-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz Sefter #82281 üzenetére
Értem. Akkor neked tényleg valami legalább enyhén mélykiemelt cucc kellene, ugyanis az Elegiában van mély rendesen, és még erőmű sem kell alá. Az pont egy kiegyenlített hang; lehet, hogy így kevésbé tűnik hangsúlyosnak a mélytartomány.
- Fericske Final VI megoldása szerintem megér annyi mókolást, amennyit ő említett (kábel + párna, ha jól emlékszem). Az talán a legjobb zárt fejes, amit eddig hallottam.
- Az Ultrasone Signature DXP se rossz, sőt: kemény, gyors, enyhe V hangkép, de szó sincs arról, hogy ne lenne közepe, inkább a magas aljából hiányzik, ami csak akkor lehet zavaró, ha sok fúvóst, vonóst hallgatsz. Az is könnyű, kényelmes, már-már hordozható méret, és oda sem kellenek a kilowattok.
- A Denon D7200/D5200 szintén javasolt. Az 5200-at még nem hallottam, 7200 volt egy darabig, kicsit bánom is, hogy eladtam. Meleg, mélydús, de nem basshead fejes, szép közepekkel, sima magas tartománnyal. Kényelmes is: nagy, puha párnák, jól elosztott tömeg, 6-8 óra után sem fájt viselni. Egy apró bajom volt vele: a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest