Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen széket vegyek?
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egy árkád játékban ez t×k mindegy.."
Hát... az összes Need for Speed arcade, és érdekes módon egyikben sem tudok menni hátsókerekes autókkal. Igen, béna vagyok, de ez van.
Miért lenne ez most másképp a Lotussal?
Nincs kedvem 400ezret kifizetni egy zsákbamacskáért.Eddig is pont ezért nem vettem még autót, mert nincs feltüntetve az adatlapon, melyik kocsinál melyik kerék hajtott. Gondoltam majd itt megkérdezem, csak azóta meg ritkán játszok már a World Onlineal, mióta EA-nál elmentek otthonról.

Új hozzászólás Aktív témák

- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest