Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
filózoli
senior tag
Én bevállaltam az IE80-at kipróbálás nélkül is. Mellesleg lehetőségem sem lett volna rá, hogy kipróbáljam. De mondok valamit: egy Ferrarit is elfogadnék kipróbálás nélkül is...
Szóval annyira nem szubjektív ez a dolog, egy csomó minden mérhető a hangzással kapcsolatban. Ráadásul rendelkezésre áll egy rakás kritika is.
A HD800 lehet, hogy nekem sem jönne be, mert azt olvastam, hogy túl "bright" a hangja.
-
hobbyone
aktív tag
Ha valakinek van/volt pár fülese - armatúrás, dinamikus, drágább, olcsóbb - akkor valamilyen mértékű tapasztalatra tesz/tett szert. Ezáltal bizonyos olvasott információkból le tud vonni következtetéseket, kialakulhat benne egy kép. Ennek lehetnek korlátai: én pl. el nem tudom képzelni, hogy szólhat a Sennheiser IE800, de egy Vsonic VSD1S, LG Quadbeat-ről tudom, hogy tetszene nekem, míg az Shure SE215 mélyei valószínűleg meghaladnák az általam tolerált mértéket.
Ezzel nem filózolit akarom védeni. Sőt nekem is feltűnt, de egyébként nem zavar, hogy folyamatosan és kizárólag az IE 800-al kapcsolatban szólal meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval annyira nem szubjektív ez a dolog, egy csomó minden mérhető a hangzással kapcsolatban. Ráadásul rendelkezésre áll egy rakás kritika is.