Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
Geree1989
üzenetére
Hm...
1, próbáld meg másik videókártyával
2, húzd le az IDE kábeleket a lapról, csak az indulásnak fontos dolgok menjenek.
3, Kondenzátorok a lapon nincsennek felpúposodva?
4, Processzor lába között nincs folyás? Havernál volt hasonló, nála mikor-hogy indult, volt amikor másodjára, volt amikor tizedjére, s kiderült, hogy a procival volt valami gond, mivel a lábai között ízléstelen folyás égtelenkedett. Bár az is meglehet, hogy alaplapi ingadozás, esetleg táp problémák vezettek eme eredményre...
5, Ha kiveszed a memóriát vernyákol a gép minden indításra?
6, Speaker be van kötve?
7, házon kívül próbáltad-e már a lapot? -
pasquale
tag
Gigabyte GA-965P-DS3/DS4
HELLO
Most állitottam össze magamnak egy rendszert.
Gigabyte GA-965P-DS3/DS4
+e4300cpu
+1gb ddr800 ram
+1db 7600gt
+1 360w zalman táp
+1 IDE samsung HDD
És szépen összerakom, telepitem a windows-t. Majd mikor ujraindul h a 2.odik szakasz mennyen , ez a hibaüzenettel találkozok:
''A programban fellpépett hiba következtében a windows neminditható.
A probléma oka:
a kernel betöltéséhez DLL-ekre van szükség.
Jelezze a rendszergazdának a programhibát''
probáltam angol és magyar XP-vel is, 32bit-essel.
Mi lehet a baj, nagyon el vagyok keseredve! -
Geree1989
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Köszi, de közben eszembe jutott, hogy a tápokat oda-vissza kipróbáltam, magyarán a másik gép tápját is belepróbáltam az enyémbe, és úgy sem volt jó. Nem hiszem, hogy a videókártya az, mert csak egy 256 megás Ati 9550-es (ASUS gyártmányú). Közben otthon megnéztem nem is 300, hanem 400W-os a táp, a gép tegnap 20-ból 2× még elindlt, akkor sütögettem kicsit a procit 1-2 benchmark programmal, tehát arra már én sem gyanakszom. Mindenesetre, ha a táp jó, mégis elgondolkodtató, hogy a másik gép újraindulgatott, ezért leírom a többi cuccot is a gépben, hátha valakinek már volt problémája velük: 512 MB PQI Ram, Maxtor 120 GB-s winyó.
-
-
(Bundás)
addikt
válasz
Geree1989
üzenetére
1, Az adataidat töltsd ki.
2, Ha a táp máshol is okozott problémát, akkor érdemes azon elindulni. Ideiglenesen szerezz egy másik tápot, próbáld azzal a gépet.
Ha erősb videókártyád van, akkor lehet már indításnál is leszívja a Codegen erejét, vagy áramingadozás, túlfesz miatt tönkremehetett a táp. Ez a márka sosem volt bizalom gerjesztő.
Ha valóban a táp hibás és nem töröd a fejed gépfejlesztésben, akkor egy régebbi 300/360 Wattos FSP/Chieftec táp használtan @3000 Ft-ért, ha lesz fejlesztés, akkor 6000-7000 Ft környékén kapsz ATX12V-es 300-350 Wattos FSP tápod, ez elvisz bármit.
-
Geree1989
csendes tag
Halihó!
Kb. másfél éves gépem adta be a kulcsot kb. egy hónapja: Bekapcsoláskor az előlapi ledek égnek, ventillátorok pörögnek, és a winyó is nyikkan egyet, de a monitor nem kapcsol be. A procin kívűl minden mást kipróbáltam, még a tápegységet is. Az alaplapot elvittem garanciálisan szervízbe, ahonnan 3 hét után ''nincs semmi baja'' megjegyzéssel jött vissza. Összeraktam, kb. fél napig volt jó, azóta hol elindul, hol nem. A napokban jutott eszembe, hogy amikor a tápot teszteltem a másik gép néha minden ok nélkül újraindult, viszont akkor nem foglalkoztam vele, mert a hangos prociventilláttorja miatt volt nálam, és arra gondoltam, hogy mivel leszabályoztam a fant, túlmelegedett, és azért indult újra. Nem tudom, hogy az alaplap, a proci, vagy esetleg a táp rossz.
(ASUS K8U-X; s754 Sempron 3000+; 400W-os Codegen táp) -
Norbo03
őstag
válasz
Mustangjones
üzenetére
Hali!
Attól függetlenül h másik lapba mentek fél évig attól függetlenül hibásak lehetnek. Általába memória miatt szokott fagyni. Próbbáld ki másik memóriákkal egyenlőre. Vagy futass egy memtest-et és nézd meg h ír-e hibát illetve nézd meg folyamatosan monitozozd a processzor hőmérsékletét met lehet h az melegdik tul és emiatt sfagy ki. Minden esetre olyat is eltudok képzelni hogy amikor raktd átfele a cuccokat nem vezetted le a statikus feszültséget magadból és ez megüthette valamelyik alkatrészt. Aztán még az is lehet h ez az alaplap nem kompatibilis azokkal a ramokkal amik benne vannak. -
Krissz22
senior tag
válasz
Mustangjones
üzenetére
Ha jól értem, akkor az alaplap az vadonat új

Win az frissen van gondolom feltéve, mindennek fent van a megfelelő drivere
Ha nem software-s hiba, akkor valahogy elkell kezdened kiszűrni, hogy mitől is fagy meg.
Mondjuk lehetne processzort tesztelned (Orthos nevü programmal), akkor memóriát tesztelni (memtest86) és ha az alaplapod az vadonat új akkor még az is lehet a ludas. -
PpenoO
őstag
Van egy Dfi 875P-T lap 9/22 beta bios ( 1,5 éve ez a bios fut és idáig 100%os ), Chieftech 460w, 2x512 kingmax hardcore, p4 550, Delux ház.
Egyik nap azt kezdte el művelni, hogy hiába kapcsoltam ki ( shut down win xpbe ), 10-15s után ( teljesen kikapcsol ilyenkor ) magától újraindul. Sőt, ha bootba kapcsolom ki, akkor is újraindul.
Amivel idáig próbálkoztam az a cmos clear de semmi. Legjobb lenne ha xp hiba, de kétlem. Esetleg másnak is csinált már ilyet? Elnézést kérek, de visszaolvasgatni nincs sajnos időm.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Mustangjones
csendes tag
Hali!
Van egy nagy problémám. Állandóan kifagy a gépem.
P5N-E SLI, 805D, 2x512 Adata 800, 7600GT, tuner, audigy, 2x120GB maxtor vinyó, odd, 400W-os CT táp. minden alapon, semmi nincs húzva rajta.
Legtöbbször játék, és film/tv nézés közben fagy, de fagyott már pl játék telepítés közben is. érdekes módon, ha egész éjjel megy, és csak a DC fut rajta, akkor semmi gond, nem fagy ki.
valami ötlet?
a proci, a ram, és a vidkari a másik gépemből lett átmentve, ahol fél évig mentek hibátlanul. -
cochy
tag
válasz
TwentySix
üzenetére
biztositék nincs, power board panel van.
ez az alaplaptól külön van, cserélhető. az akksi viszont nem innen kapja a cuccot.
ha nem melegedett a tápcsati felöli része, meg nem füstölt, akkor akár alaplap is lehet.
csak szerviz tudja megmondani, hogy mi a gond. vagy gari.. -
TwentySix
aktív tag
Na azt nem tudtam kipróbálni, szerintem másik feltöltött aksiról menne, amig az is le nem merül.
Csupán tölteni nem képes, meg tápegységről működni. A tápegység biztos jó, azt kipróbáltam egy másik gépben.
Olyan mintha egyáltalán nem érzékelné. hogy rádugtam a hálózati tápegységet--- se nem tölt, se nem indul.
Még garanciális egyébként, csak Angliában tartózkodok most és nem tudom elvinni sehova sajnos, viszont nagyon kellene a kapcsolattartás miatt.....
Köszi -
TwentySix
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis (nagy) gondom egy FU-SI Amilo 7320 notebookkal. Gépkocsiban használtam szivargyújtós adapterrel, egy darabig teljesen jól is működött.
Egyszer csak kikapcsolt úgy, hogy be volt dugva az adapter, lemerült az akkumlátor. Na azóta semmivel nem működik, a hálózati adapterről sem. Nem tölti az akksit, és nem reagál a bekapcsoló gombra.
Van valami tippetek hogy mi lehet?? Nagyon kellene a gép, fontos adatok voltak rajta.....
Esetleg a gépben van valamilyen kis biztositék, ami tönkremehetett, vagy az elektronika lett hibás?
Köszi -
Termi16
őstag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy érdekes problémám...
gépem: Gigabyte ds3 rev 1.0, E4300-as proci, 2*1gb 800as hiviewell ram, Asus 7900gs vmoddolva, 250gb-os hitachi sata 2-es hdd, 400as fsp táp.
A probléma az lenne, hogy egyik napól a másikra a gép nem akar elindulni. Bejön a boot képernyő, aztán (ahol a csökkentett módot is elő tudnám hívni) a következő képernyőn még túljut, onnantól viszont csak feketeség, és nem megy tovább.
Ez akkor van, ha a pci-os s3 vga-t teszem be, a 7900gs-el még ilyen érdekes piros pöttyök is vannak a képernyőn. (de sehogy sem megy tovább)
A biosban mindent alapora téve is próbáltam, a gép látja a vinyót. Ja és igen..A probléma akkor jött elő, mikor friss windows telepítése után csökkentett módban indítottam a gépet és futtattam egy spysweepert. Közben dobott egy kékhalált, és innentől van a gond.
Vkinek van esetleg tippje, hogy mi lehet?
mod: cmos clear megvolt, nem segített. f10-es bios van a lapon, elmletileg ez a legjobb.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
Elmisto
üzenetére
cochy kolléga elmondta nagyon jól hogy mik lehetnek a gondok, de én a helyedbe még egy táp cserét is kipórbálnék és még annyit tennék hozzá szedd ki a ramokat aztán kapcsold be a gépet és nézd meg h sípol-e a ramok után és ha nem akkor proci/lap/táp közül döglött ki valamelyik,de ha sípol akkor a proci rendbe van és még maradt a lap/táp hiba.
-
Rent
senior tag
hogy irjak ide be, ha nem indul a gepem? (jolvan faradt vagyok epp, meghat most kene mar bevennem az esti claritinet is)

-
cochy
tag
válasz
Elmisto
üzenetére
Ottan valami túlmelegszik.. megoldás : teszteld le, everestben van fileba mentés, ilyenkor elmenti a hőfok értékeket, és fagyás után ezt visszanézed, hogy minden rendben volt e.
Ez néha még akkor fordul elő, ha valamelyik konenzátor ki akar pukkadni.
a tünetek : néha nem indul, minden felpörög, de se kép, se hang. egyre többször. ettől viszont nem fagy be a gép (ha jól tudom)
a megoldás: megnézed először a cpu körüli kondikat. ezek kis hengeres, többnyire fekete, kb 2-3 cm hosszu alkatrészek, függőlegesen emelkednek ki az alaplapból.
azt kell figyelni, hogy valamelyik domborubb-e mint a többi. A gáz olyankor van, ha nem a teteje (amit te is látsz), hanem az alja puposodik. Ha megvan a bűnös, akkor át kell cserélni és olyan mint ujkorában.
nekem ez jutott eszembe, lehet hogy más a hiba...
[Szerkesztve] -
Elmisto
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám hogy, egy ideje folyton kifagy a gépem és ezután resetre se indul be újra, ventik felpörögnek ledek világítanak más semmi. Aztán sikeresen eljutottam ahhoz a fázishoz hogy már a BIOS se jön be, a monitor is készenléti állapotban marad.
Kicseréltem a videókártyát, a tápot, leúztam a vinyókat de így se akar elindulni. Próbáltam a CMOS-t törölni az se segített.
Ahogy olvasgattam a korábbi írásokat több hasnolnó esettel találkoztam. Általában asus alaplapjuk volt. Azt más sejtem hogy vagy az alaplap vagy a proci ment tönkre, csak sajnos ezeket nem tudom letesztelni.
Az én konfigom:
asus p4pe2-x
p4 HT 2.8
2 GB ram
ati radeon X1300 -
Sztojcsi
tag
Vn valakinek valami ötlete, hogy egy Asus P4P800 Deluxe és egy Intel Pentium 3.0ghz (1mb l2c, ht) miért nem hajlandó együtt elindulni?
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi 366Mhz-es celeron csodám és ahogy történni szokott bekapcsoltam és egyszer már nem indult el. A gépet bekapcsolva nem csinál semmit nem jelenik meg semmilyen kép a monitoron.
Amit megnéztem és jónak találtam: csatlakozások, alaplapi jumperek,kondenzátorok.
Átbogarásztam az alaplap könyvét,de igazából semmi érdemlegeset nem találtam benne. A gép jeleneg igy néz ki: táp rádugva az alaplapba, alaplapban a proci+memo+vga minden más eltávolitva.
Pár amatőr kérdés: a gép elindulhat ugy végülis,hogy a procin nincs venti,nincs semmi dugva az ide kábelre. Valaminek akkor is be kellene jönni az elején nem? Mármint a vga biosnak vagy ilyesmi. Sőt még ram nélkül is kellene lennie valaminek nem?
Ha valakinek lenne tippje kérem segitsen
Köszönöm
-
Sztojcsi
tag
Akkor már csak egy valamire tudok gondolni, hogy Asus P4P800-as lapba nem lehet 3.0ghz-s prescottot rakni. Bios frissítéssel vagy ilyesmivel megoldható a dolog?
-
Hequila
őstag
-
Rooster
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
OK, a merevlemezt le fogom tesztelni, hogy tutira menjek.
A memtest viszont ezért nem szükséges szerintem, mert az alaplap és a memória is ki lett cserélve (fentebb részletesebben is leírtam, hogy mi mikor történt...).
A prime 95 jó ötlet arra, ha működik a gép, és biztosra akarok menni, de egyelőre sajnos prime 95 nélküli is lazán kifagy, aztán meg nem bootol
-
(Bundás)
addikt
válasz
Rooster
üzenetére
HDSentinel regisztálja, ha hibákat észlel a ''Napló'' opcióban. Esetleg rakd fel a HDtune-t és nyomd végig a hibakeresőt. Havernál is volt hasonló jelenség, csak nem Samsung a merevlemez?
Formázás során kiderült, hogy sérült a lemez, de nem is tudta formázni...
Milyen tápod van amúgy?
Ha ezekkel minden rendben nyomj egy Memtest-et (google), írd ki CD-re, vagy installáld lemezre és bootolj vele, hagyd futni kétszer-háromszor, ha nincs hiba:
Stabilitás tesztre indítsd egy Prime95 tesztet.Ha 1-2 óra alatt kifagy, akkor nagyon instabil, de 12 óra kell, hogy majdnem biztos stabilitás érdekében. -
Rooster
csendes tag
A HD sentinelt pont tegnap tettem fel, és azt mondta, hogy a health 100%. Van valami teszt is ebben a programaban, amit le kell futtatni?
Még egy scandisket akarok lefuttatni, aztán ha nincs megoldás, akkor arra gondoltam, hogy nyomok egy formatot. Ha az sem segít, akkor megpróbálok a gépbe tenni egy másik processzort, hogy azt is kizárjam. Ha az sem segít, akkor tanácstalan vagyok
Egyéb ötlet? -
Oczu
senior tag
válasz
Sztojcsi
üzenetére
Üdv!
Ha az alaplap tutkóra jó volt, mielött betetted, akkor: Próbáld meg a procit kissé megigazgatni ( kinyit, becsuk). A ramot kifütyüli, ha hibás, így az majdnem kizárható, de azért próbáld a régi ramokkal, mert láttam már csodát
Ha a táp is király, akkor nagy esélyt látok a lapsérülésre, de sztem csak valami a fentebb leírtakból. -
Sztojcsi
tag
3939 pls
Elég sürgős lenne. -
Rooster
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves a következő misztikus problémával:
A gép kifagy, utána resetre úgy csinál, mintha nagyon töltene valamit, közben a monitoron nem jelenik meg kép, és ennyi. Aztán többedik próbálkozásra, vagy ha egy más napszakban újra elindítom, akkor működik, de aztán újra ez van.
Pár hete is ez volt a gond, aztán kiderült, hogy rossz a videókártya. Kicseréltük, de addigra meghalta az alaplap is. Azt is kicseréltük egy újra és a memória is új lett, egy ideig működött minden, de aztán megint jelentkezett a dolog. A táp lett gyanús, egy próbálkozás erejéig, ideiglenesen beletettem egy másikat és akkor is jelentkezett a probléma.
Szóval ez a helyzet, adjatok már plz ötletet, hogy mi a fene okozhatja ezt! Gondolom nem driver/szoftveres probléma, hiszen az nem okozna olyat, hogy el sem indul rendesen a monitor, és el sem kezdi betölteni a win-t.
Ami régi hardver, az a CPU, HDD, optikai meghajtók. Melegedés nem gyanús, mert hidegen is csinálja, bár ki tudja.
Konfig:
Asrock nf2 alaplap barton 2500-al 170X11,5=1.95GHz
6600GT
Coolink 400W táp
2X 512 corsair memó
1db vinyó 2db optikai
Köszi előre is!!! -
F1DO
senior tag
-
Pá
addikt
Köszi, közben rájöttem.
De nem volt rá szükség végül, felborítottam a gépet, belenéztem bekapcsoltam és ment.
Szal most megjavult. Mondjuk marha sok por volt benne azt kifujkáltam, attól esetleg lehetett? Bár nem tudom, de mást tényleg nem csináltam vele és most meg megy. Fura.
Viszont találtam az alaplapon két púpos kondit, azokkal még baj lesz érzem. -
Pá
addikt
Cmosclear hogy működik? még sosem csináltam.
Amúgy nem tudom mi nem tetszene neki, semmit sem állítottam át de azért egy próbát megér. Memtest jó ötlet, csekkolom csak még kéne szerezni, tud valaki adni esetleg linket?
Tápot nemhiszem, nincs egy éves sem, meg ha el is romlott volna az nem így csinál. -
Pá
addikt
Váá, mi lehet a baja? Nagyon kéne most a gép!
Az első képernyő jön be, az alaplap logoja. Utána ha megnyomom a del-t agytab-ot akkor feladja a ''ramszámlálós'' képernyőt, de a biosba már nem lép be.
Ebbő iderül, hogy a bilentyűre reagál, csak valamiért megáll a bootlásban. Ötlet? -
Sztojcsi
tag
Na eddig volt egy működőképes gép, ami az alábbi volt:
Abit IS7
Intel Pentium 3 Ghz
2x256 DDR 400
Codegen 300W
a többi most nem lényeg.
Ki lettek cserélve bizonyos részek az ezekre:
Asus P4P800
2x512 DDR 400
Most nem indul a gép. Mármint beindul minden, mennek a ventik, stb, de nem csinál semmit. A monitoron nem jelenik meg semmi (át sem megy készenléti üzemmódból bekapcsoltba). De nem hinném hogy videokari, mert kipróbáltam másikkal is. Valamint ha közbe bebootolna, akkor valszeg a hangfalon is hallani lehetne. CMOS reset is megvolt már, de semmi változás.
Nem kizárt hogy szerelés közben megsérült az alaplap, de nem nagyon hinném, és világít rajta a zöld led. -
Pá
addikt
Elmentem futni, alvó móda tettem a gépet, ahogy mindig.
Amikor hazaértem ki volt kapcsolva és a power gomb soksori lenyomására sem csinált semmit. Majd végül egyszercsak, pont amikor már szét akartam szedni, elindult, de csak az első képig jut el, ott megáll a töltés. Még a biosba sem tudok belépni.
Asszem régeb mintha már csinált volna ilyet. (vagy az még az előző gépem volt?) Akkor nem is tudom, hogy javlt meg, talán úgyhagytam és egyszer csak magától beindult.
Most mindenesetre ez a taktka nem jött be, akárhányszor resetelem semmi.
Mi lehet a baj? MIlletve mit tudok csinálni? -
Oczu
senior tag
-
[Makker]
csendes tag
Üdvözlet. Az a problémám hogy ma bekapcsoltam volna a gépet és csak felpörögnek a ventik, folyamatosan világít a hdd piros ledje, a monitor nem kapcsol be és nem történik semmi. Vajon mi lehet a baj? Egészen ideáig tökéletesen megbízhatóan működött minden, tegnap is úgy kapcsoltam ki mint mindíg, villámlás vihar se volt. Egyszóval tanácstalan vagyok. Help me please...

Ja a gép paraméterei: ASUS P4P800 , Prescott 3 GHz, 1 Gb Samsung DDR400, Sapphire Radeon X800 Pro, Samsung 160 Gb HDD, LG GSA 4120B -
F1DO
senior tag
Üdv Néktek!
(Beteszem ide is)
Lenne egy nagy kérdésem:
Adott egy Dell D600-as laptop, ami BIOS-ból lelett kódolva. Namost ha nincs meg ez a kód, akkor mi módon lehetne beindítani a gépet? (Ugyebár bekapcsoláskor a további bootoláshoz avagy bios belépéshez kérné, tehát a self testig sem jut el a dolog)
Esetleg szétszed és bios kisüt? Van ilyen 'pinlock' laptopoknál? -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
van itt nálam egy barton 2800+os gép, ami valami miatt megadta magát. A gép leállt, viszont a bekapcsoló led égve maradt rajta. Én nyomva tartottam amire kikapcsolt, egy 10 perces állás után viszont nem kapcsolt vissza...
Az alaplapon a led világít, ha ráindítok a gépre akkor a proci ventillátora megmoccan de nem indul el a gép. Reseteltem az alaplapot, kivettem a procit és visszatettem, nem segített.
Én arra gondolok, hogy a processzor elszállt, de remélem, hogy nincs igazam, és tudtok segíteni. -
Hequila
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
Hm...
És az inteles gépben tökéletesen megy terhelev is? És más Inteles gépben is próbáltad? Mert az ''Intelben megy, AMD-ben nem'' dolgot szerintem Te sem gondolod komolyan! Lehet, hogy speciálisan az az alaplap, amiben megy, néhány mV-tal többet ad a PCI-E slotnak, mint a többi. De ez csak egy tipp, az elektronika igen érdekes dolgokat tud produkálni. -
Shadows
senior tag
SEGÍTSETEK
adott 1 giga s754-es alaplap
3000+ athlon
350w táp
gigabyt erx80128D x800 szerűség
a gép nemmegy venti pörög nem postol
kicseréltem minden a vgán kívül és nem megy minde amit kicseréltem vacsi új és nem megy vele
belevágtam egy 7300se karit és post pöccre indul
nem értem miért vna mert az asrock 880 pro dual lapban meg megy és bármilyen lapban megy csak épp AMD-ben nem valaki hallott más olyt hogy valamilyen kari nem megy amd konfigban csak intelben??
segítsetek mert kéne a gép nagyon -
sanyixXx
senior tag
hali
sürgős segítségre lenne szükségem. az adataimnál lévő konfigról lenne szó. annyi a különbség, hogy most cseréltem le az alaplapot egy abit kn9-re. beröffentem a gépet, eljutok a windows logóig, majd kapok egy kékhalálféle képernyőt, ahol szalad lefelé valami felirat és után újraindul a gép. alapállapotban egy piros led világít a tápcsatlakozó mellett.
mi okozhatja ezt? a cpu-t sépen felismeri a bios meg a ramokat is, igaz alapjáraton csak 533-asnak. de ez normális a geil honlapja szerint, eleinte biztonságos frekin szaladgál.
winben nem szedtem le az előző lap illesztőprogramját, most akartam. máskor nem okozott gondot, ha átvittem a win-t máshova.
plz help! mi lehet a hiba? -
Tobika1
senior tag
Üdv Mindenkinek! egy kis segítségre lenne szükségem, nemtudom, hogy jó topicba írom e, de ha nem akkor szóljatok

szóval az lenne a problámám, hogy mostanában a gépem bekapcsoláskor felpörögnek a ventik és leáll és csak a 2. vagy 3. bekapcsolára indul el:S , ez az egyik a másik pedig, az amikor pl újraakarom indítani a gépet akkor a windows szépen kijelentkezik és kikapcsol (vista és xp alatt is szintén) én a tápra gyanakszok linkelek is 1 pár képet a tápomról és az alaplapomról szétszedve hátha valaki ért hozzá. a konfigom az aláírásomban olvasható.
volt már valakinek hasonló problémája?
előre is köszönöm a hozzászólásokat!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen venti pörög fel? A procin nincs venti csak a borda. A tápventi felpörög.

Formázás során kiderült, hogy sérült a lemez, de nem is tudta formázni...