Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes dolgot akarok megosztani veletek. Mentem egy olyan undergroundos versenyen, ahol nem volt fejlettségi követelmény, gondoltam leszerelek mindent az autóról és úgy megyek versenyezni. (200 PR vs 360 PR). Difficultynak XTREME-et írt, gondoltam na végre kihívás. De nem, persze hogy ez is egyszerű volt. 6 másodperccel hamarabb értem be, mint aki ellen versenyeztem.

Kérdés:
17-es vagyok még csak (tegnap kezdtem el vele játszani), azt szeretném tudni, hogy a cash csak a dobozok nyitására lesz jó a közeljövőben vagy lesz valami másik használati módja is? (tudom még a partok beszerelesenel is kell egy kicsit fizetni, de jelenleg jelentéktelen összegű)
A másik, hogy lehet-e valahogyan mod pénzt "farmolni"? 4 kocsim van de eddig csak egyet sikerült átalakítani külsőleg (ott is csak egy új spoilert kapott)Thx előre

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Macska topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest