- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
filózoli
senior tag
Én bevállaltam az IE80-at kipróbálás nélkül is. Mellesleg lehetőségem sem lett volna rá, hogy kipróbáljam. De mondok valamit: egy Ferrarit is elfogadnék kipróbálás nélkül is...
Szóval annyira nem szubjektív ez a dolog, egy csomó minden mérhető a hangzással kapcsolatban. Ráadásul rendelkezésre áll egy rakás kritika is.
A HD800 lehet, hogy nekem sem jönne be, mert azt olvastam, hogy túl "bright" a hangja. -
hobbyone
aktív tag
Ha valakinek van/volt pár fülese - armatúrás, dinamikus, drágább, olcsóbb - akkor valamilyen mértékű tapasztalatra tesz/tett szert. Ezáltal bizonyos olvasott információkból le tud vonni következtetéseket, kialakulhat benne egy kép. Ennek lehetnek korlátai: én pl. el nem tudom képzelni, hogy szólhat a Sennheiser IE800, de egy Vsonic VSD1S, LG Quadbeat-ről tudom, hogy tetszene nekem, míg az Shure SE215 mélyei valószínűleg meghaladnák az általam tolerált mértéket.
Ezzel nem filózolit akarom védeni. Sőt nekem is feltűnt, de egyébként nem zavar, hogy folyamatosan és kizárólag az IE 800-al kapcsolatban szólal meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest