- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silencer83 #296 üzenetére
Na hallod, xenon69 néven fel akartalak venni, de valahogy nem sikerült..
-
Docci
senior tag
válasz
Silencer83 #294 üzenetére
Felveszlek.
Most vásároltam meg a 350Z-t, mivel level 10-es lettem. Sokkal jobb autó mint amilyen csíkjai vannak már alapból is. Majdnem hozza a Silvia pro csomagos változatát, de ne feledjük ennek még van 2 csomagja szóval hosszútávon jó lesz ez és olcsó is 1ben.
-
válasz
Silencer83 #288 üzenetére
Amikor a Nissant kiválasztod, állítsd át a "Car model"-nél a kettesre a kapcsolót. Ott van a Silvia is.
Bekarikáztam:
http://noob.hu/2010/10/24/Need_for_Speed_2.jpg -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Silencer83 #283 üzenetére
Egy módja van kolléga, sokat játszol, ez nem az a fajta NFS, amit napi 3 órával 1 hét alatt 100%-ra játszol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest