni az igazolványt...nehogy olyan használja, aki azóta kilépett a munkahelyéről?
-
sfefe
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Azert a 4IG-n kivul van mas is es megsincs arverseny itthon....
-
pdr755
aktív tag
Nekem ilyen előfizetésem van (KÜF flotta). Miért mennék bárhová is?
Meg vagyok elégedve a yettel szolgáltatással, ha kapok hivatalos értesítést (nem valami senkiházi közvetlen értékesítő telefonhívását) hogy megszűnt ez a csomag, akkor áttérek másik yetteles csomagra.
Nyilván többe fog kerülni, de ami engem illetne, a jelenleginek küfösnek nagyjából megfeleltethető csomag a yettelnél 10900 Ft lenne (most 6790 a küf)
Nekem a küf lényege az volt hogy egy teljes értékű szolgáltatást (nem sebességcsökkentett, bármi más módon -a felhasználható adatmennyiségen túlmenően- korlátozott, csonkított alsópolcos sz*t) kaptam kevesebbért. Ha tovább nem lesz, akkor is teljes értékű szolgáltatást fogok vásárolni, csak többe fog kerülni.
A forintleértékelődéssel, mesterségesen generált inflációval, etc. sokszor annyi kárt okoztak nekem az elmúlt 2 évben (nem a yettel) mint amennyit pluszba kifizetnék mobil előfizetésre, ami bár kellemetlen, messze nem a legnagyobb kiadási tétel amúgy se.Ezzel nem azt mondom, hogy nem lesz olyan aki nem hagyja ott a yettelt, ha véglegesen megszűnnek majd a küfös csomagok, de nem mindenki lesz.
-
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Rendelet szabályozza a flottákat hamarosan.
Flották maradhatnak, arra a célra amikre ki lettek anno tálalva, vállalati flották stb.
Tehát azok nem lehetnek akik kimondottan azért jöttek létre hogy üzleti előfizetéseket átruházzanak. Most Yettel önként meglepte ezt KÜF-el, még a hatálybalépés előtt. Később jön a többi.
-
E300TD
tag
Tavaly nekem kellett "100 km" a pályán, mire nagy nehezen talált hálózatot. (Kézi mazurka, automata hálózatválasztással nem kapcsolódott. Miután nagy nehezen kapcsolódott, visszatettem automatikus hálózatválasztásra). Utána nem volt gond, ment szépen és hazafelé automatán átváltott. Sebességgel sem volt gond, mondjuk nem használok semmi olyat, amihez nagy sebességű kapcsolat kell. - Zadar és környéke.
-
gabor9991
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Eddig erről az egyről derült ki hogy nincs tovább, ami tényleg szomorú, mert valamilyen szinten mégis volt ezáltal árverseny, ettől függetlenül viszont vannak még hasonló és működő yettel flották, nem mindenestől a flottás előfizetés lehetőségének lett vége szerencsére.
-
dzf007
senior tag
Horvátországba Netfone használt már valaki? Tapasztalat? Zágráb, Plitvicei tavak?
-
ilias
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Valahol sejtettem... Nekem T-s flottám van, az valóban nem ennyi, bár még mindíg kedvezőbb, mint a sima előfizetések.
De mivel jelenleg egy előfizetéses digise van és egy vodás feltöltőse, nagy különbség nem lesz a hálózatminőség tekintetében. Jellemzően budapesti használat mellett, nála jól müxik. -
ilias
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mely csomagok esetében lesz Telekomos a hálózat?
Gyerkőcnek néztem a 100 perc/50 GB-os csomagot 4.600-ért.Köszi!
-
Dugimatyi
csendes tag
Éjféltől a Yettel felmondta a szerződést a KUF-val.... Állítólag 40,000 ügyfelet érint. szerintem jön mindenki a Netfone-hoz...
-
Bjáázs
csendes tag
Sziasztok!
Ha bemegyek személyesen az Asia Centerben lévő üzletbe akkor már aznap kapok egy működő SIM-et?
Sajnos a telómban egy régi SIM volt amit még a Vodafone alkalmazottak kaptak, már nem dolgozok ott, de elfelejtették letilttani. Most viszont úgy tűnik 5 év után eszükbe jutott hogy megszüntessék a számomat. Vajon a telefonszámomat így is meg tudom tartani, vagy erre így nincs esély?
Amúgy azért itt érdeklődök mert a telefont nem veszik fel az emailben meg pont a kérdésre felejtettek el válaszolni nekem.
-
dzf007
senior tag
Úgy vettem észre, hogy a dual simnél a Telekom nekem bezavar a Netfone mobilnetbe... Főleg a Telekom gyenge beltéri térerő miatt..Lekapcsoltam a 2. simet. Azóta sokkal jobb. Samsung A54-nél még az is probléma a 2. simnél nekem nem lehet a mobilhálózatot GSM-re állítani..
-
xts
csendes újonc
Telekom megy.
-
MadMancs
veterán
Szia. Nekünk van.
-
PH-User
addikt
Sziasztok, Nektek van hálózat?
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Attól függ az adott időszakban mennyi megrendelés van.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Senki nem tudja, hogy mi tart benne esetleg több hétig.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mint írtam, az első visszahívás sem garantált egy-két napon belül, akkor pedig még messze nem tartunk a számhordozásnál.
-
8
senior tag
nem tudtam miért csak 4-5x próbálkozásra indulnak be a streamek
aztán rájöttem, hogy véletlenül a netfone apn volt még beállítva a roaming miatt
voda apn-nel is lassan, de legalább többnyire elsőre indulnak
-
Zssom
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem a három kötésből kettő nem szokványos eset volt, többfelé történt előzetes tájékozódás során kiderült, hogy csak két lépésben, plusz költséggel és nehézkes, többszöri, több személy közötti egyeztetett személyes jelenléttel tudták volna megugrani a feladatot. Ekkor jött a képbe egy szimpatikus, megfelelő tudással rendelkező és ráadásul segítőkész Üzletkötő, aki csont nélkül, 3 pontos dobással egyszerűen megoldotta. Ez saját tapasztalat, de olvasok itt egyéb eseteket is, melyek szintén arra engednek következtetni, hogy az üzletkötők képzése némiképp jobban sikerült, mint az ügyfélszolgálaton dolgozóké. Nem utolsó sorban pedig a motiváció is nagyobb, hogy az ügyfél elégedett legyen
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Talán mert volt rá nem egy példa, hogy hetek teltek el a rendelés online leadása és a visszahívás között.
-
MadMancs
veterán
-
antal750
senior tag
Sziasztok infót szeretnék kapni. Faternak segítek a netfonba bekerülni. Ott járunk, a szerződést elküldték emailban, "ezzel kell valamit csinálni? . Ennyi, ezután hogyan tovább.? Számhordozás lesz a yetteltől. A netfone ügyfélkapu oldalon hiába nyomok a csatlakozz szövegre regisztrálni nem tudok. Alkalmazásban is ugyanaz nem enged, miért? Gondolom itt kellene beregisztrálnom és gondolom majd itt lehetne a havi díjat is fizetni.? Meg mondtak neki valami 3000ft és 1000ft csatlakozási vagy belépési díjat, de hát hogy fizessem be neki. Vagy várni kell még valami regisztrációs kódra vagy engedélyre? Ha valaki tud ezekben a kérdésekben segíteni nagyon megköszönném.! Mik a következő lépések vagy csak várjunk? Korlátlan beszéd 1gb adattal ezt szeretné. Köszönöm
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Jujj tényleg, de az mindig eltér a szolgáltatói méréstől...
Csak el ne felejtsem visszaállítani, ha külföldre megyek...
-
dzf007
senior tag
Nekem egy ideje vacakol a netfone apn..lassu, néha mint ha nem lenne mobilnet.Átraktam vodás apnre, de ott nem méri az adatot..Bár 100GB- nál talán mindegy is..
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Minden szolgáltatónak van garantált, , és kínált sávszélesseg, jogszabály miatt fel kell tüntetni a maxnál kissebbet is.
Egyébként optikáról van szó, illene a maximum közelében lenni, de ezen a szinten mazr a laptop/router/pc is hatalmas szerepet játszik.
Veszprém megyében nincs Telekom, így digi FTTH 1000 van, itt is 700 a kínált,.de az esetek 99% bán megvan a max (jó, csak 930 GE eszközök miatt. Legalább 2,5GE kellene az 1024 hez ami elérhető)
-
qdak
addikt
Sziasztok,
Mivel semilyen leírást nem találtam, csak, hogy rendeld meg, szeretném kérdezni.
Az otthoni vezetékes internet pl az 1GB/1GB hol elérhető?
Mennyire megbízható?
Személy szerint az 500MB/150MB is megfelelne, kb fele a mostani szolgáltatónál fizetett összegnek
Számít, ha már telefon előfizetésünk van ?Köszönöm.
-
Matr x
aktív tag
Gyors roaming beszámoló - 3 nap Bécsben, 3 AT adta a hálót, szinte végig 5G aktívan volt, kapcsolat végig stabil. Egyszer volt egy fél óra, amikor szakadozott, de akkor a metróban a helyi nő is nézegette hívás közben a telefonját, lehet nem Netfone-os gond. Vodás kártya, Netfone APN.
-
E300TD
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
A probléma ott van, hogy átverik az ügyfeleket. Tavaly május előtt, mikor átjöttem a T-től, olvastam a fórumot, senki nem panaszkodott roaming problémákra és az üzletkötő sem mondta, hogy gáz lenne.
Egyébként pedig, ha azt gondolod, hogy mo-n a piac szabályoz, akkor neked valóban nincs logikád, de másod sem nagyon .... -
E300TD
tag
Azt azért még hozzátenném, hogy kipróbáltam a Rev. eSim-es mobilnetet. 1Global nevű szolgáltató, itthon a Yeti hálózatán roamingol, TÜKÖRSIMÁN kapcsolódott azonnal, a X. kerületben 5G-n. Szóval, ha egy bank tud találni ilyen - roaming - megoldást / partnert, akkor a Netfone-nak ez igen nagy szégyen, hogy ilyen szolgáltatást nyújt, ami ugyebár már nem is olyan olcsó!
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak el ne felejtsem visszaállítani, ha külföldre megyek...