Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Hű, jól hangzik!

-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
A K701/Q701 megfelelő meghajtását nem vetted esetleg már célba?

A rideg/száraz 701-eseknek nem tenne jót egy csöves hangzás?
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére

Feszes basszus?
Hm, jól hangzik! Nekem valahogy ez hiányzik a beyerekből (t70-ből is).
Ez csak 600ohm-ból csalható elő? -
gelbelex
őstag
válasz
filózoli
üzenetére

Amúgy a fülesedhez adott kis csavarhúzószerűség másik végén lévő drót arra az esetre való, ha nincs kéznél fogkefe...
-
gelbelex
őstag
Teljesen jogos a kérdés
,
Elmaradt, egyrészt mert elsősorban a fülesekre koncentráltam, másrészt az Amperior-t70p-DT831 mellett nem jutott eszembe még a HD25-tel is foglalkozni...
Nincs E7-em, nem is tervezem, ha majd valamit nem hajt meg a Fuze, akkor gyűjtök egy X3-ra... -
gelbelex
őstag
Köszönöm a füles-találkozón megjelenteknek, hogy elhozták és megmutatták a fejeseket is, mert számomra komoly látótér-bővítő hatása volt...

Még nem döntöttem, merre lépek tovább a Fuze-IE8 vonalról, de a hallgatózás után még inkább úgy tűnik nekem, hogy úton-útfélen is alternatíva egy mobil-fejes.Ha még nem volt elég, még egy szubjektív vélemény a t70p-Amperior párosról: az Amperior elsőre megnyerőbb volt, a feszesebb-dinamikusabb hangzása miatt élettelibbnek tűnt. Zenei stílusokra nem tudom még lefordítani, nem hallgattam (nekem) elég zenét velük.
-
gelbelex
őstag
válasz
ggeleven
üzenetére
Nem csak a mezei júzernek...
Amíg nincs meg a custom-IE füles és az 1000+ $-os DAP/AMP kombó, addig az audiofül(ebb)eknek is nyálcsorgatás van. ( Az audiofül úton pedig állandó társ a bosszankodás, hogy milyen jó zenéket bírnak elrontani egy rossz megszólalással...
)maszekember: Esetleg itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kellett kotorásznom a neten, mire a Lars&Ivan meglett.)