-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M43g
aktív tag
Sziasztok,
Bizonyára sokezer kérdés volt már Bluetooth fejhallgatóval kapcsolatban. Az összefoglalóban ugye nincs BT ajánlás, úgyhogy én is kérdeznék egyet
Kaptam karácsonyra egy JBL T450BT-t. Az lenne a kérdésem, hogy hasonló árban van-e jobb BT-s választás, az alábbi szempontok alapján:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Melóhelyen
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Zenehallgatásra, a külvilág kizárására melóhelyen (AC/DC jellegű muzsikák). Nem vagyok audiofil, sőt inkább botfülű, de azért ne a fülhallgató legyen a szűk keresztmetszet.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 15e-ért kaptam JBL-t, mondjuk plusz tizesig mennék el
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circum (a JBL supra)
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Ne ez legyen a szűk keresztmetszet a zenehallgatásnál, lásd (9)
8.) Honnan vásárolnál? (Valószínűleg magyar) online boltból, vagy mediamarkt és egyéb lehúzós helyek
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Xiaomi Redmi 3s, illetve irodai asztali gép. A redminek viszonylag jó a hangzása, de APTx-et nem támogat. Az asztali meg olyan, amilyen.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Tesla topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Surge 2
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Renault, Dacia topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest