Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem te fogalmaztál rosszul, utólag visszaolvastam és én voltam figyelmetlen. Konkrétan a válaszodra kérdeztem rá, nem tudom hogyan sikerült.

Sok értékes infót adtál most nekem, köszi érte!
Tehát akkor a 4*-os Subaru nem csak a saját eventjére lesz elég, hanem az az East vs West-re is, ez tök jó.Egyelőre a Fiestdáa gyúrok, de csak azokra az alkatrészekre elsődleges prioritásban, amik jelenleg a WRX-en csak zöldek.
Így majd ha már nem kell a Fiesta, megtakarítok majd időt (mivel közben a Subaru-hoz nem nyúlok) az erősebb alkatrészek áthelyezésével.Tokioi utolsó versennyel pont reggel végeztem, de megvárom, míg lesz 4*-os Suprám és majd akkor fogom átköltöztetni arra az alkatrészekhez.
Majd pedig ha a Supra nem fog már kelleni, vissza minden a kedvenc Porsche-ra és már azon is fog maradni minden erősebb abban az autó kategóriában.
Csak brjam majd ezeket arannyal.Egyébként szerintem ezzel a Car Series móddal lehet a leghatékonyabban mérni tán, hogy ki mennyire kocka ebben a játékban. Akinek a legtöbb ág áll 100%-on (9x% egyáltalán nem számít), azé az elismerés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest