Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
végigszenvedett napok után felteszem ide is a kérdést, hátha valaki tudna valami használhatót javasolni (azon kívül, hogy hagyjam a taskot a francba...)
szóval.
windows lock screen-en le kell tiltanom a usernév / jelszó kombó használhatóságát, csak alternatívval lehet unlockolni a gépet. ez a feladat, röviden. unlock után pedig engedélyezni kell.
indokot ne kérdezzetekprobléma: a script lock eventhez rendelve le is fut (credentialprovider registry key módosítás). első lockapp.exe indulás előtt van annyi ideje, hogy érvényre jusson. a második locknál viszont gyorsabban lockolódik, minthogy a háttérben a reg key átírás megtörténne, így a user/pass kombó használható.
amit próbáltam (PS):
- unlock után lockapp.exe process kill, hogy következőre teljesen indulnia kelljen, ne csak suspend - resume legyen
- suspendelt process debug módba átrakása, hogy lassítsam az indulást
- lockapp indulása után user32.dll hívás a process refresh-re, hátha az új beállításokat felnyalja
Windows 10/11 kliensek vegyesen, latest update-en.egyik sem megy stabilan. nem érdekes, hogy mennyire kell hegeszteni, de meg kellene oldanom, szóval bármilyen értelmes ötletre vevő vagyok.
ty!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest