-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banks001
újonc
válasz
tserrof77 #43933 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! gondoltam ma mielőtt tényleg neki állok teljesen szétszedni, elindítom még egyszer. És elindult Safe modban. Aztán reseteltem és rendesen megy a gép hiba nélkül. Hihetetlen számomra. Így már elég nehezen tudom kiszűrni, hogy mi lehet a baj. És kitudja mikor jön elő megint. MemTest64-et futattam fél órán át, ami pörgette a procit meg a memóriát és hiba nélkül teljesítet. Nincs sehol égett csatlakozó.
Ami megmaradt azaz, hogy vannak visszajelző ledek amit a kép is mutat és a boot sárga zöld nem villant fel egyáltalán, tehát mintha bootolni nem tudott volna. De attól még képnek kellett volna lennie. -
banks001
újonc
Sziasztok!
Gépem:
Gigabyte Rtx 2080 Gaming oc
I5 9600k
asus rog z390f
16 gb 3200 c16 corsair rgb pro
be quiet dark rock 3 proci hűtő
evga 650w gold táp
wd blue 1 tb
250+500gb samsung 860 evo ssd
Samsung 970 m.2 ssd 500gb
Probléma: majdnem egy éve hibátlanul üzemel. Tegnap este még játszottam. Ma haza jöttem a melóból, elindítom, a gép elindul viszont nem ad a monitornak képet. Nem vilagÍt se a billenytű se az egér. Alaplapon minden led elalszik inditás után. Dp Portra van kötve a monitor. Hozom a másikat hdmivel, ugyan úgy semmi kép. Egeret bedugom laptopba működik. Órámat bedugom az usb-be tölti. Kiszedtem a videokártyát megnéztem a csatlakozókat a gépben rendben voltak. Kihúzkodtam párat es újból összeszereltem. De ugyanaz a hiba.
Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest