Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #285 üzenetére
Az a 200 aranyas szponzoráció eléggé érdekelne engem is, mert azért ugye mégis csak 200 arany, ami leírásod alapján csak úgy magától jönne is.
Na de sokaknak valamiért nem, köztük nekem sem és ezt volna nagyon jó kideríteni, hogy ez mégis mitől függhet.Egyéb helyzetjelentés a játékhelyzetemről:
Tegnap értem el az 50-es szintet és a 13. fejezet 55-ös szinttől nyílik majd meg.Szintén tegnapra sikerült a Golf-ot teljesen kimaxolni (minden téren mindenhol 5 csillagos).
Pontosan 631 PR szintű lett így és úgy tűnik tévedtem azzal a kijelentésemmel korábban, hogy street kocsikkal elvihető valószínűleg a karrier mód 3/4-e, ugyanis ez az autó a 12. chapter kezdeti versenyeiben már Hard szintnek felelt meg, később meg már Extreme fokozatot írt vele a versenyekre.
Továbbá ebben a chapterben sűrűn volt már olyan buziság, hogy bizonyos PR szint alatt nem enged versenyezni, ezeken csak is a GT500-al tudtam csak indulni.Jelenleg nekem sincs a farmoláson kívül sok lehetőségem, jó pár napra énis meg vagyok lőve.
------------------------------------
-secret-: Az a Skyline-os kép nagyon találó!
Supra-hoz meg még 5 db bp kell és el tudom kezdeni végre az ahhoz kötődő Car series ágat is. Szerencsére mire újra frissül a Tournament áruház kínálat, lesz rá bőven pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest