- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Sziasztok, ma megérkezett az aliexpress-es ezüst kábel, amiről korábban volt itt beszélgetés.
(előzetes beszámoló)
Első hallásra nekem úgy tűnik hogy javult a HD800S tőle, bár csak egy-két hét múlva tudok átfogóbb véleményt mondani, néhányszor még vissza kell váltanom a gyárira összehasonlításképp és sokat kell még hallgatnom, de így elsőre nem bántam meg a vételt. Kényelem, kinézet is jobbnak tűnik mint a gyári. Végre nem kell a nehéz 3 méteres "óriáskígyó"-val küzdenem ami a mellkasomon szokott nyugodni, hol lecsúszik, hol nem, helyette csupán 1.25 méteres az új kábel és könnyebb is. Bár színben kevésbé passzol és műanyag a vászonbevonat helyett, a tapintása nem olyan jó.
Ahogy így hallgatom, szerintem elsősorban a mély hangok lettek valamivel határozottabbak, feszesebbek, egyszóval ütősebbek. Talán kicsit mélyebbre is megy. Ez rockzenénél jön jól, most már szerintem rock-ot is lehet vele hallgatni egész tisztességesen. A basszusgitár hangja részletesebbnek tűnik, elektromosnak. A gyors dobot is jobban le tudja követni szerintem, általában a rockzenét jobban adja. [link] [link] Az EQ-t is mintha jobban bírná, szerintem kevésbé torzul ha adok neki pluszt. EDM-nél is jól jön ez. [link]
Persze a különbség nem jelentős, de számomra érzékelhető. Mondjuk 5-10%, ha muszáj lenne számszerűsíteni, de lehet több, még ezt nem tudom.
Továbbá úgy hallom hogy mintha részletesebb és kissé tisztább hangot adna. Az a kis Sennheiser fátyol ami volt, tovább csökkent. A színpad is mintha kissé nagyobb lenne valamennyivel, a 3D effect is. Talán a legkisebb különbséget a különféle női előadók zenéjéből hallom ki, picivel tisztább, részletesebb és teresebb lett ugyan, de itt amúgy sem a mélyhangok a dominánsak. [link] [link]
Ilyen kábellel nem lennék meglepve ha a beelőzte volna az Audio-technicát a beszámolómban és ha kevéssel is, de a második helyen landolt volna a Sennheiser. Talán még így sem annyira világos, tiszta és csengő, de farag a hátrányából nem is keveset, de cserébe ott a 3D-s hangzás, nekem most jobbnak tűnik a basszusa, kevésbé fárasztó és a jobb kényelem. A HE1000SE-t így sem veri, de farag.
Persze az is lehet visszaváltok a Sennheiser gyári kábelra pár nap után és rájövök az is ugyanilyen.
De elsőre úgy tűnik pozitív irányba változott a HD800S hangminősége, de idő kell hogy levonjam a végleges konklúziót.Amúgy szerintem csak felsőkategóriás fejeseknél van csak értelme kábelt cserélni, azok érzékenyebbek a kábelcserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Delta Force (2024)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged