- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát oda akkor pl mindenképpen szükséglet az 5 csillagos Subaru? Ezt kitapasztaltad? Elég sok BP-t kéne még szereznem az 5 csillaghoz.
Utolsó mondatora reagálva meg én is így gondolom a dolgot.---------------------------------------
@B********: Én meg úgy nézem a Car series-eket, hogy mely autókat hagyhatom figyelmen kívül.
Például az SRT8-nak nincs saját ága és ahol szerepel is, ott más autóval is helyt lehet állni, aminek ráadásul van saját ága is (WRX ugye).
Alig várom, hogy meglegyen az új Bömös, mert azzal valszeg sokáig fogok erősebb tuning nélkül aratni a Laser Beamers eventeken, lévén, hogy a régi Bömössel nem foglalkoztam szinte semmit sem, így azzal ugye nem is tudtam ott mélyre jutni.
Önmagában az az event egy ültő helyben hozni fog egy komplett szintlépésnyi XP-t majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest