Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolisx4
üzenetére
én találkoztam uezzel a problémával, mivel itthon nincs összerakva a cuccom, így a cimbinél szoktam játszani, és bár az így kapott időt inkább más játékokra (szimekre) szoktam szánni, szöszöltem már a Shift-t neki.
Mivel szaggatott, így az alaplap driver felületén a gyári(!) beállt vettem...mittom talán turbóra vagy milyen néven futott,..és rögtön utána Spa sz@r lett.
Más pályákon nem volt grafikai hiba, de Spa-ban az Eau Rouge utáni egyenesbe betette a sátrat, behúzott grafikai hibákat, és az ég is befeketült.
Szal olyan tüneteket produkált mint amikor kezd meghalni a VGA...csak néztem. De minden más pálya jól ment (már ami ki volt nyitva azon a szinten).
Visszavettem a 'húzást' és rendbejött minden.
...sok minden lehet, memoria nem bírja az élesebb időzítéseket, melegedni tud valmelyik memo (VGA ill. rendszer).
Szal a lényeg hogy hasonló probléma volt.
Így aztán hagytam a rákba, mikor csak úgy felmentem dumálni, lefutattam egy Adv. Sys. Optimizert, az töbet ér.
Kayman: passz sajna

Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs