-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
HA még aezzel is külön vennénk a versenyeket az ablaknál, akkor mikorra kapnék ellenfelet? Így is alig tudok elindulni pár pályán, amit szeretek. Szóval ki lehet védeni, menni kell sokat. Én is fejre álltam párszor, nem egyszer, hanem százszor. ha a boostos autó lerajtol, utána amikor bénázik, nehogy már én lassuljak le... Vagy nehogy már a kocsi miatt egyet nitrózik, és ott van mellettem. Maradjon csak ott a pálya szélén, balesetezzen, ahol akar, engem ne akadályozzon. A lotus elise-t sokan nem tudják megülni. a bénázásaik miatt nehogy már én kerüljek szarba. Inkább, köszönöm,előzök, és nem hagyom, hogy ő húzzon rám, mert a lotuszokkal meg az A1-gyel lehet a legjobban ütközni szerintem. Szóval önvédelmi céllal megyek úgy, ahogy, és nem pedig másképp, mert akkor nem én lennék, hanem valaki más, aki nem én vagyok.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest