Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Még a 62Ohm-os K701- is brutálisan nehezen hajtható nem hogy egy 600Ohm-os böszme AKG... Sony-val max hangerőn is torzít és basszusban minden második basszus elfogy... Gyönge a sony ezekhez már.
Emlékszel anno a colorfly C4-et mutatta a "tulaj" (huh már nem emlékszem hogy hívják szóval bartimexxes) hogy a T1-et "ki tudta hajtani". Emlékszel ezen mind2-en mosolyogtunk -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #498 üzenetére
Igen szerintem is.
Én amúgy (csak) mobil forráshoz 32 ohm-os fejest vennék beyerek közül.Volt valami srác a fejes topicban aki azt hiszem, hogy egy ilyen vagy hasonló akg-ra licitált, úgy hogy nem volt hozzá semmije amivel hajtotta volna. Még szerencse, hogy nem sikerült neki.
Amúgy sokakat megtéveszt az ára. Ezek brutálisan nehezen hajthatók. Azt a hibrid akg is egyedül a sileo-val szólt normálisan.
-
raven12
senior tag
válasz
#16820480 #494 üzenetére
Sőt, nagyon könnyen hajthatóak, talán még egy 600ohm-osat is meghajtana, csak attól félek, hogy leginkább a hangerőre korlátozódik a dolog, és egy asztalival túl sokat javul a kép
Mindenesetre ha így van, akkor kell az asztali erősítő. De ez még odébb van, előbb még lesz egy fejestalálkozó is
-
raven12
senior tag
Most már én is büszke vagyok a rendszerre
A fejes csak kölcsönben van, de még egy fejhallgató és esetleg egy fejes erősítő, aztán én egy jó időre "jóllaktam", főleg pénztárcaügyileg, de "fülileg" is!
-
AGE-T
őstag
-
Ati1979
veterán
Pedig ha jól emlékszem amikor először hallgattad az ath székáházban akkor neked nem tetszett!
Az LCD3 azért sokkal jobb szerintem...
Szerintem amúgy jobb a T1-nél is..."Semelyik fejest nem hallottam még ami így szól mint ez". - Ez nagyjából igaz szerintem is.
Kiv: k1000, ad2000x kivétel a basszust, + LCD3. -
AGE-T
őstag
válasz
vodkaboy22 #474 üzenetére
T70P hez képest dögösebb hangja van, több mély. Inkább T1 hez hasonló hangja van, karakterük ugyanaz. Sajnos nincs akkora tere mint a nyitottnak. Közepén érzek némi emelést, de nem zavaró. Szubokból hallottam már jobbat is, mélyek nem tolakodóak, de jelen vannak. Magasai nem túl élénkek, W4R-hez képest néha zavaróan hiányosak. Csenhetne jobban is.
Nagyon könnyű, ami elsőre meglepett. Több órás viselet után sem zavaró. Nem izzadt még bele a fülem sem. Nagyon igényes anyaghasználata van. Összkép viszont impresszív, zártból jobbat nem hallottam.Nagyon kíváncsi lennék egymás mellett egy ATH W5000-el összevetve...
Egy LCD2 még azért elférne itthon
-
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #478 üzenetére
Meg kell valljam, nagyon izgalmas hangja volt, bár ott és akkor szúrt a közepe, de na... Na meg az az álleejtősen óriási tér... Látszik, hogy régen hallgattam nyitott fejeseket.
Utóbbi pár napban nagyon rápörögtem a 80k alatti fejesekre, főleg a beyerekre (úgy érzem, itt találtam meg a számításaim), a 990Pro az, ami még emészthető a pénztárcámnak, de olyan jó lenne hallani az összes 770-et és 990-et (250ohm és 600ohm-osok + pro-k)... Csak attól félek, hogy a legdrágább tetszene meg, amire meg már fájna a szívem annyi pénzt adni.
Menni kell hallgatózni, nincs mese -
vodkaboy22
addikt
-
raven12
senior tag
válasz
vodkaboy22 #476 üzenetére
never mind, megtaláltam a cikked.
AGE-T: grat
Mindenképp zártat kerestél? Csak mert úgy emlékeztem, a T1 volt a kedvenced, meg egy árban vannak. Ha már portable headphone-d van, miért nem használod utcán? jól néznél ki vele
-
AGE-T
őstag
Egész jó kombináció a HDP R10 és a T5P. Aztán útközben Westone 4R. Úgy gondolom hordozhatóban már "megérkeztem"
-
Nawheera
csendes tag
Sziasztok!
40-50 korul gondolkodom lejatszoban, a hangminoseg az elso, es csak hordozatokent hasznalnam. Gondoltam az X3-ra, de most ez is megtetszett:
http://www.hisoundaudio.com/en/pro_details.asp?ID=222
Mi a velemenyetek, van egyaltalan vkinek nova n3-ja?
koszipuszi, boldog karacsony! -
unyadavid
senior tag
Előzőeknél hétköznapibb összeállítás: iPod Classic, Xears TDIII Blackwood (pillanatragasztó mod
,középen szétjött) Sony Hybrid- el. Ezelőtt pedig zune 30.
-
raven12
senior tag
Hát ezaz. Egyébként nem mindegy, hogy milyen erősítő tud javítani az AK-n... Mi van, ha ezek a mini cuccok nem javítják? Egy Fiio E17 pl. nem hiszem, hogy javítaná
Ha az AK olyan lejátszót dobott a piacra vagyonokért, ami külső erősítő nélkül nem is jó, akkor... akkor jó nagy köcsögök -
törölt tag
Szerintem jó cucc. Nem figyeltem rá, hogy megy usb dac-ként is, pedig ez elég jó kis funkció, és megy Kubuntu alatt is (szemben az AK-val), bár pár perc után behalt tőleg a Kwin
A hordozhatóság mindenképpen csökken egy ilyen rákötésével, de mondjuk meglepően kicsi és könnyű, én azt hittem, hogy majdnem olyan nagy lesz, mint a 3,5"-os vinyómhoz a külső tok, de egyáltalán nem vészes... -
mszl
aktív tag
Szia!
Biztos marad a motorola füles kb. 4 napot bír, napi 4-5 óra zenehallgatás és jó pár telefon beszélgetés lebonyolításával!
Füles + headset a vezetéshez, melózás közben a vezetékek mindig útban voltak!
Úton-útfélen nem a super hifi hangzást kergetem! A melómhoz , vezetéshez, utazáshoz tökéletes!!De bátran ajánlom mindenkinek bluetooth headsetnek, nagyon jól hallok mindent és engem is jól hallanak a túloldalon. (persze nem a szellemekkel suttogok még így halottak napja környékén sem
pedig nem is kellene messze mennem
)
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Én ezekkel keltek zajt néha zenét
itthon és úton útfélen.
Itthonra most egy félig kész de működő dobozolatlan squeezebox server + lejátszó egyenlőre sima usb hangkarival, de a dobozba már egy fokkal jobb usb dac lesz.
Egyenlőre egy Cubieboard van, de úton van egy 3,5" SBC Atom N270 procival a végső állapothoz.
A hangfal egyenlőre Genius HF1250B. (Igen jó kis szerkezet az árához viszonyítva!!)Úton útfélen pedig egy Morola Defy + Motorola HT820 bluetooth füles a társam.
-
Ati1979
veterán
válasz
hobbyone #441 üzenetére
Ez igaz. Nem is t
Viszont ez tényleg egy felső kategóriás füles, és teljesen egyedi. (Állítólag van benne egy csomó csak ide szánt fejlesztés.) Igazából se én, se te (ha hallottad akkor bocs) se ő, nem tudja megmondani, hogyan szólhat.Lehet róla elképzelése bárkinek / mindenkinek, de akkor is ki kell próbálni.
(#442) filózoli
Oké az ie80-at. De ezt is megvennéd kipróbálás nélkül, tudva azt, hogy erre van lehetőséged?
Kicsit drágább azért. -
filózoli
senior tag
Én bevállaltam az IE80-at kipróbálás nélkül is. Mellesleg lehetőségem sem lett volna rá, hogy kipróbáljam. De mondok valamit: egy Ferrarit is elfogadnék kipróbálás nélkül is...
Szóval annyira nem szubjektív ez a dolog, egy csomó minden mérhető a hangzással kapcsolatban. Ráadásul rendelkezésre áll egy rakás kritika is.
A HD800 lehet, hogy nekem sem jönne be, mert azt olvastam, hogy túl "bright" a hangja. -
hobbyone
aktív tag
Ha valakinek van/volt pár fülese - armatúrás, dinamikus, drágább, olcsóbb - akkor valamilyen mértékű tapasztalatra tesz/tett szert. Ezáltal bizonyos olvasott információkból le tud vonni következtetéseket, kialakulhat benne egy kép. Ennek lehetnek korlátai: én pl. el nem tudom képzelni, hogy szólhat a Sennheiser IE800, de egy Vsonic VSD1S, LG Quadbeat-ről tudom, hogy tetszene nekem, míg az Shure SE215 mélyei valószínűleg meghaladnák az általam tolerált mértéket.
Ezzel nem filózolit akarom védeni. Sőt nekem is feltűnt, de egyébként nem zavar, hogy folyamatosan és kizárólag az IE 800-al kapcsolatban szólal meg.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
filózoli #438 üzenetére
Akkor mondjak jobbat sokak véleménye alapján a HD800-as egy hallgathatatlan fejes mert loudness-es és tudod lehet igazuk is van, ugyan nekem tetszett de keveset hallgattam és kételkedem benne, hogy az audiopartnernél nem volt-e EQ...
Egy biztos a HD800-as labdába nem rughat a szememben pár nála jóval olcsóbb fejes mellett. Na szentségtörő vagyok? Sorry ez a véleményem, mivel hallottam és szerintem egy T1-es Beyer lezenéli...
De Az LCD2- és LCD3 se fog meg annyira pedig hol vannak ... Nem ez a lényeg hanem az, hogy kinek milyen füle van és mi tetszik neki. Ez nem olyan, egyértelmű, hogy biza a legkeményebb anyag a gyémánt slusz pasz és nincs félrebeszélés az és kész. Na most a HD800-as csak mert a legdrágább fejese a senninek távolról se annyira biztos, hogy a jó fejes... vagy hogy az áráért kapásból nem tudnál venni 3 jobb fejest is...
Ezt csak tapasztalat után lehet eldönteni és nem 2 perces tapasztalat után! -
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #426 üzenetére
Feszes basszus?
Hm, jól hangzik! Nekem valahogy ez hiányzik a beyerekből (t70-ből is).
Ez csak 600ohm-ból csalható elő? -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #426 üzenetére
-
vodkaboy22
addikt
DT770 limited SD600
KÉPEK LINKEN.Az új number one fejesem! BEYER FOREVER!
Olyan hangzás hogy mindenben csak favoritnak tudom mondani most még a nyíltság se hiányzik annyira -
-
törölt tag
válasz
filózoli #422 üzenetére
Az IE8-at is elviseli a piac
Amúgy aki saját maga épít profi erősítőket, az szerintem nagyjából tudja miről beszél, amikor ezekről van szó. Esetleg olvass bele a logoutos irásaiba...Amúgy megint az van, hogy csak azt hallod meg és viseled el, ami jó a Senn-re nézve. És még mi vagyunk márkafanatikusok
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #421 üzenetére
Bocs, de hacsak nem vagy elismert expert, a véleményed nagyon is szubjektív, de még ha az is lennél, akkor is furcsa lenne legalábbis... A piac nem tűri meg az ilyesmit.
-
Bodor
veterán
-
filózoli
senior tag
válasz
vodkaboy22 #414 üzenetére
Miért vagy ebben olyan biztos?
-
vodkaboy22
addikt
válasz
filózoli #413 üzenetére
Én nem akarok megsérteni senkit a saját Senni HD580-amat pl imádom ! A HD580/HD600/HD650-et szuper fejeseknek tartom a HD800 is tetszett de hosszútávú tapasztalatom nem volt vele.
De a HDVD800 az áráért vicc... Számomra ez ilyen egyszerű. MInthogy minden márkának van vicce... -
gelbelex
őstag
válasz
filózoli #406 üzenetére
Amúgy a fülesedhez adott kis csavarhúzószerűség másik végén lévő drót arra az esetre való, ha nincs kéznél fogkefe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Villanyszerelés
- Léghűtés topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest