Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Autóban podcast/rádió indításnál legtöbbször (kb 50%-ban) elsőre nem sikerül, újra kell próbálkozni, akkor betölti. Tudom, az autó is faraday kalitka.
Nem emlékszem ennyire szenvedős problémákra a yetteles sok év alatt, és előtte sem a upc mobillal (pedig az csak fix 1Mbit, majd később 2Mbit volt, és az is voda hálón).
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tapasztalnék, ha most kipróbálnék egy voda előfizetést.
A hűségidő végéig még majd előre betöltök/letöltök mindent a boltok parkolójában mint egy ősember, valahogy csak kihúzom márciusig.
Ma reggel IX. kerben 1.5Mbit alatt van nálam a sebesség, és nem csak szintetikus tesztben, konkrétan egy 720p yt videó már szaggat, melóhoz max emailt tudok rajta megnézni, nagy bajban lennék, ha erre kéne hagyatkoznom.
-
4Grider
félisten
Na ja. Ezek a szendvicspanel szerkezetek (két, adott távolságra lévő fémlemez között szigetelőanyag) igen jól árnyékolják a néhány 100 méterre lévő bázisállomások frekvenciasávjait. A mi boltjainkban is csak azok a szolgáltatók működnek jól, akik közvetlen a szomszédba vagy a tetőnkre települtek. És ugye nem lehet mindenhol 400 méterenként egy-egy bázisállomás. Ezért szoktunk a helyi wifi infrán a vásárlók/látogatók felé is vendéghálózatot létrehozni.
-
vence
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Bocs, de még azt mondanák, h ne reklámozzak!
Hogy mondják ilyenkor?
Goo, a Te barátod!Keress rá 1-2 kulcsszóra és ömleni fognak az ajánlatok.
Arrafelé kisezer szereplő küzd a piacon és a centekért!
3-4 szintű viszonteladói rendszerben!Németben egy átlag versenypiaci ajánlat most
10 EUR/hó körül van.
Benne:
- korlátlan beszélgetés,
- korlátlan SMS,
- 20-25 GB net,
- egyre inkább 5G-vel.
(A net novemberig 10GB volt, akkor dupláztak a BF alkalmával,
utána pedig nem visszament, hanem tettek még hozzá !!Ettől a rövid, igazi akciók sokkal jobbak is lehetnek!
És hűség nélkül se sokkal drágábbak a csomagok.
10 Eurós feltöltőkártyát szoktak akciózni 3 E alatt!
-
8
senior tag
De egy álmos csütörtök délben, szélcsendes tiszta idő, amikor pár ember lézeng egy budapesti fél-külvárosi üzletben, meg nagyjából a környéken is, akkor elvárom évi 71.880Ft-ért, hogy ne legyen rendszeresen szenvedés-nyomogatás-végtelen várakozás ahhoz, hogy egyáltalán valamennyi adat átjöjjön a hálózaton, kb mindegy mennyi Mbit, csak legyen. Néha-néha elmegy, mert mobilhálózat, nyilván. De ez sajnos inkább minta, mint kivétel.
-
dzf007
senior tag
Netfonnál kijött már, hogy mennyivel emelnek? Annyival, mint a Vodafone?
-
vence
aktív tag
Az egyik kérdés, hogy merre leszel ...
persze ez nem is annyira lényeges.
Nyugaton szinte mindenhol nagyon jó prepaid ajánlatok vannak és
a határozatlan idejű előfizuk (30 nap felmondással) is jobbak, mint a legtöbb itthoni hűséges dolog.Én megnézném a német ajánlatokat és onnantól ugye működne a roaming ...
De a HoT (az Aldi Hofer ) is elég jó a szomszédban, prepaiddel is
és T-és a hálózat !!!
( és akkor a roaming partnerek is.)eSIM-eket pedig - 1GB adatttal - már ingyen is "osztogatnak" a neten.
Szóval vannak lehetőségek (az írtaktól még jobbak is!)
és nem felejtős a net, az 5G már a 10 Eurós csomagokban is benne van.És ott nem az inflációs korrekció jön :::
"A tarifacsomagok havidíja a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változik, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül."
= mác-ápr-tól 15-22%
... hanem a duplázódó inkluzív Gigabájtok!
-
Túl sok ember volt egyszerre a hálózaton.
Van egy maximális számú ügyfél, amit a torony ki tud szolgálni.
Az elmúlt 3-4 évben megsokszorozódott azok száma, akik folyamatosan mobilnetre kapcsolódnak, a hálózat kapacitása ezt nem tudta lekövetni.
Ezért térnek át az 5G-re, ahol egy toronyra akár 1 millió ügyfél is csatlakozhat egyszerre. -
tahepa
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm. Most próbálom összekombinálni a dolgaimat. Havi 22-23 napot az EU-ban leszek és erre keresek megoldást. Van KÜF flottás előfizum is ( 275perc-korlátlan net) és van Netfonos is ( amit leírtam a kérdésben) A biztonság kedvéért megtartanám mindkét flottát és a legköltséghatékonyabb megoldásokat keresem.
-
-
tahepa
senior tag
Korlátlan beszéd/50 Gb mobilnet csomagnál ha az EU-ból hívok hazai mobilszámot az hasonlóan korlátlan/ingyenes mintha határon belülről hívnám vagy erre nem vonatkozik a korlátlanság? A mobilnet gondolom felejtős az EU-ban.
-
8
senior tag
Hosszú idő után újra elkezdett szrakodni a hálózat nálam, pedig voda apn-en vagyok, most egy aldiban, zsebből elővéve megint edge-en volt, adat semmi, repcsizgetés után visszaállt 4g-re, de szinte semmit sem akart betölteni, pedig csak a reklámújságra akartam ránézni.
Nyilván túléltem ezt a nagy megrázkódtatást, de azért felkúrt, hogy megint elkezte ezt csinálni, néhány hónapja abbamaradt. Pedig már a telefon is más, mint a hónapokkal ezelőtti problémák idején.Egy ideje már "jó" volt ezen a helyszínen, mármint továbbra is állati lassú, jellemzően 1-2Mbit, de legalább volt mobilnet, most úgy néz ki megint kaki.
Sajnos több helyen is tapasztaltam mostanában.

-
MadMancs
veterán
1Gb és 4Gb csomagok esetén innentől az új efik Telekom hálózatra kerülnek. 100perc és korlátlan is.
-
dzf007
senior tag
Telekom domino csomagot lehet át vinni Netfone Telekom csomagba?
-
vence
aktív tag
Eger-ben tud vki ajánlani a képviselők közül?
Privátban is jó lesz!
-
MadMancs
veterán
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a pozitív gondolatokat. Van egy kis változás. Akik kaptak emailt hogy átkerültek G. L. -hoz, vissza fognak kerülni hozzám. Többet erről nem szeretnék írni mi miért lett.
Viszont bármiféle információt továbbiakban itt a topicbam nem adok. Privátban elérhető leszek ~2024.02.10-től.
-
Zssom
tag
Az még rendben is lenne, olvastam azt a hozzászólást is annó, én sem lépem túl a 100-at (egyébiránt a T-s csomagokban az ÁSZF szerint 110 sms van ) nincs bekapcsolva ez az RCS csevegés sem, de hogy átirányított hívásként rögzítsenek SMS-t, na az a gáz, ráadásul darabonként 50 Ft+Áfa áron...
-
8
senior tag
Novemberi számlámról lemaradt úgy 70db sms
https://prohardver.hu/tema/netfone/hsz_4480-4480.html
költség szempontjából mindegy, ígyis-úgyis ki van fizetve a havidíjban, de rendkívül aggasztó -
Zssom
tag
Sziasztok
A decemberi számlámon és a hívás részletezőben találkoztam hibás forgalom rögzítéssel. Az SMS-eim közül 6 esetében "Átirányított hívás idegen hálózatba" megjelöléssel rögzítették. Ezen esetekben a hívás ideje megegyezik a küldött sms küldés idejével, a hossza pedig 1 perc, díja pedig 50 Ft+ ÁFA. A számlán is és a részletezőben is így szerepel. Nem vagyok kezdő a mobiltelefóniában, tudom, hogy az átirányítás mibe kerül, ezért nem is használom. Vettem fel róla hibajegyet, meg hivtam az ügyfélszolgálatot. Ami az érdekes, hogy Párom részletezőben is szerepel 2 db ilyen tétel, neki még nem érkezett meg a decemberi számlája, de neki is vettünk fel hibajegyet. Ugyanaz a T-s korlátlan csomagunk van. Megnéztem a korábbi számláimat, azokon pl. egyáltalán nem szerepel sms forgalom, pedig van küldve rendesen, 20-30 biztosan elmegy a hónapban.
Találkozott valaki még rajtunk kívül ezzel a problémával? -
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi! - " 8 " Neked is!
... és a kérdés második fele ??
Akkor a linkelt mellékletben szereplő "opciós" sor
nem is opció, hanem a csomagokban adott mobiladat
(elméleti) listaára?Ha tényleg opció lenne, (azaz valami külön rendelhető extra! ),
akkor illene megadni, hogy az mit is tartalmaz.
Itt pl. hogy hány GB adat, az az (extra) opció ...Ezért írtam, amit írtam a korábbi bejegyzésemben.
És az alapkérdéseim ... ?? >>> # 4552 (itt leírva)
Ha mind a három alapszolgáltató csak 4G-n érhető el,
melyik hálózatban gondolkodjak?
Melyik jobb technikailag?Melyiknél jobb az esély 5G-re (vagy más fejlesztésekre) ?
Lehet erről információkat szerezni ?Mint írtam az is fontos lenne, hogy utazás közben
(tömegközlekedés) vagy random helyszíneken viszonylag elfogadható netem legyen.
Nem nagyobb adatforgalomra, csak web-böngészés.Ezek alapján kellene - első körben - a szolgáltatót kiválasztani.
Egyébként szerintem nálunk még mindig drágák a mobilszolgáltatások, tehát még az inflációs korrekció, emelés sem lenne igazából indokolt.
Erről írhatok bővebben is, ha valaki mostanában tárgyal szolgáltatóval flottás emelés témában és érdekli.
A német piacot elég jól ismerem ... -
4Grider
félisten
A honlapon szereplő árak sehol sem szerepelnek az ÁSZF-ben, mert akciós melléklet nincs. Amikor lejár a díjcsomagodra a hűség, ezeket a listaárakat ott kezdik el emlegetni, így örülhetsz, ha csak néhány száz Ft-al emelik meg akkor az előfizetésed havidíját. Itt ez a rendszer...
-
8
senior tag
korlátlan csomagokhoz 100db sms van
https://www.netfone.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek
Aktuális ÁSZF - Egyéni előfizetők számára - 2023. 10. 20
II / A sz. melléklet: Mobil rádiótelefon szolgáltatások díjaipéldául:
-
vence
aktív tag
A hűségidőre "árgarancia"-'t reklámoznak,
ezt látod a csomag ajánlatoknál.(Lehet érdemes most kötni, mert ha kijön a hivatalos tavalyi inflációs adat, akkor jön az automatikus korrekció is a háttérszolgáltatóknál.)
De, hogy ez a versenyszegmens, h alakul pontosan azt nem tudhatjuk. Mo-on ugyanis még mindig túlárazottak ezek a szolgáltatások, közös, EU-piac meg ugye nincs.
(Sőt beszedik a magasabb ÁFA-t, ha külföldön vásárolsz! WTF?!SMS, elméletileg igen, csak én nem találtam,
friss - most érvényes - ezt tartalmazó ÁSZF mellékletet.
Abban lenne a jelenlegi állapot.De, mint írtam is fontos jellemzők - elérhető plusz szolgáltatások
nincsennek megadva a honlapon.
Az ügynökök remélhetőleg tudják!Ez azért nem kicsit furcsa ...
és csak "Kupi-ország" -ban lehetséges!
... mert ugye lennének törvények is.FONTOS! ? ? ?
Kötött szerződést valaki mostanában?
Adják-e ahhoz, akkor, a mellékleteket, amiről
nyilatkozni kell, hogy ismerjük !!! -
dzf007
senior tag
Netfone árai idén hogyan fognak változni? Inflációs emelés? Drágulás? 5000ft kaució van szerződéskötéskor? Ugye a korlátlan csomagok +100db smst is tartalmaznak?!
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi!
Nem tudom, hogy pontosan, h érted a
"számodra elérhető-e" -t.Röviden vázolom a helyzetet - ami nem a legegyszerűbb és
csak még bonyolódik ...
Eredetileg telót is szerettem volna, hűségért kedvezménnyel,
de ki mer most hűséget vállalni a 2-3 hónapon belüli biztos emelés
tudatában?!
(A Voda már előre be is jelentette, h a lehetséges 22% helyett CSAK 15% körül
emel.
Így inkább talán érdemesebb külön választani az előfizut és a teló-vételt.Tehát, csak 1 előfiz-ről van szó és
most már nagyon kellene a belföldi korlátlan tel.Eddig T-s mobilnetet használtam, de elég drága így.
Most teszteltem a Vodát is, talán kicsit gyorsabb.
Mindkettőtél jó térerő van beltéren (telóról volt megosztva).
Ez 4G volt, kis falu, itt 5G nem igen játszik,
DE ... (most néztem)Yettel OtthonNet elérhető (4G-n)
lehet azzal megoldódna a net része,
(legalább is az átmeneti időre ... teszt alapokon.)
>> Ezt milyen routerrel kérjem?
>> Adnak ehhez Multi-SIM-et?Nem igazán filmezek, de ha már itt a lehetőség, lehet ez változna.
> Ami a fontosabb, utazás közben, vagy más helyeken is kell/szeretnék elfogadható netet.
>> Erre melyik hálózat, szolgáltató a javasolt?Ezt kellene a korlátlan beszéddel kombinálni,
vagy esetleg külön maradna a fő-net ezzel,
akkor a beszéd-kártyához pár GB net is elég lenne.Nagyon jó lenne, egy összefoglaló a topik elejére,
mert
- a Netfone-nál alapvető dolgokat se lehet megtalálni,
vagy nagyon körülményes;
- sok fórum olvasgatás után sem lettem képben, hogy
>> Mi valósult meg az ígért fejlesztésekből,
>> Mi a mostani helyzet az egyre szükségesebb modern
extrákkal?? (5G, e-SIM, multi-SIM stb.)
(Úgy tűnik, már az én leendő telóm is csak e-SIM-mel tudja a Dual-t!!)És a Netfone kellene legyen az, Fő-kártyaként, mert azt ugye nem lehet gyakran cserélgetni.
Feltéve, hogy nincs jobb ajánlat a leírtak figyelembe vételével.Várom a javaslatokat, köszi!
(A 4G sávokat és a tornyokat nem tudom megnézni, mert a régi telóra már nem tudok semmit rátenni, a laptopon meg valahogy nem boldogulok a Cellmapperrel, csak az országutat rakta tele kisebb-nagyobb színes téglákkal.)
-
desolator
senior tag
esim-ről még mindig senkinek nincs semmi új infója netfonnál?
-
8
senior tag
Én is átkerültem az említett partnerhez.
Ezúton is köszönöm az eddigi segítséget a kollégának.Sajnálom, ami történhetett. 100% tiszta volt szerintem, hogy nem a netfone-t mint céget képviseli itt, hanem üzletkötőjük, maximálisan jó szándékkal volt itt jelen a kolléga, és a jó szándékot főleg a netfone irányába/érdekében, és az ügyfelek felé értem.
Valószínűsítem, hogy a franchise/partner/üzletkötő szerződés valamelyik kitételével nem fért össze az itteni jelenléte/ténykedése.
Talán egy másik üzletkötőnek szúrta a szemét?
Amilyen esetlegességet tapasztaltam a netfone-nál (dokumentumok, adminisztráció, ügyfélszolgálat, és még sorolhatnám), el tudom képzelni, hogy nem megalapozott döntés volt.
De ez már lehet, hogy összeesküvés-elmélet szintű találgatás.A pontos körülmények figyelembe vételével (szerződésben foglalt felbontás pontos feltételei, körülményei, menete + ptk) lehet, hogy érdemes lenne konzultálnia egy sikerdíjas munkaügyi ügyvéddel. Ha nem minden szabályosan történt, akkor akár komoly összegekre számíthat.
A jövőre nézve biztos vagyok benne, hogy megtalálja majd a számításait. Ha továbbviszi ezt a vonalat, akkor egy másik szolgáltató/flotta nagyon jól jár majd vele.
-
vence
aktív tag
Üdv!
Van jobb ajánlat a piacon?
Korlátlan + 50GB-re (vagy hasonlóra) gondolok.Ezt a csomagot kinek a hálózatán adják, vagy az mástól függ?
Aktuális árlista, vagy ÁSZF elérhető valahol?
Köszi! -
VGNGR
senior tag
Lehet peticiót kéne indítani netfone felé? Az olvtárs hozott nekik egy rakat ügyfelet, meg reklámozta, védte őket, érvelt mellettük és ezt kapja? Inkább hónap dolgozója címet kellett volna adni neki. Idióta banda....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
jan herz
üzenetére
Áááá....nincs mérlegelés hasonló esetekben. Jó pár évvel ezelőtt (20+) húgom a miskolci Metro-ban dolgozott. Érkezett egy bejelentés, hogy az egyik műszak dolgozói együtt töltötték a szabadidejüket (érted, szabadidejüket). A következő műszak VÉGÉN (azért a műszakot ledolgoztatták velük) felhívatták egyesével őket és megköszönték nekik a részvételt. Annyit nem kérdeztek, hogy igaz-e az állítás!
Na ez a véres valóság. Valahol sajnos mindig akad egy hülye, aki okoskodik és nem éri fel ésszel, mikor egy okos hülyéskedik.... -
-
AtHoS
nagyúr
Én meglapoztam netfone oldalán a képviselőket és nem találtam ott köztük, tehát k...ák a g...be. Aláírásából is kikerült a netfone-os képviselői oldal linkje...szóval legalább ilyen jó évet kívánok annak, aki ezt elintézte számára

szerk. volt itt, aki istenítette a küf-öt? találgatás csak, hogy ki volt/lehetett az aljas szeméttúró

-
tahepa
senior tag
Tisztelt Netfone Előfizető!
XXXX XXXX vagyok, a Netfone partnere. Január 8-tól személyi változás történt cégünknél. Így az Ön -mint Szxxx Nxxx volt ügyfele-, képviseletét továbbiakban én fogom ellátni.Amennyiben a Netfone szolgáltatásaival kapcsolatban kérése, kérdése merül fel, és megtisztel bizalmával, bátran jelentkezzen a lenti elérhetőségeim valamelyikén.Szívesen veszek minden megkeresést.
Elsősorban mobil előfizetéssel kapcsolatban lehet keresni.Ilyenek pl:- új előfizetés igénylése,- telefonszám hordozása,- tarifacsomag váltás,- előfizetés bővítése,de minden egyéb Netfone szolgáltatással kapcsolatban is tudok segíteni.
Valamint az esetlegesen felmerülő műszaki-, beállítási problémák megoldásában is.
Bizalmát előre is köszönöm.Üdvözlettel,XXXX XXXX -
-
MadMancs
veterán
Sziasztok,
Elköszönök tőletek, szeretném "megköszönni" a (valószínűleg KÜF-ös) fórumtárs kitartó jelentgetését Netfone felé..
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Minimum 8 órás, de inkább 24 órás kiesésnek kell lennie, hogy szóba álljanak veled.
Általában 99,9% rendelkezést szoktak vállalni. Ez azt jelenti hogy egy évben 3,65nap (3 nap 15 óra és 45 perc) kiesésig nem kötelesek senkit kárpótolni.
Ennél nagyobb rendelkezésre állást ( például 99,99%, egy év alatt összesen 8 óra 45 perc ) csak nagyon jól fizető ügyfeleknek vállalnak, külön felárért.
99,999% vagy nagyobb rendelkezésre állást, ezt már katonai szintűnek számít, olyanok helyeken alkalmaznak, ahol emberélet múlik rajta. -
StarKiller89
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
igazad van, figyelmetlen voltam, bár nem értem mert a cikk ezzel folytatja:
"Január 2-án kedden szinte teljesen leállt a Vodafone és a Telekom szolgáltatása: sem internetezni, sem telefonálni, sem tévét nézni nem lehetett. nem lehetett órákon keresztül, s nemhogy későn este, még másnap is akadozott a szolgáltatás, melyet a Vodafone el is ismert."
mondjuk azt nem értem milyen döntés alapján született, hogy csak a tv szolgáltatás kimaradása miatt jár jóváírás? félnek hogy fellázadnak a nyuggerek mert nem tudták nézni az M1-et?

-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Belenéztem és én csak a Vodafone TV szolgáltatás esetén láttam kárpótlást.
Netfonenak van TV szolgáltatása? -
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
A Vodától Netfone előfizető biztosan nem kap vissza egy fillért sem, hiszen a Netfone-os nem ott előfizető.
-
StarKiller89
senior tag
ez itt is érvényes lesz? [link]
-
Ravifox
újonc
Sziasztok!
Elérkezett az ideje a váltásnak is így fel is tennék két kérdést nektek.
1. Váltáskor kell e felmondani a szerződést a telekomnál számhordozás esetén?
2. A telekom magenta1 csomagban lévő előfizetések esetében sincsennek további problémák? Ezzel ugyanis a magenta1 csomag is megszünik mivel csak az otthoni szolgáltatásom marad a telekomnál.
3. A netfone mobil csomagok esetében az EU más országában tartózkodás esetén haza telefonálva milyen egyéb költségekre lehet számítani belföldi korlátlan csomag esetén?
4. Az EU más országában tartózkodva milyen egyéb költségekre lehet számítani belföldi csomag esetén a net használat folyamán? -
Littoral
aktív tag
Eger és a Vodafone "5G".
Érdemes egy pillantást vetni erre a térképre. Ahol fullon van az 5G, azok amolyan nagyobb falvak: Verpelét, Andornaktálya, Bélapátfalva (papíron persze ez is város). Itt nem látszik északabbra Ózd, ahol szintén már elég jó a helyzet. Eger valahogy kiesett a körből. Engem mondjuk hidegen hagy, elvagyok a 4G-n, főleg, hogy Netfone előfizetésem van, csak feltűnt, hogy ilyen mostoha a helyzet errefelé. És azért B'falva meg Ózd se az az alföldi település egyik sem.
-
gabor9991
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem kell költözni sehová, csak pont volt egy speedtest mérés ami nem piripócson készült hajnalban és többet mutat mint amennyit nálam a vodafone vagy a telekom elméletben tud maximum.Gondoltam megmutatom.
De jövő héten nálam is fejlesztenek akkor majd konkrétan meg tudom mutatni ha érdekel mit tud a telekom B3-Vodafone B20-yettel (várhatóan)B1/B3/B8/B28-on.
(ha esetleg nem nézted meg a speeftest mérés Szeged Kárász utca december 30-án este.Voltak páran a környéken) -
válasz
gabor9991
üzenetére
Ja, megyeszékhelyen soha nem tudott ennyit, még hajnali kettőkor sem, több sáv használatával.
De majd oda költözik mindenki, ahol van megfelelő yettel térerő.
Ez lesz a megoldás, érzem.
De addig is én inkább használom a vodafone, és a Telekom rendszerét, ott nincsenek ilyen akadályok. -
válasz
ubbconfig
üzenetére
Nem tudom, de én észrevettem, hogy az elmúlt 3-4 évben tízszeresére növekedett a mobilnet forgalom. Többen csatlakoznak rá és többet forgalmaznak rajta az emberek. Viszont a mögé rakott technika nem lett tízszeres kapacitású az elmúlt években. Ez minden szolgáltatóra igaz.
Elhiszem, hogy piripocson, ahol egy-két ember lakik, ott hasít, de frekventált helyen, ahol nincs 5G, ott nagyon gyenge. A yettelnek van a legkevesebb 5G-s tornya, az összes szolgáltató közül. Hiába a leggyorsabb 5G náluk van, csak az nagyon kevés helyen érhető el ez a szolgáltatás. -
ubbconfig
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Akkor a közeledben lévő torony terhelt. Nekem is volt átmenetileg korlátlan Yettel-es mobilnetem 4G routerrel otthonra, míg be nem kötöttem az optikát, de az átlag 40-50Mbps elég volt arra, amire nekünk kellett (kb 4-5 eszköz a routeren). A torony a házunktól bőven messzebb van, mint 300m (Dunakanyar, agglomeráció)
Ha valaki váltani akar, tesztelje le egy feltöltős kártyával és nézze meg, hogy nála mennyire használható. Sajnos Telekomra is tudok ellenpéldát, muternak akadozásmentes GSM kapcsolat leginkább ablak közelében van, a lakás közepén kb. esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

emel.