- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
válasz
Viktor77 #5901 üzenetére
no akkor let's rock
CASHMONEY - Add $10,000
SAFETYNET 5 - Free Repair Markers
UNLOCKALLTHINGS - Unlock All Bonuses
HORSEPOWER - Unlock Chevrolet Chevelle SS
COLLECTORSED& - Free Collector's Edition Upgrade
REGGAME - Add $10,000 plus Bonus Cars
ZEROZEROZERO - Unlock Coke Zero Volkswagen Golf GTI
ITSABOUTYOU - Unlock Audi TT3.8 Quattro
MITSUBISHIGOFAR - Unlock Mitsubishi Lancer Evolution
CASTROLSYNTEC - Unlock Castrol Syntec Decal
ENERGIZERLITHIUM - Unlock Energizer Lithium Decal
WORLDSLONGESTLASTING - Unlock Energizer Lithium Dodge Viper -
s7evcsenko
addikt
válasz
Viktor77 #5528 üzenetére
Hát nem tudom Te mit csinálsz, de érdekes, hogy így élvezed!
Gondolom tényleg nem is nyomod a csúcssebességet és a sprintet!
Szerintem, ha mindenki panaszkodik a sok totalkár miatt, akkor nem az emberke vezetési stílusa a kritizálandó!
Úgy én is meg tudom csinálni a sprintet, hogy első leszek, és nem sérül az autó, na de az elvárt idő közelébe sem kerülök ilyenkor!
S így ugrott a "Lenyomtad" dícséret!!! -
válasz
Viktor77 #5528 üzenetére
csak az a gond, hogy az nfs nem igazán a csúcsfizikával fogta meg a játékosokat, akik a totális élethűségre vágytak azoknak ott a szimulátor, az nfs nem az, az hogy most bepróbált valamit újítani a fizikába, ezzel csak elveszítette az eddigí játékosainak nagy részét. Nekem az volt eddíg benne a szép, hogy nyomtam neki mint hülye laza billentyűvel, frankón lehetett száguldozni, tuningolgatni, szépítgetni el lehetett lazulni mellette. Emelett nem igazán, ja és ha valódi vezetési élményre akarok szert tenni akkor beülök a Suziba oszt megyek egyet a városba, nem Ps-ezni fogok
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
az ug széria driftjéből ne indulj ki.. a pályák fényévekkel rövidebbek...ott volt esély arra egyik kör elbarmoltad, ugy akkor feláldoztad a következőérdekében hogy ugy ess be ívekre....és visszahoztad az elöző köröslemaradást, pontvesztést...de itt nagyon rövid az ut..nem lehet korrigálni javítani, max. begyakorolni hol kell csúszni....amugy a számláló itt jóval lassabban pörög fel...mondjuk jó lehet az ut rövidsége miatt.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
aztán már csak ellenkormányzol, korrigálsz.
...és miután kijöttem a kanyarból falat fogok.
ha gyorsan driftelek akkor tuti, hogy valamihez odacsapódok és nem tudom bevnni a következő kanyart, ha túl lassan akkor meg szinte pontot se kapok.
Jó lett a drift része, csak még szokni kell. -
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5484 üzenetére
Lehet, hogy setuppal kéne itt is játszani (eddig nem nagyon nyúltam hozzá).
UG2-ben volt direkt brutál driftes setup a Golfhoz, és úgy lett nagyon kezes.
(Szó se róla, hogy trükkök nélkül is könnyebb volt a drift, pl. egy sima Peugeot 206-tal is egész jókat mentem offline, amíg rá nem szoktam az online ökörködésre...
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
Az itteni drift nagyon-nagyon hasonlít rá.
Hát ezzel azért vitatkoznék.(UG2-ben sokkal irányíthatóbb/következetesebb az autó mozgása drift közben - mondom ezt úgy, hogy csak közepesen jó "drifter" voltam... (Pl. ahol "durva srácok" - kb. a legjobbak - 2M, én 1M). De azért online volt, hogy nem akartak játszani ellenem, mert túl jó voltam nekik, és nem hatotta meg, hogy én is kezdtem valahol, s egy GG-stől - aki saját bevallása szerint 15 éves volt - lestem a figurákat.
) Egyébként én úgy vagyok vele, hogy vagy vmi nagyon bénát megyek (pl. 1200), vagy nagyon megverem a gépet (pl. 4-5000). Mondjuk egyszer toltam 8K fölött is, de ezt már pályája/mákja válogatja.
Szerk: azért az nem hátrány, hogy 3x lehet próbálkozni, és csak a legjobbat nézi.
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #4784 üzenetére
LOL
Egy nfs topikban az nfs-t fikázni nem off szerintem. Ha egy játék jó, akkor a pozitív véleményekkel van tele a topik. Ha valami szar, akkor fikázzák.
"Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik."
Ez a megnyilvánulásod pedig több mint vicces, nehogymár egy moderátor mondja meg, melyik topikba írjunk. Most pedig bannolhatsz ha akarsz, de attól nem változik semmi...
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor77 #3032 üzenetére
Akkor nevess ki engem is, de előtte nézd meg ezt.
Gamepadot mindig is utáltam, egy normális kormányra meg sajnáltam a pénzt -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged