- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Dell Precision munkaállomások
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy most kulfoldon vagyok, es faterom 3 eves FuSi laptopjat hasznalom. Egy hete elkezdett nagyon kerregni, es nem tudott bebootolni. Aztan nagy nehezen csokkentett modban elindult, azutan pedig mar rendesen is. Tesom szerint a vinyo halodik benne. Tegnap este megint nem indult, mar a boot menu sem jott be. Beraktam egy windows telepito CD-t es azt mondta, hogy van egy formazatlan 40 GB-os vinyo a gepben (holott egy 25, ill 15 GB-os particionak kellene lenni). Mondtam hogy akkor formazza le, es rakja ujra a windowst. Ezt szerencsere meg is csinalta, utana megegyszer elindult az XP gond nelkul (most nem errol a geprol irok). Szoval az lenne a kerdesem, hogy tenyleg a vinyo halodik, es lehetnek meg hasonlo leallasok (4 het mulva megyek haza) vagy a windows reinstall megoldotta a dolgot?Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Gamer pc eladó! Ryzen 5 3600/16gb ram/RTX 3070 /Msi B450 Gaming+/500gb ssd+500gb hdd/Chieftec 700w
- PC alkatrészek, komplett gép háttértárak nélkül eladóak - Ár megegyezés szerint
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- Eladó gamer gép, Xeon E3-1241 + GeForce GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest