Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
Ha valakinek van/volt pár fülese - armatúrás, dinamikus, drágább, olcsóbb - akkor valamilyen mértékű tapasztalatra tesz/tett szert. Ezáltal bizonyos olvasott információkból le tud vonni következtetéseket, kialakulhat benne egy kép. Ennek lehetnek korlátai: én pl. el nem tudom képzelni, hogy szólhat a Sennheiser IE800, de egy Vsonic VSD1S, LG Quadbeat-ről tudom, hogy tetszene nekem, míg az Shure SE215 mélyei valószínűleg meghaladnák az általam tolerált mértéket.
Ezzel nem filózolit akarom védeni. Sőt nekem is feltűnt, de egyébként nem zavar, hogy folyamatosan és kizárólag az IE 800-al kapcsolatban szólal meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest