Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Főleg akkor ha 2x-3x többet akarsz fizetni ugyanazért

Nekem 5000ft -al indult a netfone , korlátlan hívás + 50gb net ,most lett belőle valamikor 5700Ft.
Hogy miért azt sose néztem (majd egyszer utánajárok). De még így is nevetségesen kevesebb , pl egy trékomhoz viszonyítva, ahol korlátlan hívás + 60gb , jelenleg 15900Ft. -
Látom ezt a céget jobb messze elkerülni.
-
Kiküldték a szerződést.
Megnézed, elolvasod, értelmezed.
Megmutatod nekik és vered az asztalt, hogy tartsák magukat a szerződéshez vagy felkeresed az NHH-t.
Szerződésben valami ilyesmi áll:
Valamennyi, jelen szerződésben feltüntetett díjcsomag a Szolgáltató ÁSzF II.A sz. mellékletében jelzett „xy” díjcsomagból származtatott, kedvezményes díjakat tartalmazó díjcsomag. -
Tiédetis
senior tag
az a gáz, hogy ezzel 10 hónaponként benyomják a nagyobb emeléseket.
ja igen: telekom otthon szolg. : már olyan régen lejárt a hűség, hogy nem is tudom mikor.
Jöttek ajánlani, tudtam hogy nem tudnak jobbat, de hagytam, számoltak, csend.. Megkérdeztem: Ön váltana? Nem! Köszönöm -
Amire hivatkoznak, ott pontosan ez olvasható:
"A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az
előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a
korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél."
Írtam nekik, kíváncsi leszek, kapok-e választ. -
Nem értem.
Mi a kérdés?
Egyértelmű, hogy mit csinálhatsz:
1. aláírsz 10 hónapos hűséget és fizetsz havi 6600 Ft-ot (ennyit egyszerűen nem lehet túlélni)
2. fizeted a 7800 Ft-ot (ennyi pénzt életemben nem láttam még egyben)
3. átmész máshova, ahol aláírsz 12 havi hűséget és fizetsz 8100 Ft-ot havonta.
Szerintem válaszd a 3-as opciót. Az a legjobb. -
Dettó, hűségem februárban lejárt.
Ma hívtak egy 70-es számról, felvettem.
Hölgy elmondta a tényállást, visszautasítottam, kértem írásban küldjék el az álláspontjukat, 5 perc múlva a következő mail jött:"
Kedves Ügyfelünk!
Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva tájékoztatjuk, hogy a mobilszolgáltatásra vonatkozó hűségszerződése a ***********-os telefonszám esetén lejárt. A Netfone Telecom Kft. ÁSZF Törzs 7.1.6.2 pontja alapján a hűségidőszak lejártával a hűségnyilatkozatra tekintettel a Szolgáltató által adott kedvezmény megszűnik, ennek értelmében a szerződése továbbra is határozatlan marad, a havidíja azonban határozatlan szerződésnek megfelelő díjszabással folytatódik tovább. Termèszetesen van lehetősège kedvezmènyes feltètelek mellett igènybe venni újabb 10 hónap hűsègvállalással a jelenlegi csomagot. Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük, hogy azt jelezze felénk 5 munkanapon belül. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem érkezik visszajelzés a megadott határidőn belül, úgy abban az esetben a havidíja a határozatlan szerződésnek megfelelően, 7800 Ft havidíjon folytatódik tovább.
Várjuk a visszajelzését.
Üdvözlettel:
Netfone Telecom Kft.Mit lehet tenni?
-
trec12
addikt
válasz
tarbela777
üzenetére
Már július vége talán. Nem csodálkoznék ha az sem....
-
trec12
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Másra nem tudok gondolni én sem (vodafone hálózat, SIM-ekre várás, 100 GB-os csomag, otthoni net.) Mondjuk nem lesz hűség árak meg ugyan azok mint voltak. Ezt állítják. Saját mvno-hoz sanszos, hogy sokkal több kell mind időben, mind egyebekben....
Talán még ebben az évben kiderül minden.
-
sfefe
addikt
válasz
tarbela777
üzenetére
Ja látom ...
-
4Grider
félisten
válasz
tarbela777
üzenetére
Amit össze-vissza hadoválnak, még az sem kizárt, hogy a küf pont hogy Netfone partner lesz...
-
sfefe
addikt
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Reggel hívtak de nem volt bekapcsolva a teló mivel szabin vagyunk aludtunk még 9kor.... Azóta még nem hívott a csávó....
Pedig vártam....Én kíváncsian várom az "küf" dolgot...
-
mihaczitomi
tag
nekem is felnyomta majdnem 8000--Re ..azóta keresem ,hova vihetném tovább az előfizetésemet .....
A jó k va anyját az ilyen eljárásnak
-
gabor9991
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Az a ráhordozás amiről írsz. ugye én vagyok a kettőből az egyik ilyen ügyfél és engem hajtottak el a másik 3 cégnél
de igazából akkor csak online módon próbáltam elhordozni a számot mert két ünnep között ketyegett az idő és ugye a vodafone még azt is lehazudta hogy van lehetőség a megszüntetett szám utólagos elhordozására a yettelnél a küf ügyintéző pedig nem is hallott még erről hogy van ilyen, online a netfone volt a következő lehetőség és szerencsére neked sikerült elintézni az utólagos számhordozást, ami ráhordozás volt arra a technikai számra amit előtte úgy 2 hétig tökéletesen tudtam használni.Ezért köszi újra
-
4Grider
félisten
válasz
Tiédetis
üzenetére
Én csak havi 2000 km-t használom a waze-t, a havi forgalma így bőven 1 GB alatt marad. Nekem folyamatosan megy közben a netrádió is, az már el szokott vinni 5-6 GB-ot egy hónapban. Három hete vettem a magán számomra 20 GB netet a szabadság/utazás idejére, mostanra sikerült yt videókkal elfogyasztanom a maradék 15 GB-ot ami a 2500 km út után megmaradt. Szóval nem vennék navihoz havi több 10 GB netet...
-
4Grider
félisten
válasz
mhydas99
üzenetére
Pont ezért van a jogszabályi hely, hogy a szolgáltatók ezt ne csinálják. Mindenki be tudja tartani a jogszabályt, aki akarja...
A voda flottákban 3000 Ft körül indul a korlátlan beszélgetés igaz, 50 GB körüli netet kevesen adnak és inkább drágábban. Kérdés, hogy egy telefonon minek annyi. -
mhydas99
senior tag
Szerintem eleg egyertelmu. Husegidot azert kottetnek veled mert igy fixen tud a beveteledre szamolni a ceg ami a cashflownal es kereskedelmi banki hiteleknel bizony nagyon is fontos, ergo a fennmaradasra es bovulesre. Cserebe hogy elkotelezed magad kedvezmenyt adnak az ido lejartaig. Utana ha nem kotsz meg idoben uj huseget akkor a legtobbszor bizony hatarozatlan idore tobbet kell fizetned havonta. Easy peasy. Eleg egyertelmu szerintem. Sok aruhazlanc is ugy ad neked akcios sort pl. ha minimum 6ot veszel egyszerre...Szoval vagy hosszabbitasz es olcsobb csomagod lesz (persze lehet hogy az inflaciokoveto rabloado utan dragabb mint 10 honapja volt) vagy maradsz hatarozatlanban es joval tobbet szamlaznak ki. Harmadik opciokent otthagyhatod a ceget es hordozd at a szamod mashoz. Bar hasonlo kondiciokkal csomagot sehol nem kapsz meg 2000-rel tobbert sem.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Csak hogy erre se Telekom, se Yettel, se Voda nem hajlandó.
2 ilyen ügyfelem van, egyik sima ügy volt egyből hozzánk akart jönni, talán utolsó utáni pillanatban a 30 napból, második azért lett Netfone-os mert a másik 3 elhajtotta hogy ilyen nincs.
Telekom mondta már fel nekem azonnali hatállyal a szerződést. Délelőtt hívtak, kivezetett csomag, felajánlott lehetőségek nem érte meg nekem, aznap este már nem élt a SIM (3 éve)
NMHH, digi szerződéssel kapcsolatban kerestem meg őket, nem teljesítették folyamat majd egy hónapig ami szerződésben szerepel (FTTH net) 2 hét alatt lefutott, felhívták digi figyelmét hogy mizu (én is kaptam szintén mailben másolatot), digi javította hibát, fizetett kötbért. És egy fillért nem kellett fizetni NMHH részére. Nem figyasztóvédelemmel kevered? Ott van eljárási díj.
Utólagos számhordozás mást jelent amúgy, az az amikor már egy meglévő élő előfizetésre hordozod a számod (vagyis szám csere egy hordozott számra, ez egyébként csak Voda és Netfone esetében lehetséges, másik kettőnél nincs ilyen).
-
sfefe
addikt
Hát igen....
Csak a csávó amit teloban is mondott, hogy pénteken hív ha nem veszem fel automatikusan áttesz a 7800as határozatlanba....
Ami azért érdekes ....Majd ha hív mindom neki a jogszabályt meg azt, hogy pl mi a szerződés 4. pontja....
Lehet erre azt mondja, hogy akkor megszünteti a szerződést...
Akkor viszont bukom a számot is.?... -
sfefe
addikt
Megnéztem a szerződést 4 pontja:
A szerződés időtartama, megújítása és felmondása:
Határozott idejű szerződés esetén a határozott idő elteltét követően határozatlan időtartamú szerződéssé válik.Van még írva jogkövetkezmény ha az előfizető mondja fel ..
De itt van benne, hogy akkor a 10. hónap után határozatlan...
Ha határozatlan akkor most milyen jogon akar akármilyen csomagba betenni...Szerintem....
Mindegy mit találnak ki...
Csak ha azt mondják a szolgáltatás időtartama 10 hónap... Amit írtam is előbb...az mi nekik..játék a szavakkal?
Szolgáltatás mint mobilszolgáltatás vagy mint a hűség idő mint szolgáltatás.... -
sfefe
addikt
Na erre gondoltam Én is....
De a netfone mást gondol... Mondja a csávó pénteken hív ha nem veszem fel akkor automatikusan betesz a határozatlan idejübe 7800ért....
Na ez érdekes ...Szerződésben az van, hogy szolgáltatás nyújtásának időtartama: 10 hónap
Na most mit nevezünk ennek?
Magát a mobilszolgáltatást vagy a 10 hónap szolgáltatást....
Ez a kibúvó nekik .. -
sfefe
addikt
Kedvezmény a 10. hónap után szűnik meg mivel akkor jár le a hűség... Nincs semmilyen 12 hónap...
Február végén járt le a hűség és nem is engedték akkor már hosszabbítani...
Pont amit linkelt meg írt b kolléga abban van, hogyha lejár a hűség miden ugy megy tovább mint előtte....
Most Július van már és most hivtak, hogy betenne hűségbe 6600ért vagy hűség nélkül 7800ért...
10 hónapig volt 4990... Utána lett 5759..
10 hónap után az emeletet fizettem igen..de most mi ezaz új csomagba teszlek ha nem kéred akkor is??Ja meg az átb@száson mi az ügyfél megtartó??
Pénteken hív majd a csávó... De dumált arról is, hogy vót infláció emelés márciusban vagy mikor... Mondom ok és? Most július van....
-
A kedvezmény még az előfizetés alatt megszűnik, mivel azt 10 hónapra kapod. A 11-12. hónapban már a kedvezmények nélküli díjat számlázhatja a cég a szerződés értelmében. A 12. hónap leteltével ugyanazok a díjak mennek tovább, mint a 11-12. hónapban, tehát a cég szabályosan jár el.
Mint írtam, a voda ügyfélmegtartós flottáknál is így működik.
Amúgy nálad (ha ez van a szerződésedben amiről beszélünk) már nem február végén, hanem december végén lejárt akkor a 10 hónap, tehát a netfone még sokáig is húzta a kedvezményes árral .
Amúgy ha szerinted ez nem jogszerű, akkor az nmhh-nál bejelentheted.
-
sfefe
addikt
"Alap esetben a szerződés lejártával az ár marad, pont az általad említett rendelet miatt. "
De nem marad....
Február vége után maradt az ár határozatlan idejűként...
De most X hónap elteltével azt mondják vagy kötök újra hűséget többért vagy mardhatok határozatlan idejűben még többért...
Ebben mi a korrekt most nem értem... -
8
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Mindig ilyen kiskapura hivatkozol, holott ez butaság. Semmilyen kiskapu sincs.
Persze, hogy 10 hónap után a szerződés érvényét veszti, árral együtt, hiszen határozott idejű szerződés. Lejár a szerződés, ahogy az ár is.
Új határozott idejű szerződést ettől még lehet kötni ("hűség" a magyar marketingszlogen szerint), DE a határozott idejű szerződés lejártával automatikusan határozatlan idejű szerződés lép a helyébe ugyanolyan vagy kedvezőbb feltételekkel.
A jogszabály világosan fogalmaz:
A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lép, amely határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél.Ha ezt a cég nem tarta be, akkor nem tartja be. Azt csinál amit akar, a következmények viselésével.
Szerintem hagyd ezt a kiskapuzást, mert ha a netfone tudomására jut, hogy az üzletkötőjük arra hivatkozik, hogy a netfone megkerüli a jogszabályt (ami nem így van, nincs kiskapu, csak nem tartja be a jogszabályt), akkor megint kitesznek a cégből.https://njt.hu/jogszabaly/2003-100-00-00.91#CI
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
Az előfizetői szerződés megszűnése
134. § (1) Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést azonnali hatállyal bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani. Az előfizetői szerződés bármely ezzel ellentétes kikötése semmis.
(2) Az előfizetői szerződés szolgáltató általi felmondásának felmondási ideje az (la), a (6)–(7), illetve a (13) bekezdésben meghatározottak kivételével nem lehet kevesebb mint 60 nap.
(14) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lép, amely határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél. A határozott idő elteltét megelőző 90 napban a szolgáltató három alkalommal az Elnök rendeletében meghatározott tartalommal köteles az előfizetőt egyértelműen tartós adathordozó útján tájékoztatni a határozott idejű szerződés határozatlan időtartamúvá átalakulásáról. A tájékoztatásnak ki kell terjednie a szerződés megszüntetésének lehetséges módjaira, a szolgáltatás tekintetében legkedvezőbb díjszabásra.
(14a) A (14) bekezdéstől eltérően nem lép határozatlan időtartamú előfizetői szerződés a határozott időtartamú szerződés helyébe
a) ha az előfizető egyoldalúan – vagy az előfizető és a szolgáltató közös akarattal – a határozott idő lejártát megelőzően nyilatkozik arról, hogy a határozott idő leteltével a szerződést megszünteti,
b) a 127. § (4f) bekezdése szerinti kedvezményes szerződéses feltételeket biztosító internethozzáférés-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó határozott időtartamú előfizetői szerződés esetén, vagy
c) ha a felek közös akarattal kizárták annak lehetőségét, hogy a határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lépjen. -
MadMancs
veterán
Na megjött a hivatalos válasz, sfefe , elsősorban neked szól.
Netfone szerződésben ott van minden.
Dijazás: Elöfizető a szerzödés idötartama alatt jelen pontban meghatározott kedvezmnyes havi elöfizetési és használat arányos forgalmi dijat köteles megfizetni.
Meg ez is: A szolgáltatás nyújtásának időtartama: 10 hónap.
Azaz 10 hónap után a szerződés érvényét veszti, árral együtt.
Ezután lehet új szerződést kötni (határozatlan időtartamra, azaz hűség nélkül vagy újabb 10 hónapra az aktuális árakon, vagy ügyfélszolgálat által felkínált egyedi áron ha felkínál ilyet).
Hogy ez most fair vagy sem, kérdéses.
Igazából kiskapu az általatok sokat idézett jogszabályban.
-
barnih8
csendes újonc
Netfone átírás, majdnem egy hét vergődés után eljutottunk addig hogy sikerült felvenniük velem a kapcsolatot, ügyintéző kisasszony tájékoztatott az átírás feltételeiről és költségeiről.
Az átírás költsége 7 azaz 7 ezer forint. (de ha vállalok 10 hónap hűséget akkor elengedik
) Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Az összeget pedig nem a következő havi számlába foglalják hanem eseti átutalással kellene nekem netbankról utalni. 
Nyilván tudtam hogy költsége lesz, de azért elgondolkodtató hogy a többi szolgáltatónál ez mennyivel olcsóbb. (Telekom: 4500, Yettel: 4790, Vodafone: Vodafone: 5000)fun fact: A Netfone weboldala annyira tökéletes hogy nincs fent semmi a témával kapcsolatban.
-
sfefe
addikt
Én nem....kolléga írta elfogadta...
Én ondtam neki miért váltanék drágábbra.. mondja mert most ennyi a hűség, mondtam neki nem érdekel.. márciustól ennyiben vagyok hűség után vagy ez marad vagy lépek... Mondja pénteken keres addig döntsek vagy ha nem veszem fel betesz hűség nélkülibe 7800ért.. he? Akkor tuti írok levelet jó helyre... Már ha ér valamit egyáltalán...
Én várom mit mond majd Mancs és attól teszem függővé... De többért mint ahogy most vagyok biztos nem vállalok hűséget...
Ja azt néztem Én is... Lesz állítólag Voda meg tkom is..majd meglátjuk mikor.
-
trec12
addikt
Elfogadtad telefonban? Akkor közlöd, hogy el kívánsz állni a szerződéstől így vissza kell állítaniuk a régi szerződést. Sanszos, hogy nem akarják majd.
A másik opciód indul az új KÜF - majd 2065-ben valamikor
- amúgy július, ott elvileg ca. 6600 lesz kb. ugyan ez a csomag hűség nélkül. Elvileg Voda lesz a hálózat. -
sfefe
addikt
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Én megvárom Mancs mit mond majd ma...
Ha nem tehet át hűség nélküli 7800ba akkor vissza kellene állítani ami előtte volt nem? -
trec12
addikt
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Elállás 14 napon belül?
-
sfefe
addikt
Ugyanez volt ma velem...
Mondtam csávónak engem nem érdekel drágábbért amit kínál maradok úgy ahogy vagyok.. azt mondja azt nem lehet.. volt márciusban infláció emelés és lehet valahogyan ki maradtam... Mondtam az engem nem izgat de drágábbat ilyen sunyi módon Nekem ne ajánljon.
Beszéltem Mancs kollégával mondta holnapra utánajár..
Ő is azt mondja ilyet nem tehet....Nekem is azt mondta a csávó vagy 6600 hűséggel vagy hűség nélkül 7800...
Ha ez így van akkor inkább átmegyek máshová még akkor is ha drágább...
Leszarom ez elvi kérdés nálam...
Nem bírom ha hülyére vesznek... -
4Grider
félisten
Jól tudod.
De itt már nem egyszer ki lett vesézve, hogy ez a szolgáltató nem tartja be a jogszabály ezen részét és mindenképpen kicsit drágábban új hűségre, vagy jóval drágább havidíjra (hűség nélkül) akar kényszeríteni. Magyarul a weblapon lévő díjcsomag árak csak beetető árak, azt csak a hűség lejártáig tudják/akarják tartani. -
krishy
csendes tag
Sziasztok!
Ma felhívott a Netfone-tól egy ügyintéző, hogy lejárt a hűségem és ha nem vállalok új hűségidőt, át kell raknia a hűség nélküli díjcsomagba. Jeleztem, hogy nem szeretnék új hűséget vállalni és úgy tudom, hogy ebben az esetben változatlan feltételekkel és havi díjjal kell mennie tovább a díjcsomagnak. Valahogy így:
"A hűségidő lejárta után az új, határozatlan idejű szerződés havidíja, illetve a szolgáltatás egyéb feltételei nem lehetnek hátrányosabbak a korábbi, hűségidős szerződésben szereplő feltételeknél, és az előfizető a határozatlan idejű szerződését bármikor jogosult azonnali hatállyal, jogkövetkezmény nélkül felmondani."
Tavaly fizettem elő még 3990 Ft.-ét, ezt azóta egyszer emelték 4605 Ft.-ra, az inflációs korrekcióval, ez rendben is van. Rosszul tudom, hogy ha nem akarok újabb hűséget vállalni akkor kötelesek ezen az áron tovább szolgáltatni? Ugyanez a csomag most hűséggel 5800 Ft., hűség nélkül 6400 Ft.
-
MadMancs
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Azzal még kiegészíteném EU-s csomagokkal kapcsolatban, hogy ÁSZF és szerződéskori tájékoztatás ellenére nagyon sokan úgy értelmezték hogy EU területén korlátlanul akármeddig használható, holott nem, ugyanúgy MFF volt rá mérvadó mint bármelyik csomagra, annyiban különbözött hogy EU nemzetközi hívások díja is 0Ft/perc volt.
-
_ap_
csendes tag
Jól látom, hogy rohamosan fogynak a csomagjaik? Emlékeim szerint tavaly még voltak kártyás csomagok is (ez nem biztos), de tavasszal még tuti voltak EU-s csomagok is.
Mostanra már csak a korlátlan belföldi meg a 100 perces belföldi csomagok maradtak..
Tud ezek okairól valaki valamit? -
MadMancs
veterán
válasz
martonl
üzenetére
IVR külön menüpont alatt tiltott ASZF-ben.
Egyébként a képlet egyszerű nem mindegy hogy 1 eszköz X ideig, vagy N+1 eszköz folyamatosan maxolja ez erőforrásokat.
Ha akarnák akkor hotspotot is tudnák tiltani hálózati oldalról, ez viszont nem jellemző mert nem sok olyan ember van aki képes a telóját nyúzni folyamatosan ezzel.
Pont mi előfizetők lennénk a legjobban felháborodva ha engednék. Lásd Yettel jött az olcsó hypernettel majd othonnettel a modernizáció előtt. Kb kuka volt az egész hálózat. Erre lépés volt a hypernet csomagok kivezetése, és az otthon net elérhetőségének korlátozása. Nem kicsit belehúztak a fejlesztésbe, most már nincs gáz.
Ugyanúgy Voda is elkezdte a fejlesztést, lehet változni fog hogy mit engednek és mit nem.
-
martonl
senior tag
Gondolom a szolgáltatók itt a fair felhasználást szeretnék védeni azzal, hogy korlátozzák a használható eszközök körét. Netnél ne legyen extrém adatforgalom, hívásnál szintén ne legyen extrém hívásmennyiség azzal, hogy pl. valaki terminálban használja a kártyát és rátesz mondjuk egy call centert.
Szerintem is kanyarodjunk vissza a Netfone-hoz. -
Tiédetis
senior tag
válasz
kisputyin
üzenetére
Igazad van, Gázoljat a benzinesbe és fordítva is használhatod. Alanyi jogon jár hozzá a döntés szabadsága. HA tiéd az eszköz. Ha bérled, lizingeled, már jöhetnek a jogi következmények. Itt is. Abba teszed amibe akarod, legfeljebb a szolgálató, tulajdonos, jogi lépést tesz. Neki meg ahhoz van joga.
---------------------------------
Lehetne hogy ejtsétek a témát? Mindenki oda teszi, ahová akarja. Aztán ha gebasz lenne, nem kell reklamálni azért, ha esetleg nem olvasta el amit illett volna.
-
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de igazából akkor csak online módon próbáltam elhordozni a számot mert két ünnep között ketyegett az idő és ugye a vodafone még azt is lehazudta hogy van lehetőség a megszüntetett szám utólagos elhordozására a yettelnél a küf ügyintéző pedig nem is hallott még erről hogy van ilyen, online a netfone volt a következő lehetőség és szerencsére neked sikerült elintézni az utólagos számhordozást, ami ráhordozás volt arra a technikai számra amit előtte úgy 2 hétig tökéletesen tudtam használni.Ezért köszi újra

) Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Az összeget pedig nem a következő havi számlába foglalják hanem eseti átutalással kellene nekem netbankról utalni.