Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Walter_White

senior tag

Kernek egy kis segitseget. Nos kekhalalozni nem kelhalalozik a gep, hanem a bongeszok oldalai random meghalnak… nagyon idegesito, foleg mikor olvasok egy cikket es pakk lehal az oldal, kulonbozo hibakra utalva, amiknek utananezve, mindegyiknel megemliti a ram hibat. Nos igen…
    G.Skill Ripjaws 2x8GB kit
    B450M Steel Legend - 300G proci es 3600-as proci.
    (Volt szervizben tesztelesre a memoriakit - pont emiatt… ott hibatlanul futott mind a 2 memoria 2 napot.)
    Amint hazahoztam, beraktam az elsodleges slotokba A1-B1, ismet random osszeomlottak a lapok a bongeszokben… Edge,Chrome,Firefox.
    Neki a memtestnek. A1 slotban -Tokeletesen fut mind a 2 modul… 4Pass. A2-ben, es a B2-ben is tokeletes mind a 2 modul.
    B1-ben pedig mind a 2 hibazik ugyan annal a 8-9-es Memtestnel 3 hibat dob.
    Na akkor gondoltam a slottal nem stimmel valami… hiszen mindegyik slotban 4 passra lemegy a memtest mindegyik memoriaval (kulon kulon) kiveve a B1-ben.
    Volt itthon egy Teamgroup 4GB tartalek modulom a fiok legaljan… bedobom a B1-be :D TOKELETESEN MEGY A MEMTEST…….. na ilyenkor mi a … van? (azon kivul hogy a masodlagos slotokban hasznalom a kitemet.) mi lehet a hibas?

Új hozzászólás Aktív témák