Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolisx4 #4040 üzenetére
én találkoztam uezzel a problémával, mivel itthon nincs összerakva a cuccom, így a cimbinél szoktam játszani, és bár az így kapott időt inkább más játékokra (szimekre) szoktam szánni, szöszöltem már a Shift-t neki.
Mivel szaggatott, így az alaplap driver felületén a gyári(!) beállt vettem...mittom talán turbóra vagy milyen néven futott,..és rögtön utána Spa sz@r lett.
Más pályákon nem volt grafikai hiba, de Spa-ban az Eau Rouge utáni egyenesbe betette a sátrat, behúzott grafikai hibákat, és az ég is befeketült.
Szal olyan tüneteket produkált mint amikor kezd meghalni a VGA...csak néztem. De minden más pálya jól ment (már ami ki volt nyitva azon a szinten).
Visszavettem a 'húzást' és rendbejött minden.
...sok minden lehet, memoria nem bírja az élesebb időzítéseket, melegedni tud valmelyik memo (VGA ill. rendszer).
Szal a lényeg hogy hasonló probléma volt.
Így aztán hagytam a rákba, mikor csak úgy felmentem dumálni, lefutattam egy Adv. Sys. Optimizert, az töbet ér.Kayman: passz sajna
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest