Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #399 üzenetére
Elítélem a csalást, még akkor is, ha szopat a játék (előbb törölném inkább a vérbe).
Ennek ellenére azért lenyűgöző a "munkád", mert tényleg kitapasztaltad a határokat és nagyon sok időt áldozhattál ebbe, miközben ez csak egy mobilos játék. Szóval ezért mindenképp jár a dicséret.
EA-től meg választ lehet feleslege lesz várnod, mert nyilván ők is látni fogják, hogy ezt mind nem tiszta játékkal érted el, így valószínűleg válaszra sem fognak méltatni.
Mindenek ellenére persze érdekelne majd a válasz.Én azért játszom ezt tisztán, mert így fórum készebb tudok lenni, hiszen a valósságot tapasztalom a játékban és ez alapján tudok hasznosabb véleményeket és válaszokat alkotni.
Ha csalni kezdenék ebben a játékban, elég elszigeteltnek érezném magam és rögtön abban a pillanatban totál feleslegességnek is érezném a játékot a továbbiakban és valószínűleg szabadulnék is tőle.
Még egyszer becsülendő, hogy ezt te végigcsináltad és erről az oldalról is írtál hasznos tapasztalatokat!Egyúttal arról is meggyőződtem, hogy Tournament-ben így tisztán játszva abszolút esélytelen pl top 10-ben benne lenni, de ezt valahol gondoltam is, hogy már most lehet csalni a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest