- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
a vicc az, hogy ha én neked megyek hátulról, meg se érzed. Viszont ha én pont úgy megyek neked, hogy majdnem, akkor az előzési kísérletem rossz, és te is az én sebességemre gyorsulsz fel. Ez a szinkronizációs bug, azaz rosszul tesz ki téged és engem egymás mellé a játék. Ilyenkor miattam gyorsul fel az ellenfél pont az én tempómra (összeakadtunk). Ekkor köszönöm meg neki, hogy velem utazott, és leszállítom a járművemről. Aki ezért engem megvet, meg elküld a francba akár fórumban, akár a futam végén, attól én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest