Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #219 üzenetére
Én azt forditottam ami oda van írva. Ha nem egyezik azzal amit az adott cucc csinál akkor nem tudok vele mit csinálni
-
Zolás
addikt
válasz
Thunderzolee #214 üzenetére
Egy részével megelőztek megpróbálom leforditani a maradékot
Explore Skills
Radar: Egy bizonyos területen belül mutatja a rendőröket a kistérképen
Most Wanted: Több pontot kapsz ha sikerül elmenekülnöd a rendőrök elől
Socialite: Több pénz a multiplayer versenyekért
Tycoon: Több pénz bármilyen versenyért.
Lightning reflex Az azonnal kész-powerup-nak az ujratöltödési idejét csökkenti.Pursuit sklills
Ram: Megnöveli a járműved súlyát hogy könnyebben arrébblökd a rendőröket-egyéb jármüveket
Cooldown Lecsökkenti a rendőrök előli menekülés idejét
Terminator: Több pontot kapsz a kiütött rendőrökért
Demolition man: Sokkal nagyobb sérülést okozol a rendőrautókban
Evasion: Egy másik powerupnak az Emergency Evade-nek az erejét növeli meg
Untouchable: Az "evade"-megmenekültél-szint hamarabb feltöltödik
Rampage Megnöveli egy másik powerup a Juggernaut idejét.Remélem mostmár nem maradt ki semmi.
-
Zolás
addikt
Igyekeztem leforditani nektek a dolgokat. Innen néztem ki a dolgokat ha kimaradt valami akkor pótolom.
Nitrous:
Provides a quick burst of power to a car's acceleration and handling.Nitró szerintem ezt nem kell ragozni semerre
Traffic Magnet:
Nearby traffic will attempt to crash into the race leader when you call a Traffic Magnet on them.Mágnest küldesz a versenyt vezető jármüre amihez vonzódnak az úton lévő jármüvek
One More Lap:
If you're running behind with one lap to go, calling One More Lap gives you a chance to make a final push by adding another lap to the race.Hozzáadhatsz még egy kört a versenyhez
Emergency Evade:
Knocks cops back if they're too close to your car in a Pursuit.Visszaütöd-elzavarod a rendőröket ha túl közel jutnak-akadályoznak(még sose használtam nagyjából igy lehet forditani)
Run Flats:
Restores your tires after running over Spike Strips.Gumit javit ha sérült( rendőrök leraktak tüskés útzárt és ráhajtasz egy ilyen felhasználása után továbbmehetsz amolyan instant gumis)
Instant Cooldown:
Ends a cop Pursuit immediately once you are evading.Ha leráztad a zsarukat azonnal véget ér az üldözés
Juggernaut:
Increases your car's speed and weight however car handling is impacted negatively.Gyorsabb és nehezebb-erősebb lesz a kocsid egy kicsit az irányitás kárára de bármit kiütsz ami az utadba kerül
Shield:
Gives your driver immunity from targeted Power-Ups like Traffic Magnet.Pajzs. Megvéd mindentől szerintem ezt sem kell túlmagyarázni
Ready!:
Eliminates the remaining cooldown period for Power-Ups making them ready to use again.ha használsz valamit azt egy ideig nélkülöznöd kell. Ezzel azonnal ujra használhatsz bármilyen dolgot. pl: nitró után nem kell várnod ujra nitrózhatsz, stb
Slingshot:
Your car's performance increases significantly when you're trailing the pack. The further from the lead, the greater the boost.Ezzel az autód "tudása" növekszik meg olyan mértékben amilyen messzire vagy a versenyt vezető járműtől. Miné messzebb vagy annál erősebb lesz a kocsid. -
Zolás
addikt
Nem tudjátok mivel lehet normálisan beállitani az 1600x1200-as felbontást? Ha beállitom öszeugrik a kép kicsire. Bármi más játékban müködik csak itt nem. Tudtok valami trükköt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest