- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
sztem nyilván úgy érti, hogy nem a seatra nyomja, hanem az evora a seat helyett amúgy tényleg fura mondat, de mind írunk néha ilyeneket.
corvett:nem tudsz választani, hogy melyikre adja, gondolom random választ egyet a gép és ennyi néha engem is szivat vele hogy arra az autómra kapom amelyiket már rég nem használom de még nem is adtam el. tudom el kéne adni a nem használt autómimat
-
Amur
addikt
ezt észrevettem!
egyébként nem tudom mi bajod a mondattal,csak a hangsúlyra kell figyelni:
ERRE nem a SEAT LEON CUPRA-ra nyomja az evom-m HELYETT...
nyelvtudós uram,ez itt nem a kazinczy topic,játékról beszélgetünk,ha érted ok,ha nem akkor meg nem válaszolsz mert nem érted,ennyi!
Mindez minden harag nélkül! Béke sárga testvérem,béke! -
profi
aktív tag
Megcsináltam a módosításokat és láss csodát 860 LE lett moci. Utány nyertem egy versenyt, megvettem az új motort és már 953 LE a verda
Ég és föld a különbség. Most jön a kétkerekezős verseny. Kíváncsiságból kipróbáltam és elsőre sikerült 740 m-t megtennem
Persze utána már nem ment ilyen jól (663 m). Most abbahagytam a játékot, de holnap folytatom. Van valami trükkje, hogyan lehet jól egykerekezni? -
ádyz
addikt
Próbálgatni kell a beállításokat, mert némelyik jobb -vagy- rosszabb eredményt hoz.
A váltóval kell hülyéskedni, az 1es 2est rakd rövidre, a többit meg hosszúra.
A nitrot is állíthatnád, mindent húzz jobbra.
De ha magyar a game, akkor megynomod a kettest ahol választod ki a cuccokat amiket állítani akarsz, és kiirja mivel mit nyersz. PL.: kerékdőléssel jobb a tapadás, de nehezebb irányítani.
-
ádyz
addikt
-
ádyz
addikt
Elmondom Nekem, hogy volt!
Felfüggesztés: Minden keményen, hasmagasság legalacsonyabb, első keréknyomás középen, hátsó legpuhább, kerékösszetartás negatívon, kerékdőlés eggyel negatívra húzva.
Motor: Minden jobboldara húzva.
Sebességváltó: Minden jobboldalra húzva.
Spoiler meg felesleges, csak a bodykit a legutolsó.
A fékekkel meg nem kell törődni, úgysem akarsz fékezni! -
darnellsmith
senior tag
Szerintem chargerrel nem lehet kipörgetni a dragot, érdemes beruházni egy másikra. Javaslom pl a ford gt-t igaz hogy 150 000 az ára de kis ráfordítással szerintem verhetetlen gépet lehet kreálni belőle, szvsz. De amúgy a muscle car-ok nekem is bejönnek, amúgy ha jól emléxem a chevelle is jobb mint a charger, de komoly pénzt azért nem raknék rá
-
Elvileg igen, de mióta újrakezdtem nekem is csak 1x sikerült, meg is lett a zonda gyorsulásra. Elötte egy evo IX-em volt, a nissant hamar cseréltem mert nem jön be.
Amúgy nekem hajszára evo X, sprint bmw m3(az újabb), drift: corvett(de csereérett), gyorsulás ugye a zonda, kétkerékre meg vmi izomauto -
Elvileg a játék elején te választottad a nehézségi szintet.
Aszem ingyen autó kártyát bármelyik verseny után nyerhetsz, ha győzöl/lenyomod az utána választható kártyák között. Nekem el kellett kezdenem ujra a játékot mert elszált a mentés, az első körben vagy 3 ilyet is huztam, most h ujrakezdtem még egyet sem, pedig már messzebb jutottam mint elsőre...
mod: közben megelőztek...
-
Makaveli
senior tag
Király nem a nehézséggi szintet jelöli, hanem azt, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a játék. Királyon mindent neked kell csinálnod, mazsolán besegít a gép is. Szal igen a király mondhatni a legnehezebb... Driftre RX-7-t vegyél ne mást!!! Driftes kocsit csak felfüggesztést cserélj és egy pici teljesítményt, meg body kit-et. Charger-t ha még tudod tuningolni, tedd azt, azzal kihúzod a játék végéig, nyakamat rá!
Kártyát én LENYOMTAD/DOMINATED után ajándékba sikerült kiválasztanom.
-
icons
addikt
Nahát ez az NFS is el lett baltázva (nem teljesen persze), amit nemrég leírtam (impreza, 240SX, tuning, gyorsabbak) az úgy van, ha erősebb kocsival mész, erősebbek az ellenfelek még itt is. Tehát azért jó mindenkinek a 240SX, mert akkor gyengébb ellenfelek jönnek, ha váltasz Imprezára, erősebbekkel találkozol.
Jobb, mint anno az U2ben, ahol ha te sem, ők sem tuningoltak, meg Carbonban is ez volt, és talán a MWban is... egy picit érdekes, de itt legalább annyit javítottak, hogy amikor alap Imprezaval mentem ki, akkor nekik már volt pl nitrójuk, bár valójában ez nem javítás, ettől rosszabb lett...
-
Makaveli
senior tag
1. nem kell szégyellned én is újrakezdtem!
Végy egy Charger-t, de ne add el egyenlőre a 240 SX-et, csak akkor, amikor megjelenik a 350Z is. Tehát akkor így nézel ki: Hajsza: 204 SX Drag: Charger Ha megnyerted a 350Z-t akkor 240 SX-et add el. A Cobaltot meg már most eladhatod! Így lesz sok money-d tuningolni a Charger-t!
Mit érdemes belrakni? Turbót, motort. És meghajtást. Ja és nitrót. Ennyi. -
-
Amur
addikt
üdv!
Én mindig akkor cseréltem amikor láttam hogy kevés már(és persze pénzem is volt rá),
amig ha nehezen is de még nyertem vele addig maradt!
én mindig megcsinálom az összes versenyt,még ha már lenyomtam is,és ha kell egy kis plusszlové akkor vissza egy régi versenyre,és újra lenyomom.
gyorsulásra a cobaltot elég hamar lecseréltem egy imprezára,ami rossz döntés volt,mert nem sokáig volt jobb,most a reactor-os részen vagyok,és még az elején cseréltem egy mustang 500GT-re,ami bírja.igaz költöttem rá rendesen!
Érdemes gyakorolni,hogy jól időzítsd a startot,mert ott lehet bukni sulyos tízedeket,másodperceket is akár.a zöld sávban való váltás,és a kettes fokozatban elnyomott nitro már nem nagy kaland! de az elindulást,pláne ha kocsit váltasz érdemes gyakorolni párszor! -
Makaveli
senior tag
Hát én legeslegelőször már Charger-em volt Hajszára is. Utána azt eladtam és vettem a Micut asszem. Alap izomok nem fogják legyorsulni a tuningolt S3-at
. Én úgy vettem meg az első izomautót. Hogy nem volt elég pénzem, de már kiírta, hogy a verseny kétkerekezést tartalmaz és csak egy Impreza-m volt. De sikerült lenyomnom a versenynapot úgy, hogy nem kellett kétkerekeznem. És amikor meg bírtam venni a Charger-t Volt 120 ezerem. Megvettem (asszem 30k) és föltuningoltam, amennyire bírtam. Így jó volt!
2. kérdés: Ha eladnád az Impreza-t mennyit kapnál érte? Nézd meg!
-
Makaveli
senior tag
Énnekem is egyszer újra kellett tetsznem, mert ahogy eladtam a kocsikat nem adtak annyi pénzt érte. Érdemes lecserélni izom kocsira a gyorsulási kocsikat. Azért mert ha föltuningoljátok sokkal jobban mennek. Meg a Charger-be 425 paci van...
Az Impreza-ba meg csak 300. Charger hátsó kerekes, az Impreza meg összes. Persze nehogy félreértsétek a gyorsulásra én is esztelenül Impreza-t vettem, mert elég olcsó volt!De én is bebuktam, kezdett kevés lenni az Impreza. Ja ha meg izom akkor ne ilyen szarokat, mint Chevelle... Csakis Charger-t szabad venni! Vagy HEMI-t. Én ha kocsit vásárlok, több van a képben, összehasonlítom őket és a legjobbat veszem meg.
Ha gyorsulási kocsikat vesztek akkor mindenképpen azt nézzétek meg, hogy 0-160-ra milyet gyorsul és hogy 100-160-ra. Ezek a fontosak, nem a lóerők, Nm-ek...Emlékszem megjelent a BMW M3 E92 egyből megvettem hajszára RYO ellen. Feltuningoltam, minden3-as szinten volt. Nah monmdom hát ezt lenyomom... Aztán jött a csoda!
RYO jött a saját kis Micu EVO 10-ével és rajtnál úgy otthagyott, csak néztem. Egyből M3 eladás, megvettem az EVO 10-et (nem azért mert láttam, hogy milyen jó, hanem azért mert a Bömös előtt is olyanom volt). Azzal meg lenyomtam, mint a f*st!!
-
Makaveli
senior tag
Igen, de vigyázz a tuningolásnál. Én nekem mint mondtam egy Charger R/T-m van. Hat sebessége volt, mikor feltúrtam 2. szint fölé picivel és mikor 3. szint végénel vagyok már csak 5 sebesség van benne. De ha tuningolod a teljesítmény nem csak a végsebességre fog épülni, hanem akár a gyorsulásra is.
Jah és ha az optikai tuning megszállotja is vagy, akkor nem ajánlom, hogy kétkerekezésnél az izomautódra különösebb optikai tuning-ot rakj (főleg ne spoiler-t, az a nagy halál).Öööö nem értem. Driftelni könyebb hátsó kerekessel igen.
-
Makaveli
senior tag
1. kérdésedre a válaszom: Egy ideig nem származik hátrányod abból, hogy erősseb kocsid van. Nem fogsz ugyanolyan erősségű kocsikat kapni ellenfélként. De nyugodj meg. Ha nekem majd, "csak" 654 lóerős kocsid lesz, akkor is le fogod nyomni Hajszában a 925 lóerős Lancer EVI IX-et.
2. kérdésedre a válaszom: Igen, csak akkor. Illetve, ha mondjuk a Hajsza kocsidra csinálsz egy másik tervrajzot/blueprint-et. Ami nem hajsza tervrajz, hanem drift tervrajz. De én inkább ajánlom egy RX-7-est, vagy egy RX-8-ast!
3. kérdésedre a válaszom: Teljesen igazad van a feltételezésben. Egyben viszont nem. Az izomautók nagyon jól gyorsulnak. Én, láthatod nagyon szeretem a Charger R/T-met. Mindenkit lenyomtam vele anno, mikor még játszottam. Tehát azok 2in1 kocsik. Nem úgy, mint az Impreza, vagy bármelyik erős Hátsó kerekes. Hajszára jók még a japán csodák is!
Remélem segíthettem!
-
Elmör
őstag
Nem csak az más, mint a valóságban....
Nekem pl. nagyon szemet szúrtak a lóerő adatok. 240SX mióta 140 lovas? Ha jól emlékszem, akkor az legalább 150-170 lóerő alapból.A békalámpás Civicből meg miért a 105 lovast rakták be az nem értem. Egyébként sokat nem haladtam a játékban, mert a gyakorló lehetőségeket mindig kihasználom, hogy betanuljam a pályát.
Eddig van ugye az alap 240sx-em, a Civic drag, aztán megvettem az új Civic Si-t is dragnek és most vettem egy driftkocsit, a Sylviát (S15 talán).
Király a game, de néha megizzaszt rendesen.Mod: helyesírás
-
ádyz
addikt
biztos vagy benne?
-
domi007
őstag
Na ja. Nálam most a 2,6-os P4 van próbából húzva (most 3,07GHz-en, alapfeszen atomstabil, majd kiteszem az erkélyre a 2-3 fokba, és akkor meek tovább
), az neki megfelel. Viszont szegény 5200FX-emet leszólja. Kérjem az otthoni gépemből az ATI 9550-est?
Véleményt kérek ebben a titánok harcában!
DOMy -
Kiskokó
veterán
GS oldalon
"Sikerült rátennem a romlott tenyeremet - ne, ne üssetek! - a végleges NFS: Pro Streetre "
itt egy HSZ ben
"NEED FOR SPEED DEMO Sajna még csak Only Gamestar dolgozóknak."sztem ful van neki,
szerk: Sügi
Énis tolnám már....be a csajomnak
inkább mint egy hülye játék. XDszerk 2
1624 : jaje télleg XD -
trassher
addikt
már miért lenne nehéz konzolra szép játékot csinálni? megadott cucc van mindegyikben és azt meg ki nem szarja le hogy mennyire bonyolult? akik kitalálták azok tudják is az adott eszköz határait és ahhoz igazítják a játékokat. szerinted véletlenül jönnek hamarabb játékok konzolra??? azért késik PC-re minden mert azt még optimalizálni kell hogy nem csak 8800GTS-en GTX-en meg Ultra-n legyen élvezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest