Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Teljesen mindegy már szerencsére, viszont fura, hogy havernak ugyanúgy hibás SIM kártyája volt, hogy ugyanott ment el a térereje, mint nekem?
Ez nem a tesztelgetésnél volt, mielőtt felmondtam volna, hanem egy hosszabb BP-Nyugat Magyarországi utazásunk alkalmával. Csontra pontosan ugyanott ment el a térerő és, vagy mobilinternet, nálam egy S23+-on, nála meg, ha jól rémlik egy Xiaomi 13-on.
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nálam is ez volt, de "hülyének" néztetek. Mielőtt felmondtam volna az egészet az ÁSZF változás miatt, teszteltem egy Vodás feltöltőkártyás SIM-mel, hogy esetleg én vagyok e "elátkozva" a térerő problémák miatt, de nem.
2 kerületben, + lakásban is próbáltam, és mindenhol rosszabb volt a Netfone, mint a Vodafone.
Lehet, hogy Vodafone hálózatot használ, de az előzőekben már ki volt tárgyalva, hogy valószínűleg priorizál a torony, és egy "rosszabb" minőségűre engedi fel a Netfone-os számot.
Persze ez csak teória, de nálam itt gurult el a gyógyszer, plusz a BP-Nyugatmagyarországi utazgatásaim során a 0 térerőre, meg a nem létező mobilinternetre.
Ha olyan területen vagy, ahol nincs túlterhelve a Voda, és jól kiépített, egy jó alternatíva lehet a Netfone, de én sajnos nem ezt tapasztaltam, az ügyfélszolgálat meg egy különdíjat érdemelne a csodás szolgáltatása miatt.
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Lehetseges, hogy Budapesten van meg 3G halozata Vodanak?
Ha igen, lehet, hogy a feltoltokartyas net hianyaban arra maszhatott fel?
Lakasbol jobb volt a terereje ugyanabban a telefonban, mint a Netfone-nak 4G-n.
Halozatinfo banyaszashoz nem volt idegzetem, raneztem a tererocsikokra, es a Voda jobb volt, nem tudom, hogy miert.
De ez is relativ. Telekom 1 csikkal, ugyanakkora zajszinttel lakasbol jobban teljesitett 4G-n, mint a Netfone kisebb zajszinttel.
Lakasbol kilepve, Voda APN hasznalataval hasonloak voltak.
#3988: Ez egy eleg patkany huzas volt...
-
qltsar
veterán
válasz
Akelaus
üzenetére
Sima Voda lehet, de nem Netfone. Persze, minden ugyfelszolgalat tud csodakat muvelni, de a szolgaltatas szinvonala nalam a Netfonnal az utobbi ket honapban kriminalis volt terero, mobilinternet sebesseg fuggbenyeben.
Lehet, hogy Voda jobb, de nem talaltam naluk kedvezo ajanlatot, es elozo Yetteles tapasztalat alapjan visszamentem inkabb hozzajuk.
Ha anno nem szuntetik meg a Hello Data csomagom, nem mentem volna at Netfone-hoz.
-
qltsar
veterán
Illetve, ha Dunántúl (Fejér, Veszprém, Zala) bizonyos részein vagy Budapesten randomra eltűnő mobilinternetet / térerőt.
Nekem ott telt be a pohár, hogy a XIII. kerület kellős közepén elkezdtem kapni az SMS-eket a sikertelen hívásokról, majd a lakásban is. Kb. 2 hónapja kezdődött, (~5.5 hónapja vagyok előfizető) addig semmi hiba nem volt. Próbáltam Vodás kártyát, nem volt ilyen gond fura módon. Még voltam olynan hülye is, hogy mégtöbb időt pazaroltam erre, és átraktam az S23+-ból az iPhone-ba a SIM kártyát, gondolván, hogy biztos a Snapdragon X70 csúcsmodemje a rossz. Természetesen nem ez volt, de már nem is számít szerencsére.
Voltak hasonló események még, volt, hogy randomra leállt a zene bevásárlás közben, amikor a SPAR-ban sétáltam, ráadásul az M3 mellett, ahol még az alagútban is külön telepített 4G erősítő modulok vannak, ezalatt Telekom 3/4 térerőcsík, 5G-n, a második kártyán.
Elvileg ma történik meg a számhordozásom, Netfone próbált hívogatni, gondolom majd még megajándékoznak egy gyönyörű email-lel, hogy fizessek kötbért jogtalanul, aztán majd megint indul a Békéltetőtestület / Fogyasztóvédelmes fenyegetőzés, és végül elnézést kérnek.
Hatalmasat csalódtam, mind a szolgáltatásban, mind ügyfél kezelésben.
Szerettem volna, hogy jó legyen, de sajnos az árak kvázi tükrözik a szolgáltatás minőségét.
Az új szolgáltatómnál a flottakezelő rákérdezett, hogy nem érti, hogy mi ez a nagy mocorgás Netfone-tól, mert nem érti, hogy miért kötik ilyen sokan Július - Augusztusban náluk számhordozással a szolgáltatást, aztán elmondtam, hogy ÁSZF változás volt.
Ezek szerint nem csak itt a topicban menekül(t)ünk el páran.
Elvileg amúgy Szeptember másodikáig lehet váltani, nekem a hivatalos tájékoztatási dátumom 07.19-én jött ki (SMS-ben bár ezt is randomra kaptam a számlákról, úgyhogy lehet, hogy másnak csak a 07.20-i email lesz meg), innéttől számít a 45 nap amíg kötbér nélkül fel lehet mondani - akniek még hűségideje van és menni szeretne.
-
qltsar
veterán
Tárgytalan, benéztem
.Felhívtam őket, hát...érdekes volt az ügyfélszolgálat, kérdezte, hogy miért akarok elmenni, mert, hogy "feljegyzi" a profilomhoz, meg, hogy akkor kötbért kell fizetnem...
Mondom, hogy nem, mert ÁSZF változás volt, de, ha ennyire kell akkor azért, mert elégedetlen vagyok a szolgáltatásukkal, ha ennyire fel akarja jegyezni, amiből az jött le a hölgynek, hogy az EU adatkeret csökkentés miatt akarok elmenni...de már inkább hagytam az egészet, mondtam, hogy igen, persze...Nem irigylem őket, biztos sok problémás ügyfél hívja fel őket nap mint nap, de a stíluson lehetne még bőven csiszolni.
-
-
qltsar
veterán
válasz
Akelaus
üzenetére
Köszi, hogy leírtad!
Mi a helyzet a fizetett 'kaucióval'?
Nálam előre van fizetve a havidíj, és utólag van a korrigálás, hogyha percben túlmegyek a kereten.
Március közepén léptem be, Áprilisban kifizettem a tört havi számlámat és előre a Májusi havidíjat.
Tehát, ha most kilépek, akkor a Szeptemberi havidíjam már ki van fizetve, és augusztusban kellene kapnom egy tört havi számlát, így a szeptemberi havidíjamat teljes egészében vissza kellene utalniuk, ha az Augusztusit nem is korrigálják arra a pár napra.
Jól értelmezem?
Amúgy az is érdekes, hogy az ÁSZF-es tájékoztatót emailben 07.20-án kaptam meg, de az alkalmazás szerint 07.14--én...ez is milyen már...
@MadMancs?
-
qltsar
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Felhívtad őket előtte amúgy, hogy ez lesz, vagy csak megcsináltad a KÜFnél amit kell, és várod, hogy Netonfe reagáljon?
Én biztos, hogy nem fogok futkosni Netfone-hoz emiatt, max egy telefont megeresztek az ügyfélszolgálatnak.
Arra lennék még kíváncsi, hogy az előre befizetett havidíjammal ilyenkor mi történik, bár gondolom az utolsó havidíjból levonják.
-
-
qltsar
veterán
válasz
csaszi75
üzenetére
A minden oketol messzevan, az altalam ide feltoltott meresek altalaban esti, 21:00-01:00 kozottiek. Az elobbi hsz-emben a timestamp 23:03-23:05.
Voda APN letoltesi sebessege majdnem nyolcszorosa a Netfone APN-nek.
Ha nem felejtem el, tudok ma is merni ott, meg akar kesobb is.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem akkor ugyfelszolgalatot felhivom, megkerdezem oket, majd egyertelmu valasz eseten kikerem a rogzitett beszelgetest, es szepen csatolom a reklamaciohoz majd.
Kar, hogy feltoltokartyas csomag nincs, az egyszerubb lenne, hogy oda 21-en atrakatom magam, majd inditom a szamhordozast.
Esetleg olyanra nincs mod, hogy szerzodest bontok a Netfone-nal, majd mivel a szam X ideig meg aktiv marad, akkor inditanam el a masik szolgaltatonal a szamhordozast?
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
orbangeza90
üzenetére

Valoszinuleg nalam is ez lesz, ha igy folytatodik a terero es mobilinternet problemak-veszodes miatt.
Lehet, hogy bevallalom a kotbert is a husegido alatt, aztan bar dragabb, de talan a KUF az egyetlen elheto alternativa ami jelenleg publikusan elerheto.
-
qltsar
veterán
válasz
orbangeza90
üzenetére
Nem ertem a valaszod, de megprobalom osszerakni.
Tehat a te csomagod emelkedik 5000->7000 Forintra.
A feleseged csomagja pedig az ara vegett valoszinuleg Telekomos?
Tenyleg csak tippelek, mert nem ertem.
Megosztod, hogy milyen csomagod volt eddig, es, hogy melyik halozatot hasznalta?

-
qltsar
veterán
válasz
orbangeza90
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy milyen csomagod volt? 5690-ert Vodas nekem nem remlik.
-
qltsar
veterán
válasz
csaszi75
üzenetére
Remelem, hogy igazad lesz, de nem hinnem, hogy FR utan ez segit.
Pococat meg lehetne flashelni esetleg egy masik regios ROMmal, ha nem itthoni vasarlasok, akkor valoszinuleg Global / Kinai ROM fut rajtuk EU helyett, bar lehet, hogy ez sem segitene.
Amin jobban el vagyok kepedve az az A52.
Ettol fuggetlenul nevetseges, hogy ennyit kell szenvedni ezzel.
Lekopogom, de nalam nem.volt semmi gond OP 7T, 9 Pro iPhone 11 es S23+ alatt ezzel - azon kivul, hogy helyenkent botrany a terero nyugat-magyarorszagra utazva, es a mobilinternet sebesseg is ujabban Budapesten - es ezt ugy, hogy fokent Budapesten vagyok, atlagban belso(bb) keruletekben mozogva.
Marcius kornyeken amikor megkotottem, nem volt ennyire problemas.
-
qltsar
veterán
válasz
csaszi75
üzenetére
Ennek nem szabadna bezavarnia, csak feleslegesen feledteti el szerintem a mentett halozatokat ezzel.
En szervizmenuvel trukkoznek, hogy melyik 4G halon milyen sebessege van az egesznek.
Esetleg meg arra tudok gondolni, hogy a VoLTE aktiv volt a Vodanal, Netfoneal meg valamiert nem az, es a non-VoLTE Voda 4G halozat amire felmaszik most valamiert katasztrofa.
-
qltsar
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
Nalam sajnos elhal T is ugyanugy ahol Voda, de ugyanakkor kb.
Van, hogy mobilhalozat sincs, pl. Gyulafiratot kornyeken 0.
Budapest - Zalaegerszeg vonalon katasztrofalis mindketto, de Budapest - Keszthely vonal sem jo. Ezekkel van tapasztalatom. Yetitol jottem at marciusban Netfonehoz, azzal - es akkor - nem volt ezeken a teruleteken ennyi problemam.
De ismet kiemelnem, lehet, hogy azota katasztrofalis az is, marciusban valtottam, es azota is tortentek 3G lekapcsolasok Yetinel.
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nem azzal van a "problema", hogy nem igy van, hanem, hogy a tobbi szolgaltato nem igy hirdet. Ez igy brutal gaz.
Ettol meg, ha elegedett lennek, nem fajna 500-1000 Ft, hiszen igy is lenyegesen olcsobb, mint a tobbi szolgaltato ajanlatai.
Reszemrol tesztelem a Yettelt jovo honapban, mert nyugatmagyarorszagra vonatozva katasztrofalisan elverzik Voda es Telekom is, es Yettellel nem ezek az emlekeim, de majd egy feltoltokartyas teszt alatt kiderul, es ha jo, a husegidom utan valoszinuleg KUF lesz.
Rohadtul nem kellett volna leloni a 3G halokat, mert legalabb HSDPA volt szinte mindenhol ahol 4G nem, dehat "fejlesztes".
-
qltsar
veterán
Kicsit kesze - kusza a hsz., de ha a B verzios ertelmezesem igaz, es Netfone huseg jart le, nem arrol zengenek itt az odak, hogy 10 honap utan sem emelnek csomag arat?
Ha megis az A ertelmezesem igaz, akkor a forumtars Vodarol valtott, ahol fizetett 4990-et es ez most a Netfonenal 5490.
-
qltsar
veterán
válasz
AnonymusX
üzenetére
Kozel 80 nappal az elso panaszlevel, sokadik jelzes, Bekelteto Testulet es Fogyvedelem folyamatos emlitese utan, vegre megkaptam a 25.000 Ft karteritest, havidij jovairas formajaban.
Hatalmasnagy minusz a Netfone ugyfelkezelesenek, de aki hasonlo cipoben jar csak azt tudom javasolni, hogy ne hagyjatok magatokat!
Koszonom megegyszer a tanacsokat
! -
qltsar
veterán
Ugyanez volt nalam, erdemes ranezni. Telefonvaltas utan - mivel mukodott - eszembe sem jutott valtoztatni manualisan az APN-t.
Bar "macera", de ennyi kenyelmetlenseg ugy gondolom, hogy belefer a kedvezo arert.
...es ezt ugy mondom, hogy valoszinuleg par het mulva inditom a Bekeltetotestuletes eljarast csaladtagommal tortent Netfone-os kesedelmes szamhordozas miatt, szoval nem hibatlan az egesz
. -
qltsar
veterán
Koszi mindkettotoknek, eszembe sem jutott telefonvaltas utan, hogy be kell allitani...mivel volt mobilinternetem.
Gondolom ilyenkor mar, ha beallitom, csak azt fogja szamlalni amit ezutan fogyasztok, de a kozponti rendszerben szamolta az adatkeret fogyasztast?

-
qltsar
veterán
A mobilinternet forgalom szamlalo csak nalam nem mukodik?
Azt jelzi, hogy nincs fogyasztasom a honapban, pedig volt rendesen.
-
qltsar
veterán
Nalam a Lehel teri Pennyben konkretan nincs halozat, Telekom vigan elvan. Azert is erthetetlen, mert a metroszinten minden szolgaltatonak jelerositoi vannak kiepitve, ezert (is) van a metro vonalakon normalis 4G lefedettseg.
Idokep, met.hu tegnap osszeomlottak. Epp az autopalyan voltunk, amikor elert minket, aztan a veszvillogozas kozben probaltam en is egy radarkepet keresni. Nem Netfone hiba volt kivetelesen, hanem nem birtak az oldalak a sok felhasznalot.
-
qltsar
veterán
@Madmancs: Továbbra sem válaszoltak a levelemre az ügyfélnek (családtag), akinek a késedelmes számhordozása volt.
Május 4-én küldtem az email-t nekik eredetileg, több follow up reply-al, hogy mégis mi a helyzet hetente, eléggé unalmas, és vicckategória ez már, illetve elfogadhatatlan, hogy egy ~60 napos számhorozásra még rálimbóznak egy 40+ napos nem válaszoltást folyamatos noszogatásra sem.
Nevetséges...

-
qltsar
veterán
@Madmancs:
Van lehetőség arra, hogy váltson valaki Telekomos Netfone tarifából Vodafoneos Netfone csomagba?
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Most már nem foghatod rám, hogy kínai vacak telefonom van
!"Nekem mindig is választható volt. S21 ultra."
Nálam nem."Nem másik simet nézted? Mindig csak annál a simmel választható ki amelyiken az adatkapcsolat aktív. Másikkal értelem szerűen nem."
Ezt most akkor meg is cáfolom, egyrészt WiFin vagyok, másrészt a Netfone-os adatkapcsolat az alapértelmezett, de megnéztem direkt. Másik kártya Telekom, ugyanúgy ki tudom választani az 5G auto opciót, ha a Netfone SIM-en van az aktív mobilinternet.
Lehet, hogy ez amit írsz az Exynosos csodamodem hozadéka, hogy nem lehet egyszerre két 5G-Auto hálózatot kiválasztani
, vagy csak szimplán félreértettél. -
qltsar
veterán
válasz
DanielKaiser
üzenetére
Nálam ott az opció a Roaming alatt, "Inaktív" állapotban alaphelyzetben.
Nemzetközi hívástiltás:
"Ha a szolgáltatás aktív, akkor a mobiltelefonról NEM lehet nemzetközi telefon hívást kezdeményezni."
-
qltsar
veterán
@MadMancs: Telefont váltottam, de nem tudtam belépni sem az alkalmazásba, sem gépen a weboldalra, majd néhány rossz próbálkozás után "a felhasználónév felfüggesztve".
Elég fura, hogy nincs egy alap elfelejtett jelszó / jelszócsere szolgáltatás. Mit lehet tenni ilyenkor?
Köszönöm
! -
qltsar
veterán
Ha valóban levált 2G-re hívás közben, akkor tényleg nincs, pedig állítólag mindenkineél alapból be van kapcsolva a VoLTE.
Nálam pl. nem jelzi, de IMS Registration-nél ott a status, meg nem is vált le 2G-re hívás közben, azt meg megértem, hogy rohadt idegesítő, főleg a minőségromlás miatt.
@MadMancs: Panaszlevélre van belső szabályzat, hogy mennyi idő alatt kell reagálnia az ügyfélszolgálatnak? (Késedelmes számhordozásos - kötbér fizetéses történet.)
18 napja küldtem nekik az első email-t. Talán még a jövő hetet végigvárom, utána arra gondoltam, hogy békéltető testületnek forwardolom egy rövid leírással, CCzve a Netfone-t.Vagy esetleg süllyedjek le óvodás módjára, és minden nap toljak egy reply-t az eredeti emailemre, hogy mi a helyzet, mert már XY napja nem válaszoltatok - ezt hetente megtettem érthető módon -.
Van esetleg javaslatod?

-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Ne értsd félre, nem cseledzseltem, de NMHH szerint:
"Ha igényünket adott munkanapon délután 4 óráig bejelentjük, az átvevő szolgáltató még aznap este 8 óráig köteles értesíteni erről az átadó szolgáltatót."Tehát az általam említett napok számán nem változtat.
Az email-t a Netfone-nak már bekészítettem, miután ma este végbemegy a számhordozás el is küldöm.
Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak, illetve mit szólnak a kötbéres történethez, valamint, hogy ki hibázott szerintük.
-
qltsar
veterán
válasz
AnonymusX
üzenetére
Köszönöm az infokat!
A turpisság ott lesz, hogy definiáld a "késedelmes" számhordozást.
@MadMancs: Még nem ment végbe a teljes számhordozás, úton van a SIM kártya, sacc/kb. 53 nap lesz a számhordozás végbemenetele. Tudsz esetleg ezzel kapcsolatban információkat adni, akár privátban? ÁSZF-ben nem találtam erre vonatkozó részt, hogy mi minősül "késedelmesnek", de úgy gondolom, hogy az említett esetnek bőven a maximális összegű késedelmes számhordozás kategóriába kellene esnie.
-
qltsar
veterán
Hihetetlen, de ma elvileg elküldték a SIM kártyát, tehát így ~50 nap után meglesz a SIM kártya, pár nap múlva pedig az átállás.
Többen említettétek a kötbér fizetést, ennek, hogy lehet, vagy érdemes e utána menni?
Elég erős, hogy közel 2 hónap alatt sikerül(t) egy számhordozás.

-
qltsar
veterán
válasz
Áfonyabokor
üzenetére
Totálisan ugyanez a helyzet nálam. Saját számom Yetteltől 3 nap alatt a webes regisztrációt követően megvolt, másik Vodafonos számhordozás családon belül Március 10 óta "folyamatban van".
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Alapból a "hajadra kenheted" az 5G-t. Igazából mire is használsz ekkora sebességet mobiltelefonon alapból, ezért is "engedtem" el nagyon könnyen, amikor Netfone-ra váltottam Yettelről.
Budapesti tapasztalataim alapján, XIII, III, V, VI, VII, VIII, IX kerületekben amikor volt lehetőségem lőttem Speedtesteket 5G-n 2022, és 2023-ban. Az 5G képes mobilok nagyobb elterjedése óta rendre lelassult a Yettel hálózata 5Gn, néhány kivétel esetén szinte mindig nagyobb sebességet mértem a Yettel saját hálózatán 4G/"4G+" hálózatokon, mint 5G-n...és nem, nem béna a telefonom, volt szerencsém Snapdragonos, Exynosos és Bionicos készülékkel is kipróbálni. Latency értékekben (pedig ebben is előnyben kellene lennie az 5G-nek) mindig nagyobb volt 5G-n, mint 4G-n az ehhez hozzáadódó akkumulátor fogyasztásról pedig ne is beszéljünk.
Térerő szempontjából jelenleg annyit tudok nyilatkozni, nem nagyvárosi szempontból, hogy: nyugatdunántúlról utazva Budapestre ugyanolyan hulladék a Voda, Yettel és Telekom térereje bizonyos helyeken, mint bármelyik másiké. Az esetek 90%-ban ugyanott dobják el a térerőt / mobilinternetet. A maradék 10%-ban, valamelyik jobban teljesít a másikhoz képest.
Isten ments, hogy a Netfone-t védjem, megvannak így ~1 hónap után a pozitív és negatív (i.e.: 40 napja tartó számhordozás, "előreszámlázás") véleményem is, de a Yettel saját tapasztalatim alapján átlagban rosszabbul teljesített, platformtól függetlenül, mint a másik kettő hálózat.
-
qltsar
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Az én számom néhány nap alatt átkerült (Yettel), ezt családon belül intéztem valakinek, de ez a közel 40 nap eléggé aggasztó, és nincs kedvem hetente 15 percet azzal eltölteni, hogy 15 perc várakozás után az ügyfélszolgálaton annyit közöljenek, hogy még mindig várjak, de nem tudják meddig.
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Koszonom, a 1.5 havi lebontast azt ertem, csak az nem tiszta, hogy miert fizetnek most aprilisban elore egy havi szamlat, amikor meg lehet osszeg modosito szolgaltatas igenybevetel (pl. SMS nincs a csomagomban, ez felaras). Tehat nekem logikailag, ha nem kuldenek ki szamlat fel honaprol, akkor ugy gondolom, hogy majusban az altalad emlitett idoszakban kellene generalodnia egy masfel havi szamlanak az esetleges marciusi es aprilisi tobbletfogyasztassal egyutt.
A jelenlegi informacio viszont az, hogy elore fizetem a fix havidijat, es a tobbletfogyasztast a kovetkezo honapban az aktualis honap havidijahoz szamoljak hozza.
Jol ertelmezem?

-
qltsar
veterán
Március 16-tól él a szerződésem, de nem kaptam számlát, ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy minden hónap 9-10-én érkezik. Rákérdeztem arra is, hogy nem lehet, hogy a törthónap miatt Május 10-i nap környékén fogok inkább 1.5 hónapot fizetni, de azt mondták, hogy nem, bár nem éreztem teljesen magabiztosnak az ügyintézőt.
Van aki hasonlóan tört-hónappal kötött szerződést? Nektek mikor jött az első számla?
@MadMancs szerinted mi a helyzet ilyen esetben, illetve mikor kellene (első) számlát kapnom?

-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Lehet, hogy érdemes lenne belerakni az összefoglalóba a VoLTE-s kavarodás miatt ezt: [link]
Hangsúlyozom, hogy nem "kínai csodákról" van szó egyszer sem, hanem Magyarországon hivatalosan forgalmazott készülékekről, nem ráhekkelt GMS esetén, kínai rendszerrel.
Tört havi számlákkal, hogy operál a szolgáltató? 03.16-tól aktív az előfizetésem, emlékeim szerint 10-én van zárás. Most(anában) kellene látnom a fennáló tartozást, vagy a jövő hónapban 10-én 1.5 havi fizetése lenne esedékes?

-
qltsar
veterán
MadMancs: Véleményed szeretném kérni az alábbival kapcsolatban.
Én Március 9-én indítottam el a regisztrációt, számhordozásos történet (Yettel), előfizetéses váltás, Március 16-án már a Netfone-os kártyát használtam.
Családban 1 nappal később én regisztráltam be egy úgyszint számhordozásos történetet, Vodafone előfizetésről, Március 10-én.
A mai napig nem indult el a számhordozás. Ma reggel az ügyfélszolgálat azt közölte, hogy még legalább 3 hét amíg végbemegy a folyamat.
Normális, hogy 31 napig tart egy számhordozásos ügyintézés?
Köszönöm
!@trec12: Hotspotoltam pár napja vonatról, működött.
-
qltsar
veterán
válasz
AnonymusX
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Közben megpróbáltam egy iPhone-ban is, ott látszik az opció, illetve megpróbáltam, hogy ledobja e a telefonom 2/3G-re a a hívást, de nem, szóval az utóbbi pontod lesz nálam.
Telefonkönyvben látszik a "HD" ikon a hívások mellett.
Viszont ettől függetlenül a status bar-on nem jelenik meg a VoLTE, nem csak az opció hiányzik. Hívás közben 4G+-ról levált 4G-re, szóval elvileg működnie kell.
Valószínűleg ismét OnePlus csoda lesz ez
.Valamint az ügyfélszolgálat is megerősítette, hogy be van kapcsolva, de mivel iPhone-nál simán látszik a kapcsoló ez mindegy is.
@MadMancs: Köszi neked is a segítséget!
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Elmeletileg mennie kellene a VoLTE-nek Vodafonos-Netfone elofizeteseknel, par honapja mukodott a sima Vodas SIM kartyamon, de jelenleg a Netfone-osnal meg opciom sincs bekapcsolni.
Kerni kell ezt kulon az ugyfelszolgalaton kulon, mint anno Telenornal, hogy bekapcsoljak?
Koszonom
!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
.
.
.

!
.