Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Amazon Fire TV stick/box
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Sziasztok, ma megérkezett az aliexpress-es ezüst kábel, amiről korábban volt itt beszélgetés.
(előzetes beszámoló)
Első hallásra nekem úgy tűnik hogy javult a HD800S tőle, bár csak egy-két hét múlva tudok átfogóbb véleményt mondani, néhányszor még vissza kell váltanom a gyárira összehasonlításképp és sokat kell még hallgatnom, de így elsőre nem bántam meg a vételt. Kényelem, kinézet is jobbnak tűnik mint a gyári. Végre nem kell a nehéz 3 méteres "óriáskígyó"-val küzdenem ami a mellkasomon szokott nyugodni, hol lecsúszik, hol nem, helyette csupán 1.25 méteres az új kábel és könnyebb is. Bár színben kevésbé passzol és műanyag a vászonbevonat helyett, a tapintása nem olyan jó.
Ahogy így hallgatom, szerintem elsősorban a mély hangok lettek valamivel határozottabbak, feszesebbek, egyszóval ütősebbek. Talán kicsit mélyebbre is megy. Ez rockzenénél jön jól, most már szerintem rock-ot is lehet vele hallgatni egész tisztességesen. A basszusgitár hangja részletesebbnek tűnik, elektromosnak. A gyors dobot is jobban le tudja követni szerintem, általában a rockzenét jobban adja. [link] [link] Az EQ-t is mintha jobban bírná, szerintem kevésbé torzul ha adok neki pluszt. EDM-nél is jól jön ez. [link]
Persze a különbség nem jelentős, de számomra érzékelhető. Mondjuk 5-10%, ha muszáj lenne számszerűsíteni, de lehet több, még ezt nem tudom.
Továbbá úgy hallom hogy mintha részletesebb és kissé tisztább hangot adna. Az a kis Sennheiser fátyol ami volt, tovább csökkent. A színpad is mintha kissé nagyobb lenne valamennyivel, a 3D effect is. Talán a legkisebb különbséget a különféle női előadók zenéjéből hallom ki, picivel tisztább, részletesebb és teresebb lett ugyan, de itt amúgy sem a mélyhangok a dominánsak. [link] [link]
Ilyen kábellel nem lennék meglepve ha a beelőzte volna az Audio-technicát a beszámolómban és ha kevéssel is, de a második helyen landolt volna a Sennheiser. Talán még így sem annyira világos, tiszta és csengő, de farag a hátrányából nem is keveset, de cserébe ott a 3D-s hangzás, nekem most jobbnak tűnik a basszusa, kevésbé fárasztó és a jobb kényelem. A HE1000SE-t így sem veri, de farag.
Persze az is lehet visszaváltok a Sennheiser gyári kábelra pár nap után és rájövök az is ugyanilyen.
De elsőre úgy tűnik pozitív irányba változott a HD800S hangminősége, de idő kell hogy levonjam a végleges konklúziót.Amúgy szerintem csak felsőkategóriás fejeseknél van csak értelme kábelt cserélni, azok érzékenyebbek a kábelcserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- L15 Gen2 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe SSD magyar billentyűzet gar
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest