- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #786 üzenetére
Ja, akkor jól emlékeztem
Mostanában van UE900S ebay-en Angliából 195GBP+posta, én ennek fényében nem vennék már RHA-t, csak ez ugye nem olyan ismert márka (szégyen szemre).
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #780 üzenetére
Se215-öt váltott, igaz? Akkor ezek szerint nem mentél el az armatúrás irányba
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #775 üzenetére
Durva kábel
Nem lenne praktikusabb amúgy hátulra vezetni a kábeleket? Így eléggé úgy tűnik, hogy útban lehetnek. Vagy csak a kép kedvéért pózol így?
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #773 üzenetére
Az a középső doboz földgázzal megy, vagy mi az a két vezeték?
-
törölt tag
Nem hiszem
Az Audeze drágább is jóval, és nincs is ilyen kényelmes
Akkor már Hifiman, vagy Oppo, de azok is marha drágák azért.
-
törölt tag
Ahogy nézem a honlapot, ez van csak hordozhatójuk, de lehet, hogy kimaradt valami
Amúgy még a PHA2 lenne érdekes, de az is drágább már, mint az Oppo.
Tulku: Te is megveheted
Én mostanában annyi cuccot újítottam már, hogy most kicsit pihenek.
Amúgy tényleg érdekes, hoyg van Onkyo is, lehet, hogy valami közös fejlesztés, vagy esetleg egy teljesen OEM dolog. Mondjuk egy PCM1795-nek jobban örülnék, nem tudom ez a DAC chip mire jó benne. -
törölt tag
Mondjuk ez sokkal jobb azért hordozhatónak, és nem is olyan vészesen drága. Ezt modnjuk el tudod vinni magaddal egy nyaralásra is, vagy akárhvoa. A Twin jó, de az ugye csak FW kábelen igazán jó, meg kell mögé erősítő azért, és úgy már nem annyira olcsó, illetve egyáltalán nem hordozható. Persze ha elfér irodában, akkor oké, de ha hangban ez megfelel és nem is sokkal drágább, akkor én ezt venném (főleg, hogy van otthoni rendszered már).
-
törölt tag
Tényleg elég lelketlen az X3K pedig. Valahogy nem olyan jók ezek a Cirrus chipek szerintem. Meg a Wolfson sem az igazi.
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #671 üzenetére
A füles felőli oldalon tört bele? Vagy hogy? Mert pont azon még cserélhető is a kábel, szóval nem lehetne akkora akadály.
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #669 üzenetére
VSD2s? Neked nem se215-öd volt? Azzal mi lett?
-
törölt tag
Igen, ennél jobbat nem tudok irodába jelenlegi tudásom szerint
Illetve lehet, hogy egy LCD XC-vel lehetne tetézni a dolgot, és az alá láncot építgetni, de azért na...
Bár azért kicsit furán néz ki, hogy egy 300 ezres lejátszóra egy 55 ezres erősítő és egy 30 ezres fejes van kötve
-
törölt tag
Ja, hát szerintem elég nagy ugrás kellene árban, hogy a Headflownál jobbat kapjak.
Asztali jelenleg teljesen felesleges, mert nerm lenne miről hajtsam az irodában, otthon meg nincs fejes, és ahhoz a két hangfalhoz nem fogok a jelenleginél drágább rendszert venni. Majd egyszer. Ha meg digitális kimeneten hajtanám az asztali DAC-ot a P1-ről, akkor meg kb semmi szükség nem lenne P1-re, vehetnék egy DX50-et vagy DX90-et is akár meg egy nagy kártyát bele.
-
törölt tag
Igen, csak jobban szól vele a Fostex azért. Átraktam 120 Ohm-os kimenetre, meg még valami jumpereket lehet benne állítani, és azzal kicsit dinamikusabb is lett a hangja. Csöves lenne majd egyszer az igazi, csak az irodában kicsit nagy, feltűnő és nehéz ide eljuttatni (amiket meg itt tudnék venni, azok kérdéses minőségűek).
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudom, lehet, hogy inkább én vagyok túl érzékeny a mélyekre. Az sem szokott tetszeni, ha nincs elég, de az sem, ha túl sok van. Például az ATH AD...X fejesek kicsit vékonyak voltak alul (talán a 900 nem annyira), a W1000x meg nekem sok, nagyon V. A HE6 az szuperül szól, csak kicsit néha az is üt alul, meg nagyon nehéz az egész. De én amúgy a K712-vel vagyok úgy, mint te a DT990-nel, relatív jó áron egy nagyon szuper fejesnek tartom, de még szerintem egy K/Q701--gyel is ellennék simán.
Ati1979: Nem basshead az. A Sony MH1c az basshead, meg a GR02 bass edition, meg mi is volt még... Csak egyszerűen szerintem túl sok benne a mély. Akkor is jelen van, amikor nem szeretném, hogy jelen legyen
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #552 üzenetére
A Stax nem elektrosztatikus?
Amúgy nekem szerintem a leírások alapján nem tetszene az LCD-k hangja, nagyon sötét és sok basszussal, de azért egyszer szívesen kipróbálnám, csak errefelé nem nagyon találtam próbapéldányt. Planárból a HE6 viszont bejön, csak nehezen hajtható viszonylag, meg a kábele botrányos, nem tudom le lehet-e cserélni valami használhatóbbra. Illetve kicsit nagy és nehéz. Ez tetszett többek közt a 712-ben meg az ATH AD..x sorozatban, hogy olyan könnyűek, hogy észre sem veszi szinte az ember, hogy a fején van. -
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #550 üzenetére
Miért, akkor szerinted melyik a legjobb driver technológia?
Amúgy én nem vagyok sem mellette, sem ellene, majd szépen felülök a metróra, kb 6-7 megálló ide, és jól meghallgatomEgy HE6 mellett, ha már úgyis van nekik.
Különben ezek nekem már túl drágák sajnos... Még a HE6 is, pedig az még egész jó áron van errefelé.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #531 üzenetére
De a 812 nem is akart soha monitor lenni, ha jól tudom.
-
törölt tag
A végén még bekerül az ajánlottak közé az Aurvana?
Már mintha lennének ajánlottak abban az árban...(a legutóbbi frissítésnél közkívánatra kikerült az összes).
Amúgy a Q701 egy nagyon komoly fejes szerintem, annak ellenére, hogy nem drága. Én is nagyon szemeztem vele, csak aztán meghallgattam a K712-t is, és az még jobb
Még a 812-re vagyok kíváncsi, csak az meg már nagyon drága sajna...
-
törölt tag
Szerintem jó cucc. Nem figyeltem rá, hogy megy usb dac-ként is, pedig ez elég jó kis funkció, és megy Kubuntu alatt is (szemben az AK-val), bár pár perc után behalt tőleg a Kwin
A hordozhatóság mindenképpen csökken egy ilyen rákötésével, de mondjuk meglepően kicsi és könnyű, én azt hittem, hogy majdnem olyan nagy lesz, mint a 3,5"-os vinyómhoz a külső tok, de egyáltalán nem vészes... -
törölt tag
válasz
filózoli #422 üzenetére
Az IE8-at is elviseli a piac
Amúgy aki saját maga épít profi erősítőket, az szerintem nagyjából tudja miről beszél, amikor ezekről van szó. Esetleg olvass bele a logoutos irásaiba...Amúgy megint az van, hogy csak azt hallod meg és viseled el, ami jó a Senn-re nézve. És még mi vagyunk márkafanatikusok
-
törölt tag
válasz
filózoli #362 üzenetére
Miben jobb? Csak az állókép érdekel, sosem videózom. Igazából a mostani 550D-ből is leginkább a fókuszpontok, a manuális WB, meg egy-két ilyesmi hiányzik leginkább. De ezekért még nem fogok kiadni annyi pénzt...
Mondjuk annyi pénzért, mint az IE800, már egy jobbfajta fejhallgatót vennék
Például ott az AD2000X, bár neked lehet, hogy nem jönne be a hangképe, de a legkényelmesebb valami, amit eddig próbáltam, beleértve a párnámat is
Észre sem veszem, hogy a fejemen van. Persze utcára nem jó, de amúgy sokkal kellemesebb hordani, mint egy fülbedugóst.
-
törölt tag
válasz
filózoli #359 üzenetére
Az sem rossz befektetés
Én most azon a fronton kicsit leálltam, de ha cserélnék, akkor valami 7D-re szeretnék váltani. Bár akkor már kellene egy-két L-es objektiv is, szóval inkább egyelőre nem.
Mondjuk az is igaz, hogy jó drága az IE800 is, annyiért én már nem fülest vennék, hanem inkább fejhallgatót, meg kcisit rádobva egy erősitőt mellé. -
törölt tag
válasz
filózoli #353 üzenetére
Ez azért nem kicsit volt marketing szagú
Főleg, ahogy kiirta, hogy IE800 Audiophile stb TM, C, R, kutyafüle
Ettől még nagyon jó lehet vele. Sajnos nem fogom tudni meghallgatni, mert nincs a boltban kiállitott darab, csak K3003-ból, meg majd valamikor lesz még SE846 is. Illetve még nézek majd pár drágább IEM-et, ha ott leszek (Beats?!
).
-
törölt tag
Egyelőre csak egy kép, mert nincs most nagyon megfelelő eszközöm, hogy lekapjam:
Frissen érkezett a reggeli postával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest