Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B********
üzenetére
Én nem ismertem a játékot a publikus androidos kiadása előtt, szóval nem tudom, hogy milyennek kellett volna lennie a véglegesnek.
De ez tényleg kemény, hogy most ott tartok lassan a Shelby-vel, hogy minden alkatrészbe külön 22 db conversion kit kéne és pl a motorhoz valóak, olyan versenyek farmolásával is szerezhetőek, amik 3 üzemanyagot esznek.
Na, ezeknél simán lehet, hogy belépsz a játékba full üzemanyaggal, 2-4 perc alatt lenyomod a 3 db 3 üzemanyagos versenyedet és a végén nem kapsz semmit, mert olyan "szerencséd" van, hogy mindhárom alkalommal mellé húzol a kártyákból.Visual Pontokból elegem van. Mikor olyanokat húzok ki, az felér már egy minimális agyvérzéssel.

Nem akarok VP-ket (van szarásig, mert csak a kedvencebb autókat módosítgatom külsőleg)!
Alkatrészeket akarok vagy akkor már minimum készpénzt, mert a Black Market-en pillanatok alatt nullázom a kasszát, ha belefutok kívánt blueprintek-be vagy olyan mintákat, amiket egyébként maximum Loading Dock-nál tudhatnék csak szerezni.De legalább ma délután meg lesz a Supra, szóval legalább annak a versenyeit el tudom kezdeni, kicsi frissülést hozva a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Magisk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest