Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rájmó
tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy a netem nagyon lassú ahhoz képest, amilyennek lennie kéne és nem jövök rá hol lehet a hiba.
Gigabites net van otthon, viszont ha speedtest-en lemérem akkor ilyen 80-90 Mbps lesz az eredmény, ami elég karcsú.
Pár hónapja frissítettem win 10-ről 11-re, így gondoltam lehet a driverekkel volt probléma, tegnap újra is raktam a gépet a nulláról, az MSI alaplap honlapjáról letöltöttem a legfrissebb biost és lan drivert, az amd oldaláról pedig a legújabb chipsetet. Tegnap még jó is volt, 800-900 közti mért értéket kaptam, de mára újra csak 80-90. Tegnap óta annyi történt, hogy felraktam az iCUE-t a gépre, semmi más.
Közvetlenül van összekötve a router a géppel egy ilyen kábellel. Létezik, hogy a kábel adta meg magát? Vagy esetleg alaplap probléma?
A gépem pontos konfigja az adatlapomon megtalálható.Köszi előre is a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest