-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
_stick_ #4118 üzenetére
a vicc az, hogy ha én neked megyek hátulról, meg se érzed. Viszont ha én pont úgy megyek neked, hogy majdnem, akkor az előzési kísérletem rossz, és te is az én sebességemre gyorsulsz fel. Ez a szinkronizációs bug, azaz rosszul tesz ki téged és engem egymás mellé a játék. Ilyenkor miattam gyorsul fel az ellenfél pont az én tempómra (összeakadtunk). Ekkor köszönöm meg neki, hogy velem utazott, és leszállítom a járművemről. Aki ezért engem megvet, meg elküld a francba akár fórumban, akár a futam végén, attól én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest