Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Az elmúlt napokban Spanyolországban használtam egy nagyvárosban a roamingot, rettentő gagyi volt, nagyon lassú, és 10-ből 9-szer mikor elővettem a zsebemből egyáltalán nem volt mobiladat, habár a mobilnetre csatlakozva volt
Nagyon frusztráló, amikor csak egy menetredet akarnál gyorsan megnézni, vagy revolutra ránézni, és sok percig kell szenvedni vele, 15-20x kapcsolni repülőgép módot
Automata hállózatválasztáson hagytamSoha, semmilyen szolgáltató roamingjával nem tapasztaltam még a netfone előtt hasonlót, ezzel meg már több országban is.
Egy napig feltöltős telekom kártyát tettem a telefonba, az kifogástalanul működött, semmilyen problémát nem tapasztaltam, sebességét nem mértem de addig az egy napig mindig, mindenhol volt mobilnet. Előtte-utána meg szenvedés a netfone roamingjával.
-
vence
aktív tag
Le kell tiltani az 5G-t!
Úgy sincs semmi előnye,
mert leginkább csak kamu 5G van/lenne. -
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ugyanez nekem is 5G... levág EDGE utána 4G --- 4G+ --- vissza 5G...
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezt én is tapasztalom, sokszor levág EDGe-re is...Nyíregyháza
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem akadozik a szolgáltatás? (Miskolci vagyok) Napok óta folyamatosan akadozik, de a mai napon konkrétan már percekre kimarad a mobilinternet, több Vodafone és Netfone-os ismerősöm panaszkodik erre a közelemben...
-
petij
tag
Köszi mindenkinek a választ.
E-sim sajnos nincs, úgyhogy yettel-es turista sim lesz. 30 napra 50 GB net és kb 4700 forint. Ebből még 3,5 GB felhasználható a balkánon több országban.
A probléma csak az, hogy most kell majd, viszont ott jövő keddig kb minden zárva, mert náluk most lesz húsvét. -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
A Telekomnál van, még Dominó mellé is 3 féle!
1/ Világutazó net - (forgalmi díjas netbővítő)
2/ 2 GB - EU-n kívüli net 3 napra (66 országban) 3 490 Ft
3/ 5 GB - EU-n kívüli net 7 napra (66 országban) 6 490 Ft
Remélhetőleg működik is, mert régebben nagyon döcögött a Dominó roamingban!
Gondolom ettől azért a helyi ajánlatok kb. 60+ országban jobbak!
-
petij
tag
EU-n kívül, konkrétan Szerbiában, a korlátlan beszéd/50 GB netes csomag ad valamennyi ingyenes internetet?
-
k.kristof
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mert a Vodafone által megszüntetett csomag is nagyjából ennyit tudott, és az sem volt teljesen kihasználva soha.
-
trec12
addikt
válasz
mhydas99
üzenetére
Itt ez nem fenyegeti a 3 nagy szolgáltatót mert még arra is vigyáznak, hogy az infláció követés is szinte teljesen egyforma legyen. Szépen megtartják a magas árakat sőt....Sajnos a Netfone is beállt a sorban de ő kisebb árakat emelt meg ugyan olyan mértékben. Arányokban ugyan ott maradtunk. Az a baj, hogy csak egy Netfone van kéne még belőlük...
-
mhydas99
senior tag
Gondolom annal a nemet szolgaltatonal nem jol alakultak a szamok es elvandololtak az elofizetok. Plane hogy a legnagyobb szplgaltatok szoktak a legdragabbak lenni...nyilvan sok nemet atment 3rd partyhoz fele arert ..Most meg vissza akarjak oket csabitani. Plusz az 5G beruhazasok fontosabb kore mar lezajlott Europaban, videkre meg szwp aprankent vezetik be (plane hogy a valosagban alig gyorsabb a 4g+-nal...) igy a koltseguk is kevesebb most mar.
-
mhydas99
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az emberek tulnyomo tobbsegenek eleg havi 10gb adat, ha wifi kozelben atkapcsolnak arra. En sokat Spotifyozom, youtubeozok, igaz nem surun. Ezek streaminget mobilnetrol de 6-8 gb atlag gogyasztasom van havonta. A podcast meg kevesebbet fogyaszt.
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
... mert szerinted abban lényeges különbség van, hogy 10 vagy 11 hónap hűséggel bújnak ki a törvény alól ?!
Nem az a probléma, hogy megteszik,
hanerm, hogy megtehetik büntetlenül ...Az IKÁ-t pedig én inkább nem emlegetném ...
A hetekben jelentett be az egyik legnagyobb német szolgáltató általános árcsökkentést és az árakban foglalt adatkeretek emelését ... pedig arra is rekord infláció volt mostanában.
-
4Grider
félisten
válasz
Dluinet
üzenetére
A lényeg, hogy a szolgáltatók igyekeznek betartani a törvényt, itt valamiért nem sikerül. Van szolgáltatásom minden nagy szolgáltatónál, évente maximum iká van, az is csak 1-2 éve. Az epack pedig addig jár, amíg a feltételeit betartom, nem kötik határozott idejű szerződéshez.
-
válasz
4Grider
üzenetére
Emelni nem emelheti az alapárat, ez így van.
Ezért nem az alapárat emeli, hanem a havi e-Pack kedvezmény szűnik meg.
Ha pedig egy határozatott idejű szerződés lejár, akkor lejár.
Elképzelem, hogy a határozatott idejű lakáshitelem lejár, és utána még évekig füzetem drágábban. Az nagyon jó lenne. -
4Grider
félisten
válasz
Peter.70
üzenetére
Itt nem (magánban sem) fogok másik flottát reklámozni, de én tuti nem választanék olyan szolgáltatót, ahol alapból folyamatos az a törvénysértés, hogy határozott idejű szerződés lejártakor majdnem automatikus az áremelés. Hacsak nem az a cél, hogy itt csak 10 hónapot tölts el a számoddal...
-
Peter.70
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az 1000 Ft/hó valóban " nem sok " de itt +1000, ott + 1000 Máris azt látod, hogy összejön ezekből havi + 5-6 ezer. Azért az már jelentős összeg. Sok embernek azért a havi + 1000 is meggondolandó
5466 4Grider: Köszönöm
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Még mindig elég sokan vannak, akik 1-2 GB nettel el vannak egész hónapban. Ők minek fizetnének minden hónapban egy ezressel többet több netért?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha szeretnék a netfonhoz csatlakozni,
1. azt üzletkötő útján érdemesebb, vagy teljesen jó a weboldalukon keresztül is?
2. A számlát lehet kártyával fizetni?
3. Ügyfélszolgálat milyen gyorsan reagál? Régen a vodánál 1-1,5 óra volt mire felvették.
4. Az előfizetés / szám kinek a nevén van? -
k.kristof
őstag
Március elején rendeltünk meg egy 100 perc / 4 GB-os csomagot, Vodafone-tól számhordozással, végül egy hete jött meg a SIM, ma raktuk be. Voltak problémák (nem az aktuális lakcím szerepelt a szolgáltatónál, meg hasonló apróságok), amik miatt eddig tartott.
Ami furcsa, hogy online rendeltük, és Telekom SIM-et kaptunk. Működni jól működik eddig, de azt hittem, a Vodafone az alap.
-
VGNGR
senior tag
Nálatok működik a számlabefizetés az ügyfélkapuban? Nálam 1 hete hibára fut. Írtam hibajegyet is, de válasz nem jön. Sem a google pay, sem a simple nem megy.
-
dzf007
senior tag
Multisim várható még idén a netfone-nál?
-
csaszi75
őstag
-
mauimagic
senior tag
Sziasztok!
Megsemmisült a telóm, SIM pótlására mi az eljárás? Lehet venni SIM-et bármelyik boltban és később regisztrálni kell a fiókomhoz?
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam az első számlámat. Előre szerepel benne ez a hónap április 30-ig. Ezt mindig így szokták? Honnan tudják, hogy mennyit fogok még beszélni a hónap végéig? Utólag számlázzák majd azt az időszakot?
-
zoleeno1
veterán
Üdv, nekem 04.04-én lejárt a 10 hó hűségem. Pár nappal előtte nagy nehezen elértem őket telefonon, de ott azt mondta az ügyfélszolga, hogy nem tud most mit csinálni vele, hívni fognak majd a továbbiakkal kapcsolatban. Ez még nem történt meg, keresni fognak egyáltalán?

-
cs_dy
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy igaz-e hogy ha a Netfone értékesítők nem érik el az évi cél szerződéskötési limitet akkor az összes az évben kiadott SIM kártya/telefonszám helyett új SIM-et kapnak az ügyfelek?
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én szoktam az appban, bár 100GB van. Múlt hónapban 78GB fogyott, úgy hogy wifit nem használok! Bár a multisim jó lenne, akkor vennék otthonra egy TP-link MR6400...
-
samu2062
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
És dzf007 köszönöm, akkor így hagyom.
Nem baj, ha nem mutatja a forgalmat.
Külföldre ritkán megyek, ha sor kerül rá, átállítom majd. -
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Újdonsült Netfone-os vagyok.
Eddig úgy tűnik minden oké.
Az apn alapból Vodafone-os, de olvasgatva a topikot, írta valaki, hogy az jobb, mint a Netfone-os, így ezt úgy hagytam.
Viszont van egy olyan beállítási lehetőség, amit nem értek, mert az előző szolgáltatómnál nem volt, úgy emlékszem.
Erre sem itt, sem Google - ban nem igazán találtam semmit.
"Hálózat elsőbbségi jogai"
Ez alapból "IMS előnyben" - re van állítva.
Ez mit jelent? Jó így, vagy érdemes átállítani?
Köszönöm. -
AshaNoR
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen, például arról volt szó, hogy a 3000 forintos csomagból husegidot követően ~4500 forintos lesz, ehhez képest nekem is megragadt az inflációs emeléssel 3450 forinton. Ha ez így marad, akkor tulajdonképpen ez nem olyan vészes.
Nyilván nem várható el, hogy akár több tíz évig bagóért kínálják azt, amit mások többszörös áron kínálnának a jövőben.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
az állam rendeletben engedte meg az összes távközlési cégnek, hogy emelhetnek, az ügyfelek meg nem mondhatnak fel.
A többi cégnél lévő hűségidősnek emeltek. A hűségidőnek az a lényege mindenhol, hogy vállalom akár évekre, hogy előfizetek, cserében ne emelnek, vagy olcsóbban adnak valamit hozzá. -
StarKiller89
senior tag
engem ez az infláció követés duma nem érdekel, egy nagy baromság, mellesleg anno azt ígérte a cég, hogy hűségidő alatt nem emel és utána se, (mondjuk ezt tudjuk, hogy ebből mára már semmi nincs) ez teljesen inkorrekt üzeltpolitika, gondolom rengeteg ilyen panaszuk van, ha szinte szó nélkül csökkentették a havidíjam...
[link] olvasmány
-
p2pp
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az Inflációt senki sem fogja helyettünk fizetni.
Elvagyok a 100 perc 100GB 5000Ft-al most.
Van 5G megy minden ami kell.
(Mert a Magentás kártyával itt már a Lidl App sem nyílt meg már.
Melóban meg a 0,14/0,14-el is kellett vmit kezdeni.)
Úgyhogy most Tuta Ölöm Bódottá van.
-
mihaczitomi
tag
én most is azt mondom, semmi bajom az árképzéssel .....
-
KatonaT
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mikor emeltek hűség idő alatt?
-
KatonaT
aktív tag
válasz
zoli8814
üzenetére
Szia,
Én rendeltem egyet hűséidő nélkül, és úgy próbáltam rá.
Aztán 1 hónap múlva átvittem a számom, mert amerre Én járok arrafele megfelelő
Már azt hittem kihalt a csoport
Nekem 1 hónapja lejárt a hűségem, de még nem hívott senki, hogy emelnének az inflációs emelés mellett.... -
zoli8814
aktív tag
Sziasztok! Sehol nem találtam infót,így megkérdezem itt. Szeretnék majd netfone mobil előfizetést kötni. Van 5g, Esim, illetve milyen a sebesség? Mert a vodánál ugye 10 mbps van korlátozva a net, de a telekomnál karcolja az 1200mbps-t.
-
dzf007
senior tag
Az előző havi (márciusi) adatforgalmat/hívásrészletezőt mikor lehet lekérni az app-ba ill. a webes felületen? Csak ha elkészült a számla?
-
xabolcs
őstag
Az elobb jott ket sms, hogy "A Wi-Fi Hang mar onnek is elerheto megfelelo keszulekrol" es hogy "Mar az On telefonjan is elerheto az uj 4G hang szolgaltatas ...".
Aktivalashoz telefon ujrainditast javasoltak, de termeszetesen eleg volt egy repulogep mod is.
T halozaton van az elofizetes, s eddig nem kertem semmi ilyesmit, nem is mukodott egyik sem.
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az internet sebességteszteken viszonylag gyors a hálózat (gyakran 100mbs/s 5G hálózaton), viszont alkalmazasokat, weboldalakat sokszor nagyon hosszú gondolkozás után tölt csak be? A speedtest oldalán is hosszú másodperceket kell várni, hogy elinduljon a mérés, de miután már elindult, gyorsnak méri. Telekomnál nem volt ilyen.
-
8
senior tag
válasz
mhydas99
üzenetére
Ha számlás előfizetésből mész üzletkötővel (online indíthatod így is), akkor szerintem nincs kaució.
Netfone ászf törzsszöveg 2.1.1.4 pontban megtalálod a 14 napos elállás feltételeit.
Vodától nem hiszem, hogy 14 napon belül átveszik a számod, szóval ha nem vagy biztos a szolgáltatásban, akkor inkább köss meg hűség nélkül egy akár kisebb csomagot, arra következő hónapfordulótól bármikor vállalhatsz hűsèget másik nagyobb csomaggal is -
dzf007
senior tag
Nyíregyházán van vodafone valódi 5G hálózat, ahol 200Mbps fölötti sebesség elérhető?
-
mhydas99
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Szervusz. Vodafoneos feltoltokartyam van es szeretnek atmenni a Netfonehoz. 50GB es 100 perc csomagba, most 4600 Ft/ho 10 honap huseggel. Azt lehet tudni hogy Telekomos ill. Vodas lesz majd a sim? Illetve megoldhato hogy ne kelljen kauciot fizetnem? Ha esetleg gondom lenne a tererovel, sebesseggel, szolgaltatassal akkor a huseg alatt az elso 14 napban fel tudom mondani a szerzodest dij nelkul? Szamhordozassal szeretnek atmenni....Koszonom elore is a valaszodat, nagyra ertekelem. Es kellemes husveti unnepeket!
-
csaszi75
őstag
Egy szóval nem mondtam olyat, hogy a nagyker kisker árrésen való osztozkodás.. azt te képzelted bele..
Ha még mindig nem tiszta, akkor hogy világosabb legyen:
Az MNO köt egy nagyker szolgáltatási szerződést az MVNO-val..
De az MNO nem hülye, minél nagyobb az adott MVNO forgalma, annál többet kell fizetnie az MVNO-nak az MNO kasszájába... vagyis minél több ügyfele van az MVNO-nak, annál többet kell tejelnie az MNO-nak. Így osztozik a bevételen a két fél. S továbbra sincs kisker/nagyker árrésen való osztozkodás..
De ha ez az üzlet kannibalizálja az MNO ügyfélbázisát, akkor nem lesz rest az MNO erősebb díjat kérni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest