Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem te fogalmaztál rosszul, utólag visszaolvastam és én voltam figyelmetlen. Konkrétan a válaszodra kérdeztem rá, nem tudom hogyan sikerült.
Sok értékes infót adtál most nekem, köszi érte!
Tehát akkor a 4*-os Subaru nem csak a saját eventjére lesz elég, hanem az az East vs West-re is, ez tök jó.Egyelőre a Fiestdáa gyúrok, de csak azokra az alkatrészekre elsődleges prioritásban, amik jelenleg a WRX-en csak zöldek.
Így majd ha már nem kell a Fiesta, megtakarítok majd időt (mivel közben a Subaru-hoz nem nyúlok) az erősebb alkatrészek áthelyezésével.Tokioi utolsó versennyel pont reggel végeztem, de megvárom, míg lesz 4*-os Suprám és majd akkor fogom átköltöztetni arra az alkatrészekhez.
Majd pedig ha a Supra nem fog már kelleni, vissza minden a kedvenc Porsche-ra és már azon is fog maradni minden erősebb abban az autó kategóriában.
Csak brjam majd ezeket arannyal.Egyébként szerintem ezzel a Car Series móddal lehet a leghatékonyabban mérni tán, hogy ki mennyire kocka ebben a játékban. Akinek a legtöbb ág áll 100%-on (9x% egyáltalán nem számít), azé az elismerés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest