Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egy árkád játékban ez t×k mindegy.."
Hát... az összes Need for Speed arcade, és érdekes módon egyikben sem tudok menni hátsókerekes autókkal. Igen, béna vagyok, de ez van.
Miért lenne ez most másképp a Lotussal?
Nincs kedvem 400ezret kifizetni egy zsákbamacskáért.Eddig is pont ezért nem vettem még autót, mert nincs feltüntetve az adatlapon, melyik kocsinál melyik kerék hajtott. Gondoltam majd itt megkérdezem, csak azóta meg ritkán játszok már a World Onlineal, mióta EA-nál elmentek otthonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Robogó, kismotor
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest