Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Zoralpápa
üzenetére
De tudnak.
Csak unalmas leírni ugyanazt 20-adszorra is (ráadásul ugye, 20 kérdés az 20 válasz, ami csak telíti a topicot). A fórumozás nem csak írásból áll, hanem olvasásból is. Szerinted te vagy az első aki nem tudott kétkerekezni? Ugye, hogy nem. Akkor valószínűleg kell lennie itt valahol egy megoldásnak is. Én legalábbis így gondolnám.
Én például nagyon sokat tanultam itt a topicban (igen, nekem is okoz gondot a játék néha), de eddig mindent megtaláltam, pedig még egy kérdést sem tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest