Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
ReSeTer #42007 üzenetére
Az összefoglalóban is benne szerepel a Philips shp2500. Ilyen dobhártya dobogtató "basszusa" van, de nem teljesen zárt. Van hozzá hangerőszabályzó, ott is megy el a "hangminőségből" (haha). A 2000-esnek több a basszusa (pontosabban szinte csak az van), de bazi nehéz meghajtani. Dupla hangerő kell hozzá, hogy egyáltalán szóljon. Ezeknek mind a pántján az állító részen "anya" rész törik el idővel.
Az 1900-as agyonüthetetlen, kivéve a fülpárnája, mert az szétmálik, és a vezetéke is meg tud törni. (Nagyon csúnya a hangja, szinte csak magas van. Ja, és nem szigetel jól.)
Igazából csak a kényelem miatt említettem ezeket, ebben az árkategóriában mind egy mosott szar, de ha már tanácsot jöttél kérni, én a helyedben a 2000-es vagy a 2500-as.
Hasonló árban esetleg használtan egy AKG.
Ha szép hangút akarsz, akkor egy Maxell Retro DJ, kifoghatsz olcsót is néhány helyen, de az hosszú távon kényelmetlen lehet.
Bár nem fórum téma, de kérdezted a vezeték nélkülit is. Szóval 30 ezer alatt ne is számíts arra, hogy nem fog sisteregni vagy gerjedni. Cserébe nem lesz jó hangjuk.
WC-nTV hallgatásra van egy Sony RF810RK. Én még elég olcsón vettem, kb. 5 éve, de agyonüthetetlen darab. Kb. 5 éve megvan, most kezd nyúlni a pántjában a gumi. De csak kezd. (A Pio M290-ben 1 év után kétszer ennyire csúnyán megnyúlt.) Ezt orvoslandó most vettem egyébként 1 méter gumit 90 (kilencven) forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest