Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Nálam 19 ezer a hangkártya használtan és 43 ezer a füles.
Énszerintem azért inkább a fejes számít, mint a hangkártya.
Van az a mondás hogy soha ne mond hogy soha, lehet hogy belebuzulok a dologba és végén eljutok oda hogy 400K-ért veszek fejest.
De szerintem ez olyan, autós hasonlattal élve, az eddigi setup olyan mint egy régi Swift, ami most lesz az egy 7-es BMW és a 400K-s füles meg egy Maybach.
Szóval 7-es BMW-ből Maybachba ülni nem akkora különbség, mint régi Swift-ből BMW-be. Épp ezért nem akarom ezt hajszolni.
Bár ki tudja, lehet jobb állásom lesz és nem fogom sajnálni rá a pénzt, szóval lehet még csúcs fejesem is akár.
MOst ugye megvolt a hatmagosítás, meg a triple channel, az audio részt is rendbe teszem, következő lépcső szerintem nálam egy új videókártya lesz, én az AMD navit szeretném elég olcsó lesz.
Bár a Ray tracinget nem fogja tudni, de úgy tűnik azt csak a 2080ti tudja úgy-ahogy ami meg 450.000Ft szóval bőven jó lesz a navi ha olcsó. 90-120 ezerért kb mint a Polaris
Az x58-ast meg majd szerintem 2020 elején cserélem lesz AMD 7nm procira, azért mert 2019 nyarán jelenik meg, de várok hogy az extraprofit lemenjen róla, és akkor már ünnepek utáni árcsökkenés sincs messze. Adddig elleszek a hathengeressel.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest