-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
secler07
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy többször kifagy a kép nagyobb terhelés alatt, itt főleg játékokra gondolok. No Signal a monitoron, mintha a táp kilőné a VGA-t, a háttérben pl discordon hallom a csapattársakat. A VGA másik gépben tesztelve hibátlanul működik. A black screen és no signal fagyás után nem pörögnek fel a ház ventilátorai, se a cpu hűtő, csak a táp. Arra gyanakszunk, hogy kevés a táp a konfighoz. Ha lehúzok róla fogyasztókat, akkor bootol a gép.
Táp: Coolermaster Elite v3 500w
Konfig adatai:
Ryzen 5 1600AF
AsRock B450M Pro4-F
G.Skill Aegis DDR4 3200MHz 2x8GB
Gigabyte 1650 Super WindForce OC 4GB
Crucial MX500 250GB
WD Blue 1TB
CM Elite v3 500W
Arctic P12 ACFAN00120A PWM PST 2db
Illetve egy 12-es fix fordulatú venti a házban.
Neten találtam PSU limit kalkulátort, eszerint kb 350W körül fogyaszt a gép, a gyártói oldal alapján ez a táp csak 75%-os hatékonysággal működik, létezik, hogy PSU limitem van és ez a táp kevés ehhez a konfinghoz?
Előre is köszönöm -
jokeph
nagyúr
-
Geresics
addikt
válasz
Geresics #43945 üzenetére
Jelentem az új konfigról írok! Ha esetleg ismertek Microsoft alkalmazottat, akkor üzenem neki, hogy bekaphatja, mert elcsesztem miattuk 12-14 órát, mert a gyári MediaCenterből csináltam a bootolos pendrive-ot, ami FAT32-re állította azt, és állítási lehetőség nincs is! Megjegyzem Rufus is azt erőltette, de ott legalább át tudtam állítani NTFS-re, és 4096-ról 8192-re, és így is 2 particót csinált az UEFI miatt, de a lényeg, hogy JÓ LETT!
-
Geresics
addikt
válasz
arabus #43942 üzenetére
és (#43943) jokeph
Azt gondoltam, ha a táp bírta a 3570K@4,2GHz +2x3TB HDD-t, akkor gondolom ezt is kellene bírnia, de elültetted a bogarat a fülemben, vasárnap megpróbálok egy combosabb tápot is.Viszont most leszedtem nCore-ról egy 2016-os Win10Pro-t, és az felment!
Most kicsit Rufussal belenyúlok az új ISO-ba, és meglátom mi lesz!
-
-
Geresics
addikt
Srácok, van egy kis kehe!
Lecseréltem az ASRock Z77 Extreme4 + Core i5-3570K + 2x4GB Ripjaw kombót.
MSI B550 Tomahawk + Ryzen9 3900X + 2x16GB 3200MHz Aegis RAM lett rendelve (de 2x8GB-ot küldtek, szóval hétfőn csere). De a baj nem (csak) ez!
Összeraktam a gépet úgy, hogy az alábbi cuccok kerültek a CoolerMaster CM690 házba:
- MSI B550 Tomahawk alaplap (MS-7C91)
- AMD Ryzen9 3900X processzor (100-100000023BOX)
- 2x8GB G.Skill Aegis 3200MHz RAM (F4-3200C16D-16GIS)
Amik maradtak a régi rendszerből (eddig mind hibátlanul szerepelt):
- Gigabyte GTX960
- 500GB Samsung EVO SSD
- X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro
- Coirsair VX450
2x3TB HDD-t nem kötöttem be.
Win10Pro install telepítésnél megfagy. Oldottam már meg sok sz@rt eddig, de most kezdek tanácstalan lenni! Amit próbáltam:
- mindkét RAM-ot egyesével, más-más slotokban is
- RAM-ok 2133 és 3200MHz-en is
- CPU alapon és Boostolva is
- X-Fi-t kivettem, alaplapit enegélyeztem
- BIOS-t frissítettem
- VGA-t kivettem (el sem indult)
- Win10Pro (2020.08) UEFI
- Win10Pro (2019.10) UEFI
- Win10Pro (2019.10) CSM
- Windowsok pendrivere Microsoft MediaCenterrel
- Windowsok pendrivere Rufus 3.11-el
- SSD helyett HDD-re is
Mindig, kivétel nélkül, és mindig ugyan ott fagy le a telepítés: Boot, SSD kiválasztása, Fájok előkészítése, Összetevők telepítése, Frissítések telepítése, Befejezés, REBOOT, Előkészítés és hasonló feliratok, REBOOT, majd a végén a kék ablak alatt forognak a fehér pöttök, és egyszer csak megáll! Mindig. Minden esetben.
Az még megfordult a fejemben, hogy a CPU gyári pasztázását lecserélem (egy pillanatra felpörög a venti fagyáskor), de nem nagyon hiszem, hogy pont mindig ugyan ott melegedne fel! Már lehúztam az alaplapról a hűtő oldalában lévő 2 kábelt is (amik nem tudom miért felelnek), ill. lehúzom a 3 házventit is, valamint az előlapi USB-t is, de semmi változás.
Ha jövő héten kicserélik a RAM-ot, és az sem oldja meg, akkor ilyenkor mi van?
u.i.: ezt beteszem más topikba is, hátha... -
Beba Snake
aktív tag
válasz
jokeph #43939 üzenetére
Kösz a tippeket, de már eldöntött tény hogy az FX korszak nálam véget ért. Az FX-8320-at majd olyan vevőre bízom, aki tudja értékelni a gyűjtői példányt és nem tiltakozik a személyes átvétel ellen.
Csak még lelki erőt kell gyűjtenem a totális szétszereléshez, az MX2 paszta tökéletes lepucolásához, fényképek készítéséhez, hirdetés feladásához. -
jokeph
nagyúr
válasz
Beba Snake #43938 üzenetére
Ha mégis maradsz az FX-nél ITT egy remek lap hozzá.
A normális lapokból már kevés van, a gyengébbek is huncut áron mennek.
Ez alapján mennyit érhet a fullos/dobozos MSI 970A Gaming PRO Carbon ? -
Beba Snake
aktív tag
válasz
d@minator #43937 üzenetére
Tudom, hogy laphiba, valószínűleg kapott egy Dirac delta impulzust a viharok alatt, amíg nem voltam itthon. A lapon elszállt az USB vezérlő és a SATA kontroller is.
Volt lap, pont a következő kiadás, de az eladő egy köcsög volt. Pénteken ástam ki a hirdetését a "süllyesztőből" halálbiztos vételi szándékkal hétfői napra, de eladta az orrom előtt.
Használt 760G csipes csumpi szart meg nem veszek, inkább a procit (fémdobozos gyűjtői példány) és a ramot feldobom az apróra.Intellel meg nem foglalkozom, amikor a Ryzen R5 2400G-s konfigom tökéletesen működik. Az utód a lapom MAX-os verziója lesz egy R5 2600X-szel és Aegis 3200/cl16-os 16GB-os KIT-tel. Már csak a lóvét kell összekuporgatnom rá.
Egyébként kösz.
-
d@minator
addikt
válasz
Beba Snake #43932 üzenetére
Ha nem tudsz belelépni az alaplap gyanús. A Chieftec CTG cirka 6-7 év élettartamú, ami persze a használattól, hőmérséklettől is függ nyilván több is lehet de nálad nem táphibára utalnak a tünetetek.
Használtam vannak lapok elég olcsón vagy veszel minimum egy Pentium procis félkonfigot, játék alatt, Excel, kódolás alatt is gyorsabb, mint az FX-8320. -
TBT
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy mindig áramtalanítani szoktam a gépet, amikor tudom, hogy hosszabb ideig nem fogom használni.
Nemrég jött elő, hogy nem igazán akar elindulni. Ilyenkor 1-2 percet kellett várnom (az elosztó felkapcsolása után) és csak utána volt hajlandó elindulni.
Manapság pedig azt műveli, hogy még 30 perc után sem hajlandó elindulni. De ha a tápegységen a kis kapcsolót lekapcsolom, majd felkapcsolom, egyből elindul. Illetve, ha nem áramtalanítom a gépet, akkor is elindul elsőre.A tápegységem haldoklik vagy az alaplapom?
A tápegységem egy jó 10 éves Chieftec 750W-os 80+ Bronz kategóriás darab.
2 év garancia volt rá, úgyhogy ha csak ő hal meg, már így is bőven kiszolgálta az idejét. Remélem, hogy nem az alaplap, mert most még nem szeretnék új konfigurációt építeni.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
banks001
újonc
válasz
tserrof77 #43933 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! gondoltam ma mielőtt tényleg neki állok teljesen szétszedni, elindítom még egyszer. És elindult Safe modban. Aztán reseteltem és rendesen megy a gép hiba nélkül. Hihetetlen számomra. Így már elég nehezen tudom kiszűrni, hogy mi lehet a baj. És kitudja mikor jön elő megint. MemTest64-et futattam fél órán át, ami pörgette a procit meg a memóriát és hiba nélkül teljesítet. Nincs sehol égett csatlakozó.
Ami megmaradt azaz, hogy vannak visszajelző ledek amit a kép is mutat és a boot sárga zöld nem villant fel egyáltalán, tehát mintha bootolni nem tudott volna. De attól még képnek kellett volna lennie. -
tserrof77
őstag
válasz
banks001 #43930 üzenetére
Le kellene alapig butítani a gépet. Először BIOS reset. VGA kivesz (van az alaplapon is) először ram nélkül indítani. Ha sípol, akkor ok, egy ram mehet vissza. Utána egyesével próbáld. Ha oké, mehet vissza a VGA is. Ha így nem oké, akkor a vga döglött meg.
Ha már az elején elakadsz, akkor alaplap/táp probléma. Ekkor kölcsön táppal próbáld, így az is kiszűrhető.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
d@minator #43931 üzenetére
Vagy táp, vagy lap vagy mindkettő. Én inkább lapra gyanakszom, kb 10 napja hasonló hibajelenséggel hullt el a 970A-UD3 rev3 lapom az FX-8320-am alól 7 év tökéletes működés után.
Csak nekem még bejött a BIOS képernyő, de belépni már nem tudtam, utána se kép se hang. Sajna a csere már reménytelen, a halálbiztos vételi szándékom bejelentése ellenére az orrom előtt adta el a delikvens a lapot. Használható meg már nincs sem újonnan sem használtan. Szart meg nem veszek, pláne használtan.Jelen esetben még szóba jöhet garis csere, de új alaplap is. De ez előtt egy szétszed, asztalon összerak féle próbát is le kell játszani.
-
banks001
újonc
Sziasztok!
Gépem:
Gigabyte Rtx 2080 Gaming oc
I5 9600k
asus rog z390f
16 gb 3200 c16 corsair rgb pro
be quiet dark rock 3 proci hűtő
evga 650w gold táp
wd blue 1 tb
250+500gb samsung 860 evo ssd
Samsung 970 m.2 ssd 500gb
Probléma: majdnem egy éve hibátlanul üzemel. Tegnap este még játszottam. Ma haza jöttem a melóból, elindítom, a gép elindul viszont nem ad a monitornak képet. Nem vilagÍt se a billenytű se az egér. Alaplapon minden led elalszik inditás után. Dp Portra van kötve a monitor. Hozom a másikat hdmivel, ugyan úgy semmi kép. Egeret bedugom laptopba működik. Órámat bedugom az usb-be tölti. Kiszedtem a videokártyát megnéztem a csatlakozókat a gépben rendben voltak. Kihúzkodtam párat es újból összeszereltem. De ugyanaz a hiba.
Ki érti ezt? -
Laby
őstag
válasz
Beba Snake #43927 üzenetére
Kaptam egy játékspecifikus tippet, azt vasárnap kipróbálom. Ha nem járok sikerrel, akkor utána megtámadom azt a topic-ot.
Köszönöm! -
Laby
őstag
válasz
Beba Snake #43925 üzenetére
Alapból 16gb volt benne, úgy is akadtam és gondoltam egy próbát megér meg amúgy is akartam 32-t bele, úgyhogy vettem még 16-ot, de az sem segített. Úgyhogy alapból 16-nál is rossz volt.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
tothjozsef #43923 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy Brand gépek alaplapjai "érdekesen" tudnak viselkedni. Bizonyos hardverekre élből hisztisek. Van amit alapból nem támogatnak BIOS szinten, csak a gyártó által támogatott hardverekkel működnek együtt, illetve lehet a mostani gond egyfajta "öreg kori tulajdonság". Vagy a kártya öregszik.
Használni kell azzal a gépet amivel tökéletesen megy, addig amíg megy.
(Én is így teszek már régóta, vasárnapra rá is fáztam, ugyanis megadta magát a lapom szinte pontosan a 7. évének a végén. Múlt hónapban még abszolút pőpecen működött. Már megvan az utód, csak a pénz nincs meg rá.)----
Laby : én erősen memória gondra tippelek. Lehet, hogy az Asus lap, vagy a jelenlegi BIOS-a nem kedveli a 4db ram modult, vagy a ram beállításokat, de nem kizárt az sem, hogy az egyik modul hibás és ha 16GB fölé megy a ram használat akkor a hibás modul miatt megzakkan a gép. (Lehet az is, hogy a VGA fut ki a vramból.)
Javaslom a "Zen2" topik felkeresését, ott a srácoknak már van elég tapasztalata mindenféle lappal és memória variációval. [link] -
tothjozsef
aktív tag
válasz
Beba Snake #43921 üzenetére
Intel DH67CL lap, i5 2400 proci. Egy 270X tökéletesen megy benne, fura.
-
Laby
őstag
válasz
tserrof77 #43919 üzenetére
Igen, azzal kezdtem hogy legfrissebb BIOS-t felraktam. Viszont előbb olvastam külföldi fórumon, hogy BIOS frissítés megoldotta az adott embernek a gondot, úgyhogy lehet hogy kipróbálok régebbi BIOS verziót.
(#43917) chopin42
Na ezt így nem néztem. Szerintem MSI Afterburner-ben bekapcsolom a világ összes dolgát, és felveszem és utólag visszanézem hogy akadás pillanatában valamelyik érték ingadozik-e?! -
Beba Snake
aktív tag
válasz
tothjozsef #43920 üzenetére
Lap gyengélkedik. Jó lenne a típusát és a procit is ismerni.
-
tothjozsef
aktív tag
Adott egy régi gép, intel proci, Radeon 8650, monitor dvi-vel bekötve. Egyik nap a gép elindul, nem a monitor nem kap jelet. Alaplapi DVI-be átdugva jó, mondom ok akkor videokártya... A videokártya másik gépbe rakva kifogástalanul megy. Ok, a régi gépbe belerakok egy másik videokártyát (nem ugyanez a típus) - az is jól megy. Kipróbáltam egy másik táppal is a 8650-et a régi gépben, úgy se jó. Mi lehet a gond, van ötlet?
-
d@minator
addikt
Szerintem keress a neten tanácsokat videókat az alábbi kulcsszavakkal low FPS, stuttering , network lag, FPS drops, freezing. Nem hiszem, hogy a gépednek baja lenne bár egy 5700XT bármire képes. Ha nem kapcsol be valami töredezettségmentesítés a vinyón akkor megnézném még a VRAM használatot nem növekszik e a játék során (pl. MSI Afterburnerrel).
-
Laby
őstag
-
chopin42
őstag
Kérdezz be az rx 5700 xt topikba, mert ez simán lehet driver bug. Sajna nagyon bitang kártya a navi, de a drivere még nem 100%, habár lényegesen jobb, mint eleinte. Ráadásul van, akinek semmi gondja nincs vele, másoknak pedig droppolnak a játékai. Esetleg nézd meg riva tunerrel, írasd ki a képernyőre a
cpu/gpu hőfokokat (látom, márt megtetted), igénybevételt. Ha Fps drop lesz, és a gpu kihasználtság is doppol, akkor onnan lehet tovább kutakodni, mi okozza ezt. -
Laby
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy komplett számítógépet és azóta játéknál vannak problémáim. Rettentően dühítő, mert számomra nagyon sok pénzbe került a számítógép, és egyelőre csak negatív élményeim vannak vele, úgyhogy remélem valaki tud segíteni.ALAPLAP: Asus ROG Strix B450-F gaming
CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz
VGA: Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB
RAM: 32GB Kingaton HyperX Predator 3200MHz CL16 (4x8gb)
TÁP: FSP Hexa+ 500WProbléma:
Alapból egy játékkal játszok csak az pedig a Call of Duty Warzone.
A gép alapból 120-150fps környékét tud játék közben.
Minden alkalommal változik, de 1-3 óra játék után egyszer csak elkezd akadni a játék. Kb. 5 másodpercenként megakad 1 másodpercre a képernyőm. Általában ilyenkor az FPS számláló ~50-re beesik. Ez nyilván így játszhatatlan.Ha újraindítom a gépet, utána egy ideig megint jó.
Hőmérsékleteket néztem, azok rendben vannak játék közben. Plusz ha túlmelegedés lenne, akkor gondolom egy pár másodperces gép újraindítás sokat nem segítene rajta.
Amiket próbáltam:
VGA driver régi verzió, új verzió.
Alaplap driver-t a gyártó oldalról letöltve, 2 verziót manuálisan telepíteni.
Windows naprakésszé rakása, és korábbi kiadást visszarakni.
2x újra telepítettem a windows-t (eredeti kulcs).
Játéknak a grafikáját végig állítgattam.
Vettem plusz 16gb ram-ot, mert eddig 32gb volt.
SSD-re raktam a játékot.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nagyon hálás lennék, hogyha sikerülne kideríteni a gondot, mert kicsit elszomorít a helyzet.Ha van plusz ötlet, vagy tanács akkor azt szívesen fogadom.
Esetleg van olyan program, ami tud játék közben monitorozni és ilyen akadás okokat log-olni, vagy valahogy kideríteni hogy az akadás pillanatát mi okozza?!
Köszönöm!
-
Tukolp
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #43910 üzenetére
Áhá.
És hogy kell ezeket a vonal adatokat kiolvasni ?
1000 bocsánat, laikus vagyok hálózat szerelésbe. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Tukolp #43909 üzenetére
Nem!
Az ügyfél-szolgálatnál kell hibajegyet felvetetni (persze megfelelő indoklással pl. csomagvesztés, nagyon ingadozó ping időnként elérhetetlen oldalak), és majd valamikor kiküldenek valakit, aki beméri a vonalat, őt kell rábeszélni erre.
Nekem a másodikat sikerült.
Maguktól sajnos nem szoktak felajánlani.
Én előtte magam is kiolvastam a vonal adatokat így már nyerőbb helyzetben voltam...
-
Tukolp
aktív tag
Hmm,
Szóval menjek be és kérjek egy ilyen szélkessávú erősítőt visszirányú csatornával ? -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Tukolp #43907 üzenetére
Szia!
Én 5 éve voltam UPC-s.
Ahol létesítettem nem volt semmi gond.
Miután áthelyeztettem, jöttek a gondok.
Viszont sikerült megoldani!
Első lépesként Bridge módba rakattam a modem/routert.
Sajnos ez még kevés volt, maradtak csomagvesztések.
Be kellett még rakatnom szélessávú erősítőt visszirányú csatornával, amit először velem akartak kifizettetni...
Ezután már rendben működött!
-
dellfanboy
őstag
sajnos az alaplapra integralt halokartyam elhalalozott. tudnatok segiteni hogy az asrock FM2A55M-HD+ alaplapom kompatibilis-e a tp link TG-3468-al?ha jol latom mindketto tud pci-e-t csak abban nem vagyok biztos, hogy a ketto kompatibilis-e egymassal?
-
d@minator
addikt
válasz
Beba Snake #43904 üzenetére
Be kéne lépni a BIOS-ba. Csak CPU és RAM maradjon. Ha nem tudsz akkor eléggé leszűkült a kör. A tápot egy izzóval is kipróbálhatod.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
d@minator #43902 üzenetére
A gép normál módon volt leállítva - semmi hibernya meg alvó állapot - áramtalanítva nem volt, úgyhogy készenlétben maradt.
Billentyű, egér lehúzva, ugyanaz a szindróma.
Azt nem tudom, hogy a CTG-500-80P-n a 12V 2 ágra van-e bontva, mert azt is elképzelhetőnek tartom - ha két ágas - hogy az alaplapot még megtömi szuflával, de a másik 12V-os ágra már nem marad ereje. Bár, mintha vinyó felpörgés hangot hallanék, de a WD10EZEX terheletlenül annyira halk, hogy 5 cm-ről sem lehet hallani. Amikor a SATA2-es WD -t kötöttem be, akkor nem hallottam felpörgés hangot, pedig az jóval zajosabb (terheletlenül az is qrva kussban van).Úgyhogy délután másik USB-s billentyű, másik táp (ebből a Ryzenes gépemből), ha megérkezik a lóvém akkor PS/2-es új billentyű, friss CR2032-es elem. Aztán dominózás.
Ha a billentyű szar és az okozza a galibát, a csere sima liba. Elemcsere szintén. Táp gondnál 15k-ba fájó csere.
De ha a lap a dög, vagy USB hub döglött, vagy SATA kontroller, na akkor az 100 rugó. -
MukkeRr
tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen gép:
Gigabyte 970A-UD3P
AMD Fx8350 sosem volt húzva, egy olcsóbb egy ventis vízhűtés van rajta, gyakran felment komolyabb terhelés esetén 75 fokra is
GTX1060 6Gb
2x HyperX 4GB 1600mhz ddr3 RAM
1x Rammax 8Gb 1600mhz ddr3 RAM
Corsair CX600 táp
Kingston SA400 SSD
Toshiba DT01AC merevlemez (ezen van a win10)
WDC WD10EZEX-0 merevlemezAzóta kezdődtek a gondok amióta kb. 3 hónapig nem használtam és az egyik RAM ( 1db HyperX) ki lett véve belőle és egy másik gépben volt használva.
Amikor újra bekapcsoltam 3 hónap után, (előszőr a 2. HyperX RAM nélkül) elindult ugyan de pár perc után (valamikor 2-3 perc valamikor 5-10 vagy több) lefagyott, nem reagált semmire se, csak az újraindítás meg a bekapcsoló gomb hosszú nyomására.
Ilyenkor ez megismétlődött, így nem sikerült rendes működésre bírni, gondoltam a ram hiánya lesz a gond, visszaraktam a 2. HyperX ramot és tá-dá működött is remekül.
Azonban ez megváltozott kb. 2 hónapja, ami óta random lefagyogatott (ugyan úgy mint fent ahogy leírtam) volt hogy 2-3 óra után volt hogy csak 10 percig birta. Eleinte nem csinálta olyan gyakran,sok olyan nap volt amikor (kb. 8 óra üzemidő mellett) egyszer sem fagyott le.
Erre rátett az hogy az utóbbi időben napi 10-12 órát is ment a gép (mindig újraindítottam ha lefagyott, és akkor volt hogy megint ment órákon át gond nélkül) és a héten egyik napról a másikra a lefagyások egyre gyakrabbak lettek és egyre gyorsabban történtek (bekapcsolás után 1-3 perccel már lefagyott). Aztán egyik nap felkelve próbálnám megint elindítani amikor is már csak a Gigabyte logo jön be bekapcsolásnál, elkezd forogni a töltő “karika” és lefagy. Azóta itt fagy le folyamatosan, egyes esetekben (kb. az 5. újra bekapcsolás óta) továbbmegy egy kicsit és kiírja hogy “Preparing Automatic Repair” ez alatt forog a kör kb. 10 másodpercig majd üres lesz a képernyő és feketén azért világít, de innen sehova sem lép tovább.
Kérem segítségeteket.
Szép napot nektek,
Muki -
d@minator
addikt
válasz
Beba Snake #43894 üzenetére
Gép 10 nap szünet/kánikula után nem indul. - Nem kapott egyáltalán feszt vagy készenlétben volt?
7 éves Chieftech CTG-500-80P táp - A CTG-k ebben a korban szoktak meghalni valamelyik trafó megy ki.
A billentyű nem világít? Húzd ki! A Windows billentyű nélkül is elindul.
Most 30C fok van a lakásban.Én is meghalnék..
-
Tukolp
aktív tag
válasz
Beba Snake #43896 üzenetére
Nincs,
Igazából nekem aWorld of Warcraft laggal van problémám.
Telóról zeró lagg, upc-n meg raidelni nem lehet,
Google mapet se adja be.De végül is akkor mi lenne a megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. PC, i5-6600 Quad Core CPU, SSD és RAM nélkül
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 GDDR7 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest