Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nálam is ez volt, de "hülyének" néztetek. Mielőtt felmondtam volna az egészet az ÁSZF változás miatt, teszteltem egy Vodás feltöltőkártyás SIM-mel, hogy esetleg én vagyok e "elátkozva" a térerő problémák miatt, de nem.
2 kerületben, + lakásban is próbáltam, és mindenhol rosszabb volt a Netfone, mint a Vodafone.
Lehet, hogy Vodafone hálózatot használ, de az előzőekben már ki volt tárgyalva, hogy valószínűleg priorizál a torony, és egy "rosszabb" minőségűre engedi fel a Netfone-os számot.
Persze ez csak teória, de nálam itt gurult el a gyógyszer, plusz a BP-Nyugatmagyarországi utazgatásaim során a 0 térerőre, meg a nem létező mobilinternetre.
Ha olyan területen vagy, ahol nincs túlterhelve a Voda, és jól kiépített, egy jó alternatíva lehet a Netfone, de én sajnos nem ezt tapasztaltam, az ügyfélszolgálat meg egy különdíjat érdemelne a csodás szolgáltatása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest