- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
berbatov2 #45085 üzenetére
Nem, sajna, a telót nem lehet megjeleníttetni a képernyőn. Kivéve persze a telefonos részt Bluetooth-al. A telefonkönyvet, hívásnaplót első csatlakozás után szépen átvette, úgyhogy az kényelmesen kezelhető a kocsival. Csak a hangvezérlés hiányzik, úgy még egyszerűbb lenne! De azért megkérdezem majd a szervizben, hogy ez a tanítható hangutasítást tényleg megvalósítható-e. A kijelző nekem 7"-os, nem hiányzik a nagyobb álló "tablet". Legalább így a klímát fizikai gombokkal tudom használni. A tolatókamera képe szép, nem szemcsés, minden szuperül látszik. Felbontást nem tudom. A képarány szerintem olyan 16:9 körüli lehet.
Ja, és a kormány mögötti műszeregység is digitális, változtatható tartalommal! A vízhőfokmérő, és az szemanyagszintjelző az maradt analóg, mutatós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Welock Touch 51
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged