Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyas
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy Pioneer SE-MS5T-K fejhallgatót. Tv-hez kell. Mivel messze van, ezért kell egy 5m-es hosszabbító. Tudnátok ajánlani valami jobbat, mert ezen a hosszon a "sima" szerintem sz@rul fog szólni. Muziker-től rendelem a fejhallgatót, ha van akkor jó lenne onnan, de ha máshol van nem halok bele a postába.
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
#56474624 #59079 üzenetére
Győzött a műbőrpárna!
A plüss (nem a gyári) nagyon kompromisszumosnak bizonyult. Ennek a műbőrnek egy baja volt csak, némi fényt elvett a hangból, de ez köszönhető volt annak a pluszban hozzávarrt "hangszóróvédőnek", azt gondosan eltávolítottam, azóta több a magas, de simább, visszafogottabb, mint gyárilag.
-
whitezo88
nagyúr
Hi!
Xonar DGX kártya mellé keresek jó minőségű, kényelmes fejest (csak azt használom). Vegyes használatra, tehát film, zene, és fps játék tehát legyen benne surround. Jelenleg évek óta Roccat Kave-m van, nem rossz de kontaktos és recseg. Meg sokan rossznak tartják a saját EQ-jellegű kütyüjét, állítólag "lefojtja" a hangkártyát. Vagy mi.
Használtan 20-30k max.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Hébe-hóba nyúzok egy ATH-AD1000-t és arra gondoltam, hogy le kellene cserélni egy jobbra.
Csak otthon használnám. Zenehallgatásra kellene, sajnos mindenevő vagyok, rocktól kezdve komoly zenéig sok minden szól, hangulattól függően. A legtöbbet azért a rockot és filmzenéket.
Fejhallgató erősítő nélkül 100k, ha az is kellene hozzá, akkor 60-80k a keret egyelőre. Elsősorban használtban gondolkodom. Circumaural kellene, az, hogy zárt vagy nyitott, mindegy, hangzásra a rock miatt inkább a kicsit dögösebb hangot szeretem (mint pl. hangfalban a heco argon 50), nem kell túl sok mély, de annak ami van azért legyen ereje. A forszírozott, csilingelő magasokkal ki lehet kergetni a világból.
Jelenleg csak egy nad d1050 van hozzá. Ha ez szépen meghajtaná, nem lenne rossz.Több évvel ezelőtt HD600-t használtam már presenter 2-vel, az nem volt rossz.
-
rizso
addikt
válasz
Spíler #59087 üzenetére
Tetszeni tetszik, kulso alapjan jobban bejon, mint hd4.40, viszont baromi nagynak tunik, nem nagyon tudom elkepzelni utcara.
ko1122: tettem egy kort mammut mediaban, viszont ott nem volt, viszont a korabbi vezetekes verziojat sikerult tesztelni, az eleg korrektnek tunt
Ami meg tetszett a 30-40k arsavban, az valami sony 770 vagy mi volt - ami bar aktiv zajzaras, de sokat nem ert. A hangja viszont rendben volt.
-
concret_hp
addikt
nos urak, aki aktív zajszűrős fejhallgatót szeretne, annak ajánlani tudom a bose-t, egy quietcomfort 25-öt rendeltem és már sajnálom, hogy nem tettem meg előbb, irodai zajszűrésre kiváló, bár igaz, hogy ha épp nem szól benne semmi, akkor picit furcsa érzés, ill. persze nem csillapít mindent, de nagyon sokat.
-
macera2
aktív tag
Szevasztok!
A JVC-RX700 / RX900 –as ról mi a véleményetek? Az „Árukeresőn” agyba főbe dicsérik. Kipróbálni sehol nem tudom. Egyedül a súlyukat róják fel nekik. Hogy sok lenne. Kényelmes de a súly miatt fárasztó. Szóval csak birkózóknak? -
Spíler
őstag
Hátha tetszik.A Senni 4.40-et nem ismerem.
fericske
Köszi a Gradoval kapcsolatos infókat.
Ez a Kennerton egy komoly cucc lehet,a szokásos helyeken nem is árulják,vagy én nem találom? -
fericske
addikt
Ez is izlések és pofonok gondolom, de szerintem se az első 3, se a Philips nem rocker fejhallgató.
Grado-t csak egy munkatársam 125-ösét próbáltam egyszer (Amerikából hozta magával), és az ő egyik kedvenc bandáját (Nem tudom melyik, nem vagyok rocker, bár szoktam hallgatni rockot is.) hallgattam meg egy asztali Marantz PM63 SE erősítő fejhallgató kimenetén Nem tudom mennyire jó vagy rossz..
Az jó volt vele. Pop zenék is jók vele, és végülis is ennyi számomra. A mélyek alja nincs meg a legtöbb Grado-ban, ami jól jönne a többi stílushoz. Viszont elég kemény és gyors hangú a 125-ös. Ez a többi Grado sajátja is, ezért szokták ajánlani rockhoz őket. Mind supra kialakítású.
Mindenképp vásárlás előtt kipróbálós.
Nem tudom mennyire elérhető még, de volt szerencsém a Fischer Audio FA 011-hez, ami szerintem teljesen jó rockhoz. Meg ott a nagyapja a Kennerton Odin, ami szerintem a rockerek álomfejhallgatója címért nevezhetne. -
Shaza
senior tag
Hello!
Ez a lista mennyire számít mérvadónak ?
https://www.pricenfees.com/best-headphones-for-metal-and-rock.html -
rizso
addikt
Sziasztok!
Sennheiser HD 4.40 BT mennyire éri meg az árát?
Tudom, ennyi pénzből már komolyabb vezetékest is lehet venni, de én vezeték nélkülit akarok.
Otthon illetve utcán is használnám, bár egy kicsit nagynak tűnik a mindennapos munkábajáráshoz. Illetve este ha ágyban filmezek hátradőlve, akkor félek, hogy kényelmtelen lesz a mérete miatt, de lehet csak képek alapján hatalmas. Van egy alap Superlux HD 681 EVO-m, az pl alkalmatlan arra, hogy párnának dőlve használjam, annyira nagy.
Hangzásra milyen lehet? Ha már minimum a 681 EVO szintjét tudja, az nekem tökéletes lenne, állítólag a zajszigetelése is nagyon jó. De ha van jobb alternatíva 30-40eFt brutto körül, szívesen meghallgatom, sőt a külföldi beszerzéstől sem zárkózom el - bár egy kínai fülesért ennyit már nem adnék, ott inkább olyan 20eFt a max. Vagy lehet használt is, ha hibátlan...
-
törölt tag
Akkor némi beszámoló a 770-re vett párnáimról. Ebay-ről rendeltem néhány hete plüss és bőrpárnát is, mindkettő ilyen 1000 Ft körüli összegre jött ki. A gyári párnám úgyis szakad már, de semmi kedvem nem volt 7000 körüli összeget kiadni addig, míg más párnával nem teszek próbát, hogy tudjam, mi kerül azon annyiba. Tehát a kínai plüss a gyárihoz (szintén plüss) képest:
komolyzenén felülmúlja, hallgattatja magát a komolyzene. Több a részlet, letisztultabb, nyersebb a hang, kevesebb a "rárakódás". A basszus, na az jóval kevesebb. De nem a szubtartomány, inkább a mélyközép, ezzel a "dög" elvész a hangból. Komolyzenén nem annyira zavaró, bár jó lenne időnként itt is több testesség a hangszerekben. Populáris zenén vékonyka. DTX710-hez képest is néztem, ahhoz képest különösen (bár ahhoz képest a gyári párnával is jóval vékonyabb a hang).
A bőrpárna:
Meglepő módon ez jóval jobban hasonlít a gyári plüss párna hangjához. Az eltérés abban van, hogy itt még hangsúlyosabb a mély, ellenben a magas kevesebb. Nem rossz ám ezzel a párnával sem. Inkább mélyorientáltnak nevezném ezt a hangzást, mint (enyhe) V-nek. Az énekhangok nekem ezzel a párnával tetszettek eddig a legjobban a 770-ről. Illetve azt hiszem itt el lehet sütni, hogy a hang "zenei". Populáris zenén az előbbi plüss tud sikítani, ez nem, ez egy melegebb, nyugodtabb hang.A gyári plüss innen nézve kicsit olyan mindenes próbál lenni, de ítéletet nehéz lenne hozni, melyik a legjobb úgy összességében, minden műfajra.
-
válasz
pendre54 #59061 üzenetére
Jelentem, a Spotify Premium is kezdi összekapni magát az Amiron tiszteletére.
Eddig nagyjából a Spotify hallgatása kimerült abban, hogy hetente egyszer meghallgattam az "E heti kaland"-ot, meg időnként belehallgattam "A te Daily Mixed" összeállítás egyikébe, másikába, de alapvetően a már említett két progi volt az elsődleges, most viszont már vagy 3 órája, csak a Spotify megy. Alakul ez.
-
megema
őstag
Tudom, ha nem lennék, ki kéne találni...
Feleslegesen nem akarom cserélgetni a kábeleket, akár naponta többször is. Amúgy az egyenes kábel túl hosszú, állandóan fel kéne tekerni használat közben/után. A spirált pont erre találták ki, csak egy masszív csatlakozási lehetőség mellé (pult). A rögzítés csak azért jutott eszembe, mert a gép egy viszonylag könnyű ultrabook. Ha valami miatt hirtelen megrántom a kábelt, képes lenne elmászni. Bár lehet a jack csatlakozó előbb elenged.
Szóval elég lehet egy sima hosszabbító is, csak gondoltam hátha van rögzíthető változat. Milyen minőségűt érdemes nézni?
-
Spíler
őstag
válasz
Spíler #59066 üzenetére
ATH vintage mániákusok?
Stax SR Lambda Pro,ez is ritka madár -
Bodz
nagyúr
válasz
megema #59067 üzenetére
Még véletlenül se a legegyszerűbb megoldást válaszd, kicseréled a spirált az egyenes kábelre...
Ha hosszabbítót veszel, akkor meg felesleges az asztalhoz rögzíteni szerintem. Átdobod a monitor mögött, aztán egy hosszabb darab legyen csak nyugodtan bal oldaladon, az asztalon. De légyszi magyarázd el nekem az értelmét, komolyan érdekel. -
megema
őstag
válasz
emiki6 #59014 üzenetére
Köszi!
----Létezik olyan jack hosszabbító, amit asztalhoz lehet rögzíteni? Mondjuk szorítással. Valahogy úgy, mint egy monitortartó állványt.
A spirál kábellel használom az M40x-et (nem akarom cserélgetni), de a gépem a monitortól jobbra van, így viszont zavaró a kábel gépelésnél. Gondoltam átvezetem a monitor mögött, viszont pont a spirálos résszel érintkezik, és megakad, nem nyúlik rendesen.
-
Gempas 70
aktív tag
Khm... U.F.O.
Thx. Na az van, hogy ATH M40X kicsomagol, Gempas örül meg minden, 2 kábel, a hangja tetszik elsőre még szokom meg majd javul úgyis.. Viszont a gond az ott van, hogy kb 2-3 óra után nyomja a hallókámat. bakker olyan pipa lettem.. van valami alternatíva nagyobb párnákra?
-
Röpke két óra használat utáni észrevételek. Ez nyitottabb, mint az előző ATH R70X, azaz ugyanolyan hangerőn, jobban kihallatszik a zene a külvilág felé, bár nem annyira vészes, egyébként is csak ketten élünk az asszonnyal, az meg egy kicsit süket
, nem fogja zavarni. Nekem kényelmesebb a viselete, mint az R70X-é, ugyanis nagyobb a fülpárnák mérete, így teljesen betakarja a füleimet, a szemüveg szárát se nyomja a fejemhez. Korábban olyan jelentős különbséget nem tapasztaltam a Foobar2000, és a jRiver lejátszók között, most viszont ilyen rövid idő alatt is szembetűnt, hogy ugyanazokkal a zenékkel, a jRiver lenyomta a Foobart.
Érdekes lesz majd, ha belép a láncba a Z40-es is. -
Üdv!
Ezen a szép nyári délelőttön csöngetnek, csomag érkezett, csomagbontás, és hopp, egy Beyer Amiron Home esett ki.Már úton van hozzá, a kanálison túli zátonyról egy Myryad Z40 erősítő, ami remélhetőleg Isten, de főleg Bodz kolléga hathatós segítségével rövidesen meg is érkezik, amit ezúton is nagyon köszönök neki.
Az IsoTek EVO3 tápkábel, és az Oyaide NEO Class A RCA kábel már izgatottan toporog, hogy összesexualizáljam őket a TEAC-al. -
TripleB
senior tag
Köszi a válaszokat. A kemény tok felé hajlok, de értelmes áron csak dzsunkás beszerzéssel látok .
-
niof
veterán
válasz
TripleB #59054 üzenetére
Szerintem ez erősen azon múlik, hogy milyen fejesről van szó. Az enyém pl. pont arra lett anno kitalálva (illetve ezt is figyelembe vették a kialakításnál), hogy ha csak bevágod egy táskába, azt is ki kell bírja. De szinte bármilyen fejhallgatóhoz lehet találni univerzális hordtáskát, a jobbakhoz meg adnak is gyárilag. Legalábbis, amelyik gyártó figyel erre.
-
TripleB
senior tag
Használtok a fejhallgató szállításakor valamilyen kemény tokot? Vagy elég a hozzá kapott szütyő és vigyázol rá?
-
Spíler
őstag
-
Shaza
senior tag
válasz
gaborka8x8 #59045 üzenetére
60k lenne a ráfordítandó összeg ezért milyen Grado-t kapok
-
Spíler
őstag
válasz
gaborka8x8 #59045 üzenetére
Mi a különbség az SR80, SR80e és SR80i közt?Keresgéltem,de úgy látszik rossz helyen,nem találtam
-
törölt tag
válasz
Bobrooney #59040 üzenetére
Hangra, méretre, stb.... - senki.
Házon belül lehet megközelíteni, amit már kitárgyaltunk, a K551 a legközelebbi. Abba belegyúrsz 20%-ot a K701-ből és megkapod a K545-öt, hehe.
Még egyes 770-es Beyerekkel vagy a Shure 840-el felidézhetsz belőle ezt-azt, de az ilyen párhuzamok is erőltetettek. -
törölt tag
Az életben nem gondoltam volna, hogy a párna ilyen mértékben más hangot eredményez (ehhez képest a DAC/hangkártya változtatása tizedmértékben számít). A beyer 770-em (edition 32 ohm) kifordult magából. Persze ez olcsó kínai párna ebayről, egyelőre szokom. Az eredeti gyári párnához képest jóval kevesebb basszus, a középtartomány hangsúlyosabb, a magas is visszafogottabb. Tehát javít a 770 frekvenciamenetén, közelebb hozza a kiegyenlítetthez, ez egyértelmű. A hang kevésbé koszos, mint a gyári párnával. Mégis hiányzik valami. Talán ez nem szépít annyit a hangon? Valami ilyesmit érzek. Kicsit vékony a hangzás így. Még várok egy bőrpárnát is, szintén ebayről óccsóér, előre érzem, az is érdekes tapasztalat lesz.
-
strynox
tag
válasz
Gempas 70 #59034 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Valószínűleg erre gondolt. De egyébként ebben a topicban lenne releváns a kérdésed.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Esti filmnézéshez keresnék vezeték nélküli fejhallgatót.Egy LG led tv-hez kellene.
Árban,nos nem baj ha olcsó.Nem napi használatra,csak havi 7-8 alkalommal.
Beszerzés bárhonnan,akár kínai oldalakról is. -
Zaror001
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nagypapámnak sajnos rossz a hallása ezért TV nézés céljából szeretnék neki vásárolni egy vezeték nélküli fejhallgatót ,hogy a hangos műsor hallgatással ne zavarjon másokat.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
-Otthoni felhasználás.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-TV nézés céljából.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
-10 - 15 ezer Ft, de megfelelő érvek mellett pár ezer még belefér a keretbe.
4.) Új vagy használt?
-Új.
5.) Circumaural vagy supraaural?
-Circumaural .
6.) Zárt vagy nyitott?
-Mindegy, ár-érték arányban a legjobb választás legyen.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
-Kiegyensúlyozott hangzást.
8.) Honnan vásárolnál?
-Leginkább online. Itthoni megbízható bolt, teljes gyártói garancia.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
-Egy Samsung UE40D5000 televízióról.A válaszokat előre is köszönöm.
-
emiki6
veterán
Nicsak nicsak: Massdrop Creative Sound BlasterX H5 Special Edition [link]
-
Bobrooney
senior tag
Skacok milyen fejest tudnátok ajánlani ami hasonló az AKG K545-höz? hangra méretre stb..
Sajna már nem lehet kapni itthon, nagyon bánom, hogy eladtam annó. -
Shaza
senior tag
Hello!
Valaki tudna segíteni a fenti kérdésemben?
Köszi!
-
Bodz
nagyúr
Nem tudom, nem ismerem a G4-et.
Nem a DG a megoldás, mert egy szerényebb képességű kártya, mint a D1. Presenter 3 valami melegebb, akár sok mélyes opával (ezt a gyártóval beszéld meg). Legalább kockázat nélkül kipróbálhatod.(#59021) ricshard444: Nem feltétlen. Onnan már csak 10-12k a következő, onnan újabb 10. Azt csak te tudod, hogy mennyit akarsz költeni.
(#59022) Gempas 70: Forintban?
-
Gempas 70
aktív tag
ATH-M40x-t holnap hozza a posta.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Továbbá azt kérdezném, hogy milyen DAC ajánlható hozzá? Melyik hozná ki belőle a maximumot, ugyanakkor az sem gond ha a cucc többet tud a fejesnél mert ha esetleg váltanék komolyabb fejesre akkor még legyen benne potenciál. A DT 770 még motoszkál bennem..
Köszönöm -
ricshard444
veterán
Ava 400 helyett megerne hosszutavra inkabb 770 Pro-ban gondolkodni, ha mar ennyiszer tema az utobbi fejes?
Effektive 10-12k a kulonbseg arban szamomra.
-
Tyrel
őstag
Ha van kedved futárt fizetgetni nekem van egy használaton kívüli DG-m (mondjuk elegánsan a gépben felejtve), kölcsön adhatom ha érdekel, erősítője határozottan van, de nagy csodákra azért ne számíts tőle.
Szerintem mondjuk elég "világos" hangja van, szóval ha a fejhallgatódnak is és pont ez vele a baj, akkor nem tűnik előnyös választásnak.
-
Dorien
veterán
"Punchy" vagyis igazán ütős hangzású szerintem sosem lesz igazán. Egy Sense V1 ki tud még belőle hozni jó dolgokat, de az AD700X-et a legvilágosabbnak mondják az egész ADX szériából. Az AD900X már jobb ilyen szempontból, de még ez sincs fasorban se pl. egy DT770 zárt basszusához képest. Nekem teljesen jó volt az AD500X a Fiio E10 saját kisimpedanciás fejeskimenetéről. Néha használtam a bass boost kapcsolót.
-
strynox
tag
Nem magamtól találtam ki, itt hallottam. 11:25 körül beszélnek az alaplapi beépített hangkártyák kimeneti impedanciájáról, de ettől függetlenül lehet, hogy neked van igazad. Azért állítottam ilyen határozottsággal, mert a mayflower electrincstól jött az illető, így hiteles forrásnak véltem.
-
dunc
nagyúr
Érdekes, hogy mennyire számít a használat! Amikor először próbáltam ez fojtogatóan mély volt, alig volt benne ének, de kb 30 óra után szépen szétválik az egész!
-
kNG
senior tag
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget! Kérdés: egy LG G4-en vajon "normálisan" kéne szólnia? Mert azon ugyanúgy szól mint a XONAR D1-en. Illetve következő kérdés: Milyen erősítőt ajánlotok? Illetve erősítő helyett megoldás lehetne egy ASUS XONAR DG? Ebben van beépített fejhallgató erősítő.
-
Bodz
nagyúr
válasz
strynox #59013 üzenetére
A fejhallgató erősítős Xonaroknak 10 (ST, STX legalábbis), a többinél reálisnak tűnik a 100, mivel vonalkimenetről beszélünk.
Valóban van már olyan alaplapi, aminél figyeltek erre, de általánosságban nem igaz, amit írsz.(#59010) kNG: Veszel egy fejhallgató erősítőt és probléma megoldva.
-
megema
őstag
válasz
megema #58997 üzenetére
Meg is vettem az M40x-et. Elsőre nagyon szimpatikus hangzás és anyaghasználat szempontjából is, bár előbbihez nincs sok viszonyítási alapom.
Mennyire igényli a bejáratást? A boltban épp összefutottam egy szakival, aki beállítani jött nekik egy lemezjátszót. Hozzá irányítottak a kérdéssel. Szerinte ezeknél a monitor fejhallgatóknál nincs túl nagy jelentősége a bejáratásnak, nem tapasztalt különösebb javulást. M50x-re kb. ugyanezt találtam neten keresgélve is.
Ha mégis javasoljátok, akkor mennyi ideig?
-
kNG
senior tag
38 ohm-os az AD700X, így sem elég neki a D1? A kevés mély hanggal nincs gondom, azzal viszont van ha egyáltalán nincs semmi dinamikája, tehát nem "punchy". Vannak olyan számok ahol egyébként már most mélyebbre megy mint a K512 MKII, és jobb a dinamikája is, van olyan szám viszont ahol felmerül a kérdés bennem, hogy hol a basszus? Fura...
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Az normális hogy kb. 10-11 óra "játékidő" után is borzasztóan mosottnak (muffled) hallom az AD700X hangját? Kihallok pár olyan hangot a zeneszámokból amit az AKG K512 MKII-vel nem hallottam, viszont az AD700X most borzasztóan dinamikátlannak tűnik, amit még el tudnék viselni, de sehogy sem hallom azt a kiemelkedően jó hangzást amivel méltatni szokták a fejhallgatót (ez a mosott hangzás a legzavaróbb).
Játékokban rengeteg hangot hallok, de quake championsben a rocket launcher hangja olyan volt mintha én pukiztam volna egyet kb. (nem vagyok basshead).
A térábrázolás egész jó, de még ez sem az a nagy durr... Xonar D1 hajtja.
Mi lehet a gond? Ennek ilyen sok bejáratás (burn-in) kell, vagy az én füleim vannak elb*szva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest