Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
-
Bodor
veterán
A Comply-val sem mindegy, hogy melyik méretet használja az ember, nekem a gyárilag hozzá adott M-es méret kicsi volt, ezért rendeltem L-es méretet, ami meghozta a várt eredményt. Viszont a legjobb a házilag gyártott , és nem csak szerintem.
A pontos, jó felhelyezésről itt láthatsz képeket, de neked kell kikísérletezgetni, hogy ezen belül még hogyan kell egy-két millimétert állítgatni ahhoz hogy jó legyen a hangzás.
Egyéb témában ment PÜ.
-
Bodor
veterán
Gratula a szetthez! E07K-val várjál egy kicsit! B2-vel meg kell egy kis bejáratás, de igazából az a fontos, hogy jó méretű dugó legyen rajta ( nekem legjobban a Comply és a saját gyártmányú füldugóból készített jött be) , és hogy helyesen legyen a fülbe téve. A másik, hogy el kell felejteni az addigi , mondjuk Xears féle hangképet, és vissza kell szokni a természeteshez, ehhez idő kell. Az biztos, hogy a Fuze-on bármilyen hangszínállítás csak ront a dolgon.
-
Bodor
veterán
válasz
maszekember #112 üzenetére
Szerintem azokon a lejátszókon, ahol nincs video lejátszás ( hordozható , kicsi képernyős DAP-on nem is értem, hogy minek), ott a kis kijelző miatt teljesen felesleges, de sajnos divat és trendi a tapicskolás, és ez a trend oda is betette a lábát, ahol semmi létjogosultsága. Egyes gyártók viszont azt gondolják ugye, hogy "haladni kell a korral", ezért ha kell, ha nem , kapsz tapicskolós képernyőt.
Hozzá kell tenni, hogy a komolyabb DAP és hordozható DAC+erősítő gyártók szerencsére nem mennek el ebbe az irányba. Lásd a FiiO X3 is marad a rendes gomboknál, és még sorolhatnám.
Jó pár éve nekem is "okos" telefonom van,de 4.3-as kijelzővel, elfordítva sem tudtam megszokni az érintőképernyős billentyűzetet, egy rémálom az sms írás is. Ahol ennek értelmét látom, az a 7"-nél és annál nagyobb kijelzők.
-
Bodor
veterán
Sosem volt még érintőképernyős DAP a kezemben, de több valószínű, hogy nem is lesz, mert nagyon nem tartom praktikusnak. Minden egyes hangerőállításkor, számléptetéskor és egyéb esetekben elő kell venni a zsebből, táskából. Ez számomra nem életszerű, és a használhatóság rovására megy.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Bodor
veterán
10 óra üzemidő az tényleg gáz... Power bank elkel hozzá, de akkor meg megint ott vagyok, hogy 2 kütyü...
Egyébként meg specifikációk ide vagy oda, én csak a fülemnek hiszek, de ahogy az árakat nézem, nem nagyon fogok én cserélgetni ( 10 óra üzemidősre nem biztos nem) , főleg úgy, hogy tulajdonképpen meg vagyok elégedve ezzel a hangzással.(#87) maszekember: "pölö ha csk be van kapcsolva,de nem megy zene rajta "'sistereg" a lejátszó"
Dobnám is földhöz! ( persze nem) , ha ilyen előfordulna nálam...
-
Bodor
veterán
válasz
maszekember #76 üzenetére
Nekem teljesen stabil a rockbox (version: c26ab37-120414) , sosem volt semmilyen bajom vele, ezért nem is frissítem újabb változatra.
Hangkép leírásban nem vagyok valami profi, egyszerűen csak egy kiegyenlített, neutrális, tiszta, hangzást kerestem, feszes, de bársonyos mélyekkel, élő középpel, és szépen csillogó magasokkal, ahol egyik sáv sem nyomja el a másikat, és azért legyen megfelelő térérzet is.
A zúzós-basszusos hangképet az M4 számomra tökéletesen biztosítja, próbáltam az R1-et is, de az már túl sok volt nekem is.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, vajon hogyan szól a FiiO X3-as lejátszója? LINK
Lehet, hogy ki tudnám váltani vele a mostani két készüléket? -
Bodor
veterán
Sziasztok!
Íme az én hordozható felszerelésem. Sandisk Sanza Fuze 4 GB + 32 GB kártya , LOD kábel, FiiO E07K Andes DAC+AMP, Brainwavz B2 füles mindenféle zenéhez, elektronikusokhoz meg Brainwavz M4.Mielőtt bárki megszólna, hogy minek egy ilyen érzékeny, és könnyen meghajtható füleshez, mint a B2 , még külön erősítő is, annak azt üzenem, hogy dinamikában és hangminőségben igenis hallható a különbség. Ami még plusz, hogy a B2 némely zenéknél mély hiányos lehet, de ezt könnyen ki lehet javítani a E07K minimális mély kiemelésével, amely szerencsére nem piszkít bele a hangképbe, a Fuze - rockboxal ellátott - hangszínszabályzójával ellentétben. A B2-höz vásárolt L méretű Comply szivacsos bogyó is igen jó szigetelést, és jó hangot ad, de egy kicsit drága, ezért inkább a 3M 1100-as füldugóból készítek saját gyártmányú bogyót,( a képen narancssárgán látható) amellyel a mélyek még teltebbek és erősebbek lesznek, amire a B2-nek szüksége is van.
Azt gondolom, hogy sikerült ezen az áron a legjobb összeállítást megtalálni, de hát ez erősen szubjektív ugye.
Mindenesetre, én elértem a célom, ami az volt, hogy az otthoni rendszerem ( Marantz CD 6000 CD lejátszó, Arcam Alpha 8R erősítő, Dynaudio Audience 50 hangfal, Beyerdinamic DT 831 füles) hangminőségét tudjam útközben is élvezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Windows 11
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest