Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Én is megvettem a havi goldot de igazából leszarom. Kértem egy refundot itt az app törlése után azzal az idokkal, hogy nincs már szükségem rá, (i no longer want this purchase) és egy órán belül visszaírtak, hogy visszakaptam a drága 800 forintomat
Az hogy az EA mit kezd vele (reseteli -e a fiókom e miatt vagy elveszi a goldot) leszarom, mert már letöröltem a játékot 
Szerintem még most töröld le a játékot és kérj visszatérítést, mert a belefektetett időd a jövőben sokkal hasznosabban, élvezetesebben eltölthető

Komolyan a legnagyobb probléma a játékkal nem is az, hogy sok idő míg megszerzel egy kocsit, hanem a versenyek iszonyatos leegyszerűsítése - és itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy könnyű/nehéz.
@Danny365: NO COMMENT

Amúgy megpróbáltál már az egyenes szakaszokon is driftelni? Gyorsuláson nem lassít viszont kapod a nitrót.
Mondjuk a free roam módra kíváncsi vagyok, ha majd kijön a frissítés, talán ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az hogy az EA mit kezd vele (reseteli -e a fiókom e miatt vagy elveszi a goldot) leszarom, mert már letöröltem a játékot