- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Én is ezt írtam pár hsz-el feljebb, mikor a kocsikra panaszkodtam... minél jobb kocsid van, annál kevesebb esélyed van...
Egyébként említettem, hogy az EVO meg a 350Z is egy nehéz szikla a fordulékony és könnyű Nissan Silvia-hoz képest, ez be is igazolódott, ugyanis mikor a rendőrökkel ütközök vagy lökdösődök, akkor nem én repülök el, hanem az EVO-val átmegyek mindenen, szóval megtaláltam a T2-es kocsik előnyeit
150-el beleszálltam a velem szemben haladó 2db rendőrségi SUV "dömperből" az egyikbe és bár 60-ra le is lassultam de mentem tovább 
Remélem az irreális játékmenetnek köszönhetően a T3-as kocsik még nehezebbek lesznek, mondjuk mint egy tank és akár egy kamiont is el tudnék vele tolni... De amúgy kezd újra megtetszeni a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Iphone 13 Black független szép állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

150-el beleszálltam a velem szemben haladó 2db rendőrségi SUV "dömperből" az egyikbe és bár 60-ra le is lassultam de mentem tovább