Hirdetés
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát oda akkor pl mindenképpen szükséglet az 5 csillagos Subaru? Ezt kitapasztaltad? Elég sok BP-t kéne még szereznem az 5 csillaghoz.
Utolsó mondatora reagálva meg én is így gondolom a dolgot.---------------------------------------
@B********: Én meg úgy nézem a Car series-eket, hogy mely autókat hagyhatom figyelmen kívül.
Például az SRT8-nak nincs saját ága és ahol szerepel is, ott más autóval is helyt lehet állni, aminek ráadásul van saját ága is (WRX ugye).
Alig várom, hogy meglegyen az új Bömös, mert azzal valszeg sokáig fogok erősebb tuning nélkül aratni a Laser Beamers eventeken, lévén, hogy a régi Bömössel nem foglalkoztam szinte semmit sem, így azzal ugye nem is tudtam ott mélyre jutni.
Önmagában az az event egy ültő helyben hozni fog egy komplett szintlépésnyi XP-t majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest