Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #508 üzenetére
Hű, jól hangzik!
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #504 üzenetére
A K701/Q701 megfelelő meghajtását nem vetted esetleg már célba?
A rideg/száraz 701-eseknek nem tenne jót egy csöves hangzás? -
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22 #426 üzenetére
Feszes basszus?
Hm, jól hangzik! Nekem valahogy ez hiányzik a beyerekből (t70-ből is).
Ez csak 600ohm-ból csalható elő? -
gelbelex
őstag
válasz
filózoli #406 üzenetére
Amúgy a fülesedhez adott kis csavarhúzószerűség másik végén lévő drót arra az esetre való, ha nincs kéznél fogkefe...
-
gelbelex
őstag
Teljesen jogos a kérdés
,
Elmaradt, egyrészt mert elsősorban a fülesekre koncentráltam, másrészt az Amperior-t70p-DT831 mellett nem jutott eszembe még a HD25-tel is foglalkozni...
Nincs E7-em, nem is tervezem, ha majd valamit nem hajt meg a Fuze, akkor gyűjtök egy X3-ra... -
gelbelex
őstag
Köszönöm a füles-találkozón megjelenteknek, hogy elhozták és megmutatták a fejeseket is, mert számomra komoly látótér-bővítő hatása volt...
Még nem döntöttem, merre lépek tovább a Fuze-IE8 vonalról, de a hallgatózás után még inkább úgy tűnik nekem, hogy úton-útfélen is alternatíva egy mobil-fejes.Ha még nem volt elég, még egy szubjektív vélemény a t70p-Amperior párosról: az Amperior elsőre megnyerőbb volt, a feszesebb-dinamikusabb hangzása miatt élettelibbnek tűnt. Zenei stílusokra nem tudom még lefordítani, nem hallgattam (nekem) elég zenét velük.
-
gelbelex
őstag
válasz
ggeleven #117 üzenetére
Nem csak a mezei júzernek...
Amíg nincs meg a custom-IE füles és az 1000+ $-os DAP/AMP kombó, addig az audiofül(ebb)eknek is nyálcsorgatás van. ( Az audiofül úton pedig állandó társ a bosszankodás, hogy milyen jó zenéket bírnak elrontani egy rossz megszólalással...)
maszekember: Esetleg itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest